vineri, 13 octombrie 2006


Irish ale

După cum vă spuneam, aseară am pornit împreună cu colega mea spre Jimmy Bradely’s Irish Pub, pentru a lua parte la farewell party-ul unui individ absolut necunoscut. Cine era? Unde pleca? Toate astea erau întrebări la care speram să aflăm răspunsul acolo.

Am fost invitate de Emil, un tip pe care Andreea l-a cunoscut accidental, în timp ce colinda Varşovia cu laptopul în spate, în disperată căutare a unei Internet wirless connection. Şi…nu-i frumos să refuzi.

Am luat cu noi o hartă bilingvă a Bucureştiului, nu de alta, dar n-aveam altceva. Şi scuza era perfectă. Dacă tot pleca omul în lume, poate ajungea prin Bucureşti, cine ştie. Pub-ul era în clădirea uriaşă a Warsaw Towers. Un loc foarte cosy, cu darts pe pereţi, în care în fiecare marţi se ţin campionate de poker.

Emil ne-a întâmpinat călduros:”Andreea, ieeeeees!! End dis ior coleg? Uelcom,uelcom!” Ne-am aşezat la masa plină de bărbaţi cu halbe în faţă. Pentru prima dată am început să mă întreb: what on Earth were we doing there?? Se râdea zmomotos şi din toată inima, se făceau urări ininteligibile nouă, iar halbele se goleau cu profesionalism. Dar starea mea de discomfort n-a ţinut mult. În câteva secunde mi-am primit şi eu pintul bine-meritat de Murphy’s Irish Stout, lucru ce mi-a mai ridicat moralul. Nu trecuse o oră şi ne-am alăturat şi noi veseliei generale. Am râs, am cântat “Happy Birthday!” şi am mâncat Camambert cu măsline şi biscuiţi, care ne-au fost aduse pe nişte cârpătoare masive de lemn . Între timp, veniseră şi mai multe fete şi băieţi, colegi de-ai lui Emil de la aeroport, care ieşiseră din tura de seară. S-au mai adus mese, s-au mai umplut halbe.

Ne-am împrietenit cu un student la drept, şi cu Bart, Ground Product Managerul liniei aeriene respective, un individ de 30 de ani, cu o engleză bunicică şi multă charismă. Vom merge cu el şi cu prietenii lui clubbing week-end-ul viitor. Da, ştiu, şi eu m-aş invidia să fiu în locul vostru :)))

A, şi să nu uit, petrecerea de farewell era…a lui Emil. Părăsise linia aeriană şi intrase în domeniul afacerilor imobiliare. Harta Bucureştiului zăcea nepăsătoare la situaţia ingrată în care se afla, printre zecile de halbe de Irish ale.

6 comentarii:

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

lll

Anonim spunea...

De curiozitate, cum e berea ? In poza arata bine :)

Anonim spunea...

bv, scrii mai misto decat andressa

Anonim spunea...

Nu are legatura cu ce ai scris, dar voiam sa-ti zic ca nu iti merge RSS :)

Ina spunea...

Keos, you really have to try it. Era foarte tare.

Ina spunea...

Klubber, sincer habar n-am ce-i ala RSS, dar daca tu spui ca nu-mi merge, ma intristez...:(