marți, 24 iulie 2007

Arta din intestine

Bine, recunosc, am ales un titlu bombastic ca sa va atrag atentia :) De fapt, e vorba de ceva mult mai putin spectaculos, dar care arata really, really nice. Am primit ieri un mail de la un prieten din Polonia, care lucreaza in domeniul biotechnologiei, si se pare ca acum si-a diversificat activitatile si in domeniul artistic. Cu alte cuvinte, iti ofera posibilitatea sa ai pe peretele dormitorului o poza cu structura ADN-ului tau, bineinteles, intr-o forma stilizata si moderna.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, sunt noua tipuri de poze ale ADN-ului, preferata mea fiind (mai) clasicul Sun. I-am spus lui Krzysztof ca, din pacate, aceste neindoielnice capodopere post-pop-art, sunt putin prea scumpe pentru bugetul meu actual (cea mai mica varianta e 450 de euro, mijlocia e 550, iar cea mai mare e 650), dar ca o sa vi le arat voua. Gasiti mai multe detalii despre comenzi, cum vi se ia mostra pentru ADN si intervalul de livrare pe site-ul firmei, DNAlux.

Ce mai asteptati? Aratati lumii cat sunteti de mandri de acidul vostru dezoxiribonucleic ! :)2 comentarii:

Florin spunea...

Poate ar fi tare sa punem si radiografiile craniene in rama :)

...si tomografiile

Oricum, faina idee cu ADN-art!

Inozza spunea...

stii ca nu zici rau deloc? :) imi place foarte mult cum arata substanta alba si cea cenusie din interiorul bulbului rahidian, si mai ca as vrea sa am un portret cu ele. la tomografii, din cate am vazut, medulla oblongata arata ca un fluture . Cine nu ar vrea sa aiba poze cu fluturii pe care ii are in cap? :D