marți, 6 martie 2007

The Burden

Sa-l ard. Asta m-am gandit prima data. Apoi mi-am dat seama ca e destul de greu de carbonizat. Atunci sa-l ingrop. Dar nu am unde. Si sa chiulesc de la un seminar doar ca sa fug in Herastrau sa-l ingrop sub un anume copac...cam dificil. In plus, atatia oameni in jur... Asa ca l-am impachetat frumos, l-am pus intr-o punguta fistichie, si m-am decis sa-l arunc la ghena.

Dar azi dimineata am realizat ca nu pot s-o fac nici pe asta. Daca il gasea cineva? Ce si-ar fi spus? In plus, ar fi stiut ca apartine cuiva din blocul 12C, scara B. N-am mai reusit sa-l arunc.

Asa ca l-am varat asa impachetat in ghiozdan, si l-am carat azi toata ziua dupa mine, in speranta sa-l arunc intr-un cos uitat de lume. Dar unde? Pe strada sunt prea multi oameni. La metrou misuna de cersetori care cauta prin cosurile de gunoi, la birou in nici un caz...

Si uite asa, l-am carat azi toata ziua cu mine, tinaind ghiozdanul cat mai aproape, nu cumva sa mi-l fure cineva si sa gaseasca pachetul.

Am avut o zi oribila, cu nervi la birou si gust amar la scoala. Abia cand am ajuns acum 10 minute in fata blocului am realizat ca inca il aveam la mine. Am mers azi 9 ore, am strabatut Bucurestiul dintr-un capat in altul, si n-am reusit sa ma debarasez nicaieri de pachetul asta nenorocit.

Asa ca atunci cand liftul mi s-a oprit la etajul 3, am mers hotarata la ghena, si i-am facut vant pe toboganul metalic. O povara in minus.

7 comentarii:

Anca spunea...

dar ce era?? :)

Anonim spunea...

si eu vreau sa stiu:)

Anonim spunea...

Probabil carnetul de conducere mentionat in dreapta, la profil :)))

Ina spunea...

biglebowski,

Oi fi eu lipsita de cel mai elementar simt al directiei in spatiu, oi fi un dezastru in materie de gastronomie, ceva de groaza in ceea ce priveste tehnica si o ametita in general. Dar hot profesionist de carnete de conducere n-am ajuns inca! MIE mi s-a furat blestematul de carnet, azi vara, in Brasov. Eu sunt victima in povestea asta.

Anonim spunea...

A fost o gluma (sper ca nu prea tampita), dar recunosc ca mi-ar fi placut un pic sa se potriveasca :)Suna spectaculos :)

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

ina, nu te mai prosti si zi o data ce ai aruncat!! ca ....perla vrea sa stie !!

Ina spunea...

bine. va spun ce am aruncat, dar va avertizez: dupa ce aflati voi fi silita sa va fac felu'! :))))