joi, 19 aprilie 2007

Cu stangu-n dreptu' si cu amandoua inainte!

Azi am vorbit cu Adina si i-am propus sa mergem shopping de pantofi sambata asta. Ca sa nu facem intindere de ligamente mergand -Doamne fereste!- prea mult, am fost un suflet caritabil si i-am propus magazinele din interiorul Carrefour Orhideea.

Adina, pentru cine nu o cunoaste, o faptura mega-pofticioasa si dornica de nou, nu si nu! Ca s-a deschis un Starbucks in mall si ca sa mergem si noi acolo. Si aici a intervenit curiozitatea mea de a vedea ce fiertura magica bea ca Setila Miranda Priestley, asa ca am acceptat. Mall sa fie! mi-am zis...Dar nu stiam ce va urma...

Am intrat in seara asta pe site-ul Acasa TV, pentru a lua niste date pentru un comunicat de presa, cand..ce sa vezi! Ei o facuram si pe asta! O sa ratam la mustata o intalnire memorabila cu coatele, genunchii, sacosele si bastoanele fanelor serpuitoarei Salome.

Dar, vorba cuiva, poate o vad pe aialalata, pe Thalia, cand ma duc peste doua saptamani sa-mi iau blugi.

Nici nu vreau sa ma gandesc peste cine pot sa dau cand o sa merg sa-mi iau fuste si rochite...Poate o vad pe Jennifer Lopez, mai stii?



2 comentarii:

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

s-a deschis "un starbucks"?! nu vreau sa ii fac reclama...dar e singurul de pe la noi din cate stiu, deci, ina, putzin respect! s-a deschis "za starbucks"!
kidding, of course, ca doar n-o sa beau zilnic o doza de caffe mocha la 12 lei, dar era buuuuuuuuuna, cu frisca and all si recunoaste: esti si tu un pic pofticioasa si curioasa, doar nu era sa ratezi a new hot spot in town!
ne mai vedem la ceva grande :))) caffe grande, of course :))))))))))

Ina spunea...

adinutz micutz pufos etc.,

cu riscul sa te demoralizez cumplit, o sa te anunt ca divizia Starbucks are de gand sa mai deschida doua magazine, unul in Baneasa Business Centre, si unul in Bucuresti Mall tot in acest an, si ca au planuri mari pentru Romania: cel putin 150 de cafenele in cele mai mari orase ale tarii. Asa ca, mai zi tu "za Starbucks" cat mai poti. In curand o sa fie un fel de "za Fornetti" :P