vineri, 3 noiembrie 2006

Pe post de later edit

Îmi cer scuze pentru totala mea lipsă de cunoştinţe sau talent în domeniul tehnic. Am realizat prea târziu de ce nu merg link-urile mele. Aşa că pentru a citi despre ciocolaterie daţi click aici şi pentru articolul din Dilema Veche click dincoace. Uof! Tot ce-am vrut eu de la viaţă a fost să am link-urile roz....

9 comentarii:

andru spunea...

Mai

andru spunea...

(Pe post de later edit:) Mai încercăm o dată cu link-urile alea?... Poate pe lila sau pe verde...

Anonim spunea...

1.iti citesc post-urile de ceva vreme.imi plac.au un aer placut.poti sa consideri ca ai un cititor in plus :)
2.mai incerca la linkuri.daca dai click pe ele o sa vezi. apare de vreo 2-3 ori "http//" in fata, motiv din care nu se deschid.minor details ;)

Anonim spunea...

Nu stiu cum e la versiunea "clasica," dar daca treci la Blogger Beta, e foarte usor sa iti alegi ce culoare sa fie linkurile.

Ina spunea...

Andru,

I've made it! Am descoperit a doua roata! Merg link-urile! Maine-poimaine ma cheama astia de la 360 sa fiu manager de link-uri in top 5. I'm on my way to stardom!

Mircea,
1. Multumesc. Raman mereu placut surprinsa cand vad ca nu ma citesc doar astia pe care ii fortez :))))
2. Da, am rezolvat. Detalii care "iau fata" andamblului :))

Dude,

Cum trec la Blogger Beta? Intreb si eu..

Anonim spunea...

Dupa ce faci login, in pagina de home, adica http://www.blogger.com/home ai undeva in dreapta un dreptunghi albastru, destul de strident, in care scrie chestia asta (adica ti se ofera sa incerci noul blogger beta). Daca ai cont la gmail dureaza doar cateva secunde, cat sa dai de 2-3 ori "next" si sa completezi niste chestii. Daca nu, dureaza inca niste secunde in plus sa-ti faci un cont gmail.
Dupa ce ai facut asta, mergi la tabul "Template," apoi "Fonts and Colors" si alegin din lista aia "Link color" (si "Visited link color" daca vrei).
Daca nu te descurci, iti stau la dispozitie pt mai multe indicatii :)

Anca spunea...

buna! te urmaresc inca de la inceput, imi place foarte mult cum scrii, asa ca m-am gandit sa pun un link catre pagina ta pe blogul meu, nou infiintat. sper ca nu te superi, si, eventual, sper sa imi dai cateva sfaturi, avand in vedere ca esti studenta la jurnalism :D. multumesc

Ina spunea...

Dude,

Mersi pentru promptitudine. S-ar putea sa "profit" de tine, sa stii :)))

Miki,

Sper ca glumesti la partea cu suparatul. Mi blog e su blog. ;) N-am inteles exact la ce gen de sfaturi te referi, dar daca pot sa te ajut cu ceva, gladly.

Anca spunea...

:D ma bucur ca nu te superi. Sfaturi..tu esti studenta la FJSC si stii o groaza de lucruri, asa ca poate ai vrea sa ma citesti din cand in cand si sa mai imi zici ce gresesc :D. oricum, multumesc :D