marți, 10 iulie 2007

Povestea sprancenelor mele stufoase (I)

De vreo luna de zile, inainte sa ies din casa, dupa ce ma pudrez, ma glossaiesc si ma parfumez, trebuie sa nu uit sa imi pieptan sprancenele stufoase. Nu de alta, dar risc altfel sa-mi cada peste ochi si sa ma trezesc rostogolindu-ma pe scari.

Cum am ajuns in situatia ca sprancenele mele sa trebuiasca puse pe bigudiuri si pietanate precum o blanita de puddle? Simplu. Mi-a impuiat o prietena capul cum ca ea a dat peste o asistenta a Anastasiei Soare, zeita hollywoodiana a sprancenelor. Pentru necunoscatori, romanca asta penseaza cele mai mofturoase staruri din Cetatea Filmului, de la Jennifer Lopez, la Helen Hunt, la Cindy Crawford, Demi Moore s.a.m.d. Rumor has it, ca taxeaza 4 dolari firul. Probabil e o scorneala, dar e si foarte posibil ca starurile sa o fi obisnuit cu aceste onorarii astronomice, nu de alta, dar sa nu-si mai permita si muritoarele de rand sa apeleze la serviciile romancei.

Si prietena asta a mea a dat aici, in Bucuresti, peste o eleva, se pare cea mai talentata, a lui Madame Soare, si m-a convins ca, cel putin o luna, sa nu-mi mai pensez spancenele, pentru a-i pune la dispozitie acestei a doua Soare, cat mai mult material :) Singura problema este ca, well, prietena asta a mea (pe care o urasc, for the record), a plecat pentru o luna in Grecia, unde se pare ca si-a si inchis mobilul, fara sa-mi dea numarul de telefon al fabuloasei cosmeticene.

And here I am, dandu-mi sprancenele peste cap, incercand sa nu calc pe ele, sau, Doamne fereste! sa calce altcineva pe ele :) Totusi, dovada ca Dumnezeu ma iubeste, e ca am gasit (printr-o intamplare hazlie) numarul acestei cosmeticiene si am reusit sa ma si strecor in orarul ei hiper-aglomerat. In zece minute ma pornesc spre cabinetul ei fitos, mai usoara de un rinichi (ca deh, doar trebuia sa scot de undeva banii pentru operatiunea asta), dar cu flacara sperantei arzand in sufletul meu tanar. Daca nu ma scapa ea de pufosile, vin acasa si le rad! :))))

7 comentarii:

jurnaldebebe spunea...

oau, sa ne spui ce a iesit... :)

Ina spunea...

u cannot even imagine...

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

inoi, care e faza?? zi tot! cum arata? zi ca e bine...mie mi-a placut extra mult...parca nu erau ale mele :) mai intra pe mess sa vb...

Anonim spunea...

te rugam frumos(adica eu te rog frumos, sunt convinsa, in numele multor interesati:)), ne dai si noua datele de contact ale insoritei cosmeticiene?

astazi l-am injurat pe fratele meu o ora:P(si i-am mancat si portia de pizza), pentru ca din cauza lui nu am ajuns la programare la pensat(cred ca ti-as face concurenta pe scara pufoseniei...asa ca acum, cand am vazut postul tau, mi-a venit sa imi pup fratele:P(si eventual sa ii gatesc o pizza:))

asa ca te rog mult, ai putea sa imi dai un numar de tel, o adresa, ceva?

multumeeeesc fruuuumossssss:)

Ina spunea...

andrada,

adresa e Calea Dorobantilor (cum altfel?), nr 196, iar un numar de telefon unde poti face programari e 0723.097.153. salonul se numeste dupa proprietara lui, Elis.

eu iti recomand insa sa citesti si urmatorul meu post inainte sa te programezi ;)

Anonim spunea...

multumesc frumos, Ina :)
e adevarat ca am second-second-second-third-thoughts, dar apreciez faptul ca mi-ai dat adresa...

offfff, so long, hollywood-ian look :P

si totusi, chiar asa rau a fost?stiu ca intreb aiurea, dar "firul " :P de...speranta de a spune adio "pufoseniei" moare ultimul...

m-a derutat mesajul adinutz-ei "zi ca e bine...mie mi-a placut extra mult..."..sa inteleg ca ei i-a fost calea mai putin sprancenata catre lookul star-like?

Ina spunea...

andrada,

se pare ca adina e printre "the few lucky ones" care au forma potrivita, si carora nu le trebuie trei luni de zile ca sa intre in rand cu holiuad pipal. anyways, poate ar fi indicat sa stii ca adina a descoperit-o pe individa inainte sa i se urce faima la cap, cand inca nu avea salon in piata dorobanti si cand sedinta de pensat costa infinit mai modesta suma de 70.000 de lei. A urmat apoi etapa "200.000" si vad ca acum se straduieste sa se intreaca pe ea insasi. vezi, asadar, de ce isi permitea adina sa mearga si la mai multe sedinte repetate, la nevoie.

daca vrei, sa nu ramai cu indoiala in suflet, poti sa mergi, sa te vada, sa vada daca "mai putem face ceva pentru dumneavoastra" si s-o intrebi daca te poate "finaliza" intr-o singura sedinta, sau trebuie sa iti tina fata "in constructie" 3 luni, cum mi-a zis mie... bafta si let me know cum merge cu dezpufosirea! :)