miercuri, 30 mai 2012

Postul lucrurilor pierdute

Stiu ca nu am scris foarte des in ultima vreme pe blog si cel mai probabil, situatia n-o sa se imbunatateasca foarte curand. 

S-au adunat, astfel, tot felul de mici descoperiri pe care mi-am propus sa le impartasesc cu voi si nu am mai reusit. Unele le-am publicat pe Facebook, altele le-am pastrat pentru un post dedicat doar lor. Cum posturile respective nu par sa apara prea curand, le dedic acest post colectiv.

O sa incep in ordine invers cronologica cu concertul Chinawoman la care am fost in weekend. Unul dintre cele mai misto concerte la care am fost vreodata, in ciuda locului in care s-a produs (clubul Control, plin cu vreo 200 de oameni care fumau de parca venea Apocalipsa in momentul in care s-ar fi oprit din pufait). Daca n-ati auzit de femeia asta fantastica pana acum, play aici. Va recomand in special "Russian Ballerina", "Aviva" si "Friday Night".

O descoperire muzicala mai recenta decat Miss Chinawoman este King Charles, fara de care in unele dimineti nu reusesc sa-mi pacalesc corpul sa paraseasca patul. Trebuie sa-i vedeti si videoclipurile, e foarte haios cu barba si coafura lui de stup de albine, haha.

V-am povestit despre gentile de lemn de la Gademm? Nu? Ei bine, mi se par bestiale. Pentru aproximativ 100 de lei (in cazul unei genti mini), 150 (una medie) sau 200 (una maxi) poti avea un accesoriu unicat si personalizat (inclusiv eticheta, ce dragut!). Si, bineinteles, un cadou memorabil. Cate dintre prietenele tale pot spune ca au o poseta de lemn, fabricata manual? (Prietena mea Alexandra era cat pe ce sa poata sa spuna asta, dar m-am razgandit in ultimul moment si i-am luat un cadou si mai memorabil, hehe).

O alta descoperire din sfera handmade care m-a megaultracucerit sunt papusile pentru copiii mari facute de Katya. Va provoc sa rasfoiti albumul "Plump Cheeks" si pe cel intitulat "Soft Hearted", plin de cei mai frumosi ingeri pe care i-am vazut vreodata, si sa nu va indragostiti pe loc. Daca stiti pe cineva care are un magazin de obiecte artizanale la noi, va rog sa-i recomandati sa aduca minunatele creatii ale Katyei. Promit sa-i fiu prima clienta.

Cea mai misto si aplicabila descoperire a ultimelor saptamani ramane insa site-ul Fitness Blender, care ofera programe gratuite de exercitii fizice speciale pentru diverse zone ale corpului. Totul este foarte profi, de la explicatiile privind muschii lucrati, la nivelul de dificultate si caloriile consumate. Faptul ca in filmulet exista o fata (sau un baiat) care face exercitiile in acelasi timp cu tine iti da impresia haioasa ca ai avea un antrenor personal. Va recomand in special exercitiile pentru un posterior brazilian (care m-au facut sa ma rostogolesc prin pat ca un casalot esuat, din cauza febrei musculare) si exercitiile pentru abdomen, pe care le puteti face din picioare.

In rest, am dezvoltat o adevarata pasiune pentru vinul romanesc ieftin si pentru Game of Thrones, la care nu va sfatuiesc sa va uitati daca va deranjeaza imaginile cu capete zburand (eu am devorat primul sezon in 2 zile, desi alte prietene l-au abandonat pe motiv ca e prea violent). 

In urmatoarele zile, daca tot ati intrebat, planuiesc sa-mi reamintesc parola de la contul tumblr, cu care o sa ajung, cel mai probabil, sa-mi inlocuiesc blogul, daca o mai tin in rimtul asta, sa termin "Alice in Tara Minunilor" si sa-mi fac bagajul pentru o mini-vacanta pariziana.

Sa ne auzim cu bine, asadar.

xoxo,

Lazy Girl


5 comentarii:

Dorina spunea...

In fiecare zi ma uit in blogroll sa vad daca ai mai scris ceva:)

Ce e febra asta cu Parisul ?
Doar in dimineata asta am vazut ca alte doua persoane pleaca la Paris :))
Iti doresc de pe acum distractie placuta si sa impartasesti cu noi fotografii si impresii cand te intorci :)

Monica@DescoparItalia spunea...

Imi place cum arata Fitness Blender. Pana acum faceam antrenamentele BodyRock insa uneori sunt exagerat de dificile exercitiile. Cred ca I'll gice it a try :).

DeepBlueSunshine spunea...

Hello! :) Apropo de un post mai vechi, mi-am cumpărat azi Cea mai frumoasă carte din lume şi Oscar şi tanti Roz. Revin cu impresii. ;)

laura spunea...

văd că scrii despre chestii handmade. îmi permit să îţi recomand aceste fete http://www.facebook.com/atelierele.harniciei?ref=ts

poate îţi vor plăcea...

Madelin spunea...

La semnatura io am cetit Lady Grizzly :)