luni, 23 aprilie 2007




Little Bunny Fufu

Pentru cei care ma cunosc, nu mai trebuie sa fie nici o mirare faptul ca, plecand cu Adina sambata sa-mi cumpar niste balerini, m-am intors acasa cu cel mai adorabil minny bunny din cati ati vazut.

Poate au pus aia ceva in cafeaua de la Starbucks, poate era caldura prea mare, dar cand l-am vazut pe minny bunny in acvariul acela din pet shop, am stiut ca nu pot sa plec acasa fara el. Asa ca, fara previous experience cu little beings, m-am trezit mamica de iepuras. De 2 zile, de cand eu si minny bunny, pe care l-am botezat (surprinzator!) Minny Bunny stam aproape nedezlipiti (inclusiv acum, cat tastez, se scarpina fara jena la mine in brate) am dezvoltat o adevarata knowledege in ceea ce priveste cresterea minny bunnies (sau, pentru cunoscatori, ai iepurasilor pitici de Angora)

1. Minny bunnies sunt curiosi si mici perversi, neopriti rod tot ce le iese in cale: cabluri, sfarcuri prin tricou, recipiente de creme de maini, manuale de jurnalism, rame de ochelari de soare, post-its, casti, carti de vizita etc. Noroc ca nu are inca dintisori mari! :)

2. Daca minny bunny inghide accidental un ghemotoc de lana, e suficient sa il puneti sa bea apa si apoi sa ii urmariti rezultatele din the poo :) I'm stiil waiting...

3. Minny bunny e o chestie infinit mai destepata decat mine si Adina laolalta. Stie singur cum sa impinga cu limbuta o mica biluta din adapatoare, ca sa ii curga apa. Noi doua am recunoscut deja ca am fi murit de sete langa adapatoare pana sa ne prindem care e spilul.

4. Ca orice minny bunny de doua saptamani care se respecta, si Minny Bunny al meu doarme trei sferturi din zi, obicei care m-a molipsit si pe mine. Am descoperit ca dorm ca in copilarie, daca il iau in brate si trag plapuma peste noi. Respiratia lui linistita si faptul ca ochii i se inchid din ce in ce mai mult daca ma joc in blanita lui, ma fac si pe mine sa devin sleepy.

5. Lui Minny Bunny nu ii place hrana speciala de minny bunnies, cu nu stiu cate minerale si vitamine si nu stiu ce alte chestii, pe care am dat o caruta de bani. In schimb, prefera sa rontaie banalul...fan. Pe viitor s-ar putea sa ma vedeti cu coasa pe ogoare, aducand cu sudoarea fruntii mancare acasa pentru Minny Bunny.

O sa va tin la curand cu evolutia specializarii mele in tainele crescutului de Minny Bunny. Intre timp, o sa organizez un minny bunny shower peste vreo saptamana, cand se intoarce lumea de pe la mare. Daca veniti, nu uitati sa aduceti jucarele si lemne de ros pentru Minny Bunny. Din pacate nu are voie sa pape inca morcovi, salata sau varza, dar mie imi plac toate! :)

11 comentarii:

Anonim spunea...

Adorabil :D sa iti traiasca. Ideea e ca orice ai face, NU il tine impreuna cu alte animale si daca vrei sa il scoti din casa...mai bine evita cat e mic. Eu am avut un honey bunny care a murit sambata, la venerabila varsta de 10 zile. Veterinarul a zis ca e posibil sa fi luat vreun virus de la puiul de pitbull langa care il tineam. So ai grija mare de el ...sper sa nu te fi speriat, era doar un sfat :)

Anonim spunea...

Ina,te invidiez!deja ii spuneam Soniei ca imi cumpar si eu unul la anul,cand voi locui singura!Am avut deja candva unul,Juji!din nefericire,nu mai e:(.cert e ca eram innebunita dupa micutul pufos.Ieseam impreuna la plimbare ;mai rau era cand il scapam prin curte,il hraneam,ii schimbam culcusul zi de zi si ii faceam baita.era putin porcusor:)..sa ai grija de al tau!pup

Ina spunea...

magda,

mersi mult pentru sfaturi, I really need as much as I can get. Nu am mai fost mamica de minny bunny niciodata, asa ca mi-e foarte teama sa nu fac ceva gresit.De cand m-a speriat o colega de facultate ca o sa-mi moara pentru ca e prea mic si nu stie sa se hraneasca singur, stau tot timpul cu fanul dupa codita lui si-l pun sa pape. Uof, sper sa nu devin o mamica paranoica...

Perlutz,

Nu stiu de ce, dar toate povestile cu iepurasi incep asa in ultima perioada: "Am avut si eu un iepuras...din pacate...". E normal sa ma nelinisteasca pattern-ul asta, nu? Nu mai spun de mama, care incearca sa ma convinga de faptul ca, daca pateste ceva minny bunny, de acolo unde l-am luat , mai sunt si altii...Cat despre Juji, imi pare tare rau. Sunt convinsa ca urmatorul minny bunny iti va fi un prieten mai "indelungat" :*

my north shadow spunea...

super tare jivina! fluffy! dupa ce se face mai mare va trebui sa-i dai sa manace si chestii verzi (morcovi, mere...pt vitamine..naturale) dar pana ce se face baiat (?!) mare, si incepe sa manance si verzituri trebuie sa ai grija la aportul de apa pentru ca veziturile au f, multa dar el e posibil sa vrea sa bea si apa si asta ii poate deregla burtica si de aici incolo se cam complica problema. deci daca manaca verzituri ii lasi chestia de apa mai putin si te uiti sa vezi daca "nevoile" au consistenta normala...chestie de mamica :D
si din cand in cand trebuie verificati si dintisorii daca au o crestere normala....super tare jivina!

Ina spunea...

me,

in afara faptului ca Minny Bunny a cam strambat din botic atunci cand i-am transmis apelativul tau, si el si "mamica lui" iti multumesc pentru sfaturile bune :)

Unknown spunea...

salutare!!! tocmai am scris un post despre iepurasi, si din blog in blog am ajuns la tine... sper ca nu te deranjeaza un linkutz :D bunny e adorabil!

Ina spunea...

clariniliki,

bine ai venit! foarte dragut postul tau despre iepurasi. recunosc ca nu stiam nici jumatate din ce ai scris tu acolo. Eu cand ma gandesc la iepurasi ma gandesc la...cadouri! :D Sa speram ca nu sunt toti atat de materialisti ca mine.

...and may the bunny force be with you! :)

Anonim spunea...

Oh, how cute bunny! :)

HUGS!

Anonim spunea...

Is it your??

Denisa spunea...

Minni Bunny al tau seamana ff bine cu Bocanila al meu. Doar ca "Boca", cum il alinta apropiatii, e blond si face pipi des (pe peste tot). Daca ai chef sa facem schimb de sfaturi in privinta cresterii de "mini bunnies", atunci te rog sa ma contactezi de urgenta sa iti explic ce este de facut cand te-a muscat mini bunny de deget pana aproape ti l-a retezat. Si cum e sa te prezinti la Floreasca, transpirata toata si cu o expresie de nebunie pe chip, urland ca nebuna "Am fost atacata de un iepure!!!". :D

Ina spunea...

virve!!!

thanks a lot! yes, it's mine. actually it is a minny bunny, not a big one, but it has grown a lot since I took these pictures. I will post some new ones, soon.

lots of hugs for you and minna!!!!!

denisa,

vaaai, cat regret ca minny al meu nu face pipi peste tot ca sa pot sa-ti zic cum l-am dezvatat! :D Noooooot! :)))

Singura chestie naspa cu iepurasul meu este ca roade florile din ghiveci si este super-mega atras de cabluri. cat despre muscaturi, musca el, dar numai cand ii este foarte foame. tu il hranesti pe Bocanila bine? :)