duminică, 17 decembrie 2006

Makeover

Se apropie Sarbatorile, si, cum ma simt generoasa, am decis sa-i fac un cadou micului meu blog. A brand new, shiny template! Inainte sa sariti sa ma desfintati (asta daca verdele asta vi se pare prea strident), o sa va spun ca am incercat toate posibilitatile posibile :) In plus, am facut asta si pentru voi, a se vedea articolul asta despre "Culori ce stimuleaza si culori ce franeaza". M-am asigurat ca va stimulez vederea, si sistemul nervos, si o gandire"coerenta si precisa" ;) . Asta sarind peste partea la care verdele va scapa de constipatie si elimina sucul gastric :)))))))))

Daca aveti alta idee de geniu, sunt deschisa la propuneri (nedeochiate) pentru culori de template-uri...

Later edit: Template schimbat din cauza prea multor carcotasi. Eu mi-s bine, dar blogul meu vrea sa va transmita la toti ca va uraste din adancul Html-ului lui ca l-ati lasat fara hainite noi!

16 comentarii:

Anonim spunea...

it looks sexier :P

Anonim spunea...

E prea mare contrastul intre albul pe care sta textul si benzile verzi de pe lateral. Daca vrei sa folosesti verde incearca unul mai pastelat. Incearca si alte culori, de ex. bej.

template = sablon (in romana)

andru spunea...

Mie-mi place!

Ina spunea...

de_ce,

Cum mi-ai ghicit tu intentiile!! :)))

jders,

mersi de sugestie.o sa ne jucam si cu alte nuante de verde, desi, am incercat aseara si nu poti schimba fundalul. cat despre bej, no way, jose! bejul n-are virtuti terapeutice pentru vedere. ce sa mai zic de sucurile gastrice... :))

andru,

si mie! pana nu ma rastoarna astia de la putere printr-o revolutie, verdele domneste!!!! ;)

Anca spunea...

arata foarte bine :D

Anonim spunea...

ma dor ochii de la albul ala din mijloc. ori incerci un gri verzui foarte deschis in loc de alb ori mai indulcesti verdele exterior.

Ina spunea...

Catre toti carcotasii (bine-intentionati, de altfel :P),

Atat am putut sa fac in legatura cu fundalul. Nu vrea sa se schimbe decat jumatate, oricat de mult m-as fi straiduit eu. Care stie vreo alta solutie..bring it on! :)

Anonim spunea...

Ca sa fiu sincer, mi-e indiferent ce culori folosesti la blog pentru ca oricum nu le vad si eu te citesc pentru text nu pentru paleta de culori. Nu vad culorile pentru ca eu folosesc setarea din IE (dar care exista si in FF sau Opera) ce imi permite sa utilizez ce culori vreau eu la afisarea paginilor web, asa ca toate paginile au fundal bej (Hue : 17 / Sat : 47 / Lum : 178) si text negru. Problema apare pentru internautii care nu si-au facut setari preferentiale si care daca citesc prea mult bloguri care au culori tipatoare sau culori care contrasteaza mult unele cu altele s-ar putea sa aiba mai tirziu probleme cu ochii.

In rest, Inozza, ce sa zic, la cit mai multe insemnari de genul "Tocuri cui Revolutions" sau "Tocuri cui si minte brici" (bine scrise, amuzante, antrenante) si cit mai putine de genul "Constatare" (laconice, depresive si criptice). Nu intelege de aici ca vreau sa ne amuzi tot timpul, scrie tot ce vrei despre tine, in registru comic sau serios, dar daca tot pui si o insemnare mai trista macar detaliaza un pic, poate primesti niste sfaturi sau niste incurajari care ti-ar putea folosi.

Ina spunea...

Jders,

I can see the positive feelings behind those big, grey words!!! Ah, si mie-mi place de voi toti!!!!

PS: Promit sa incerc sa-mi detaliez mahnirea data viitoare. :))

Anonim spunea...

per total, au votat mai multi cu tema verde, dar tu ai ales sa revii la asta. uf.

cum se numea? poate iti dau vreo indicatie despre ce anume sa ii faci, unde si cum - stii, spiritul sarbatorilor, big bad woolf se pune la hibernat ;)

andrei c. spunea...

Damn it. L-am ratat.

Anonim spunea...

apropo, dar asa iti place? http://de-ce.nimic.org/salvari/inozza.htm

well, daca da, faci frumusel trei schimbari in tema aia verde, ca sa vindeci si ochii carcotasilor:

randul

background: #692 url(http://www.blogblog.com/moto_son/outerwrap.gif) top center repeat-y;

il schimbi cu

background:#a3c35d url(http://de-ce.nimic.org/salvari/outerwrap.gif) top center repeat-y;

randul urmator:

background: #8b2 url(http://www.blogblog.com/moto_son/headbotborder.gif) bottom left repeat-x;

cu astalalt:

background: #7ca45f url(http://www.blogblog.com/moto_son/headbotborder.gif) bottom left repeat-x;

iar cel din urma, asta:

background-image: url(http://www.blogblog.com/moto_son/topper.gif);

cu:

background-image: url(http://de-ce.nimic.org/salvari/topper.gif);

asta e tot, (trebuie sa gasesti destul de usor randurile alea :P)

PS: zona de sus nu ramane asa alba, ca apare bara nenorocita de la blogger.com peste ;)

andru spunea...

Aventura asta îmi aminteşte de povestea ta cu mintea brici şi tocurile cui - fata se găteşte, se face frumoasă, şi i se spune "e bine, da' tre să mai slăbeşti!". Mie îmi place fata. Punct. (Şi blogul ei, dacă-mi pot permite să spune asta după punct.)

Ina spunea...

de-ce,

Erai cat pe ce sa ma pacalesti :))) Pe urma am cautat in Enciclopedia Britannica, si am aflat ca lupii (mai ales aia mari si rai)nu hiberneaza ;) Dar, joke over, mi-ai ajuns la corason cu template-ul/sablonul ala verde :)Daca ma mai razgandesc (very probable, de altfel) o sa-ti urmez indicatiile. Oricum, sper sa nu te tina prea mult starea asta "nebelicoasa", ca ma sperii :)))

Andru,

Si mie imi place Andru, mai ales daca Andru imi trimite de Craciun "Aventurile lui Habarnam" (nodge-nodge,wink-wink,say no moo-say no moo) ;)

Anonim spunea...

apropo, ia pune mana si scrie!

ce faci, iar stai si pierzi vremea (luni seara) prin varsovii? ntz, ntz. ntz. Ia vara un toc cui (d-ala ascutit) drept in f**** alora care abia asteapta noi povesti seczoase! :P

andru spunea...

Daca mai scrii, ti-l trimit pe Habarnam! (Ce zile-am ajuns, te santajez cu carti!)