marți, 23 octombrie 2007

Ce mica e lumea…

Azi, ora 9, cursul de Productia de Televiziune. Profesoara, Daniela Zeca-Buzura, directorul TVR Cultural printre multe altele, ne vorbeste despre cum se obtin interviuri de succes. Ca sa ne faca o imagine mai clara asupra a cat de greu se obtine un interviu cu o persoana vizibila, ne da un exemplu: “Uitati, a fost o fata, inca pe bancile facultatii, deci la inceput de drum, care i-a solicitat un interviu lui Cristian Tudor Popescu. Lucra de foarte putin si, din cate am inteles, vroia sa deschida o serie de interviuri cu acesta. Nu e greu de banuit ca CTP a refuzat-o, avand in vedere lipsa ei de experienta si imaginea la care el tinea(…)”

M-am facut mica-mica in giaca mea verde. Am ajuns subiect de exemple la cursurile profesorilor mei. Daca o tin tot asa, poate ajung prin vreun manual la sectiunea “Ce greseli nu vreti sa repetati”. Macar o sa le cer drepturi de autor...

14 comentarii:

Anonim spunea...

ca sa parafrazez un banc celebru, "asa de tanara si deja legenda urbana"... bravo! :p

Anonim spunea...

dar nu inteleg, ea de unde stie...iti citeste blog-ul sau i-ai zis tu?

Ina spunea...

smilla,

"asa de tanara si deja catastrofa", mai degraba. ai putea crede ca mici detalii penibile precum acestea m-ar putea opri...no way! :D

anonymous,

permite-mi sa te lamuresc. despre discutia moi-CTP stiau doar 2 persoane: moi si CTP. Eu, dupa cum banuiesti, nu i-am povestit profesoarei mele (pe care o stiu doar de 2 saptamani) chestii penibile din experienta-mi mizera. Asa ca mai ramane o singura persoana ;)

my north shadow spunea...

apropo de legende urbane, inozzei, "deasupra strazii..." postul meu de astazi :)

Ina spunea...

me,

cred ca m-am emotionat ca proasta in zadar! :) credeam ca mi-ai dedicat un post, dar tu iti faceai doar o mercantila reclama.

ah, unde e flavius sa-mi oblojeasca rana?...

my north shadow spunea...

:( aaaaa, m-ai intristat. nu de reclama am nevoie, in fond blogul meu este unul pt elite si oameni cu substanta. iar in blogosfera specimenele astea sunt rare. Nu trafic urmaresc, mai bine sau mai rau el se misca oricum. Da, iti dedicasem un post....

Ina spunea...

radem noi, glumim, dar nu parasim incinta. :) tu vrei sa-mi spui ca nu esti alex marti?! pentru ca nu cred ca alex mi-ar fi dedicat un post. iar daca e asa, trebuie sa ne reconsider relatia si sa revad tot ce ti-am scris pana acum. :)

PS: si da, eu am usa galben-maronie la balcon. it just might be me.

my north shadow spunea...

nu, nu sunt alex marti, si nici nu cred ca a avut ocazia sa ma cunoasca. de fapt nu cred ca ne stim. :)) in schimb de usa stiam...ca orice drac care se respecta! ;))

Ina spunea...

bulversant

Anonim spunea...

asa se incepe.

un profesor te pomeneste, ajungi editorialista, esti invitata la emisiuni, intri in polemica, ai emisiunea ta, scrii carti, tii cursuri la facultate si totul se termina prin a da unui amfiteatru al FJSC numele tau.

incepi sa mergi pe drumul celebritatii :)

Ina spunea...

licuriciu,

evident. dar ce te faci cand profesorul te pomeneste la modul: "spuneti-i lui x ca daca nu da pe la seminarii isi da licenta cand ma pensionez eu si plec in bahamas!"? tot the road to stardom se numeste? :))

Anonim spunea...

inozza, pe drum vei da si de hopuri. ori le sari, ori le ocolesti :)

profesorii de la facultatea mea merg in bora bora. sau cel putin acolo s-a dus ala cu care trebuia sa dau eu restanta in toamna si ne-a lasat mesaj pe usa biroului: " sunt plecat in vacanta in bora bora. find me if you can". deci se poate si mai rau :D

Anonim spunea...

hmmm..imi pare rau sa iti acopar visul cu noroi, dar nu era vorba despre tine. se pare ca profa nu v-a povestit totul. este vorba despre cosmina popescu, care atunci incepea o serie de interviuri cu jurnalisti celebri pt tvr2... a fost doar o coincidenta, asa ca poti sta linistita. nu esti tu exemplul de genul : don't do like that! surprinzator este faptul ca tanara cosmina a obtinut in cele din urma interviul...probabil o sa afli si continuarea tot de la dna. zeca buzura..are si caseta cuinterviul, pentru care noi am stat o ora in plus la laborator...:D

Ina spunea...

nooooooooooooooooooooooooooooo! vrei sa spui ca nu sunt nici macar o ratata eminenta, ci o ratata anonima? mi-ai stricat ziua, tu si teava care mi s-a spart la baie! i don't deserve this! :))