vineri, 22 iunie 2007

Boobs lullaby

Cum ar fi ca de fiecare data cand iti suna telefonul, "fetele tale" sa creasca cu un inch sau asa, pentru ca la sfarsitul unei luni pline de apeluri sa fii nevoita sa iti schimbi cupa la sutien? :D Inainte sa radeti in hohote (I sure know I do), aflati ca asta nu e ultima campanie Orange, Vodafone sau Cosmote, prin care celei mai "comunicative" fete i se ofera cadou o operatie de marire de sani.

Iata ca, dupa sushi, manga si anime, japonezii vor cuceri planeta cu ceva de-a dreptul maret si provocator: ringtonul care mareste sanii! (Astept sa terminati de ras, sa putem trece mai departe. Gata? Ok.)

Hideto Tomabechi, omul de stiinta care le-a "despalat" creierele membrilor sectei AUM Shinrikyo, cei care au eliberat in metroul japonez gazul sarin, a realizat aceasta inventie bazandu-se pe un mesaj subliminal, transmis catre inconstient in urma ascultarii unei inregistrari de 31 de secunde. Desi nimeni nu are dovada stiintifica a rezultatelor acestui produs, in doar prima saptamana s-au downloadat 10,000 de exemplare ale ringtonului si zeci de femei marturisesc ca rezultatele sunt incredibile: 3 centimetri in plus pe luna, ascultand inregistrarea de numai 10 ori pe zi.

Personal am ascultat ambele variante, atat cea originala, a lui Tomabechi, care suna ca o chitara electrica stricata, cat si cea de-a doua varianta, se pare imbunatatita, care mi se pare de-a dreptul spooky: femei care repeta la nesfarsit soptit si pe diferite tonuri "We must increase our bust"(daca aud eu bine, that is). Marturisesc ca m-a amuzat teribil ideea cand le-am primit si as fi fost tentata sa fac experimentul, sa vad pana unde duce mitul si unde incepe realitatea. Dar cine imi poate garanata ca dupa "tratamentul" asta (sa nu uitam, realizat de un individ care a vindecat niste sectanti periculosi de diverse probleme pe fond nervos) n-o sa ma tund zero, sa-mi vand bruma de avutie, si sa ma mut in Nepal, unde sa mulg capre si sa tund lame? Daca e ceva ce ma ingrozeste e puterea omului de a se juca cu mintea altora.

Asa ca, daca vreti si voi ringtonurile, trimiteti mail si vi le fac cadou bucuroasa (in limita stocului disponibil :P). Mai multe informatii despre fenomen gasiti aici , si, din cate am inteles, intr-un documentar pe Discovery despre japonezul-inventator.

Am aflat ca nenea e in plin proces creator, as I type, si foarte curand va scoate pe piata alte patru ringtonuri: unul pentru cresterea memoriei, altul pentru cresterea atractivitatii in randurile sexului opus, unul pentru renuntarea la fumat, si altul pentru...cresterea parului la cheliosi. :) O sa ma distrez de minune atunci cand, intr-un autobuz aglomerat, o sa inceapa sa sune pe rand ringtonul pentru timizi, urmat de cel pentru fumatori, a! si sa nu uitam de cel pentru fetele complexate de marimea "gemenelor". I say, the heck with secrets! Las' sa stie si vecinul de birou/metrou/palier ce te doare. Si fie ca muzica sa va creasca...increderea in voi! :)))

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ma intreb care o mai fi eficienta tonului daca "subiecta" nu stie engleza. La asta nu s-a gandit Tomabachi?

Sau poate s-a gandit... Am vazut pe Discovery ca sunt incluse niste sonoritati care imita plansetul bebelusilor. Cand aude asa ceva, femeia "se pregateste" sa alapteze, deci ii cresc sanii.

Am ascultat tonul, si problema e ca nici o femeie intreaga la minte nu poate sa aiba asa ceva pe telefonul ei. Iar daca nu e intreaga la minte, ce folos ca are sanii mari?