miercuri, 31 octombrie 2007

The Great Breakthrough


*post for chicks only*


Am de facut o mica marturisire. In adancul sufletului meu am stiut mereu, dar am evitat sa recunosc fata de mine insami. Dar azi, I’m getting out of the closet. Sunt o blonda. Deep deep down inside, sunt o blonda, si inca una din aia platinata. Exact cum zicea Scarlett: “mai bine moarta decat ne-blonda”.

Si, pe langa faptul ca sunt o blonda, mai sunt si o blonda ca aia de la Drept. Mor dupa accesorii mici si roz, imi plac chihuahua de-mi vine sa-mi cumpar unu si sa-l car dupa mine pana-si da duhul si vreau din suflet un pufulet pentru telefon. Cred ca mi-ar intregi viata si ar face-o mai frumoasa. Si shhhhhh! sa nu ma spuneti la nimeni, dar mi-am cumparat ieri un set de oje OPI pe care cred ca mi-am dat bursa pe un semestru intreg, dar, ah....ce incantare! Stiu din surse sigure ca OPI are rezistenta mai mare ca Chanel-ul, si de 10.000 de ori mai mare ca L’Oreal-ul. Si ah, the neon pinks are to die for ! Si mi-am mai luat noua mascara de la Avon, aia cu periuta flexibila si, fetelor, e o minunatie! Am considerat intotdeauna Avon-ul o marca pentru mamici intr-un permanent concediu de maternitate si pentru vanzatoare de lozuri la plic, dar regret amarnic. Noua mascara e impecabila. Am niste gene de parca n-ar fi ale mele : lungi, curbate, nelipite. Luati-va cat mai sunt, mie imi bate Lancome-ul Virtuose la fundul gol. Si nici n-am dat o roaba de bani pe el.

Gata, nu va mai retin cu micile mele nebunii roz si pufoase, trebuie sa ajung la un Halloween Party. M-am hotarat si eu (ca ametita ce sunt) in ultimul moment ca vreau sa merg si, bineinteles, nu am costumatie. Asa ca am decis sa ma imbrac in negru din cap pana in picioare si sa ma dau drept semnul exclamarii. Si daca ma trezesc prea cocosata, imi reconsider « costumatia » si ma dau drept o virgula. Stiu precis ca o sa fac ravagii.

Ne vedem pe ringul de dans ! ;)

21 de comentarii:

my north shadow spunea...

ok, ce-mi place faza cand lumea nu comenteaza, ca sa nu creada altii ca nu-s in club la american freak party. noroc ca am laptopul la mine si merge si wireless-ul, ca sa pot posta si din club! sic!

Ina spunea...

me,

esti cam pripit in acuzatii. ce te faci daca oamenii chiar erau la American freak party sau, mai rau, dormeau? eu zic sa-i inchidem pentru interogatoriu pe toti! :P

Anonim spunea...

un chihuahua, din cate am aflat, merge de minune cu o geanta Vuitton; cand nu vrei sa te deranjeze, il bagi in geanta =))

si nu e banc, scria in Cotidianul ca pe Ramona Badescu o asteapta caniche-ul in platou, in geanta Vuitton, uneori si ore-n sir, pana termina ea de filmat "Noaptea erorilor" :d

my north shadow spunea...

e na, nu acuzam pe nimeni, constatam :)) treaba cu inchisul, e dura, mai bine ii impuscam ca e mai ieftin! :))

Ina spunea...

smilla,

te iert azi ca mi-s generoasa si tu esti neavizata, dar vaaaaai, gentile Vuitton sunt soooo common and passe. (ochi dati peste cap) ramai aproape, scot eu o fashionista din tine, even if it's the last thing I'll do :)

me!,

ca de obicei, practic si la obiect. dar vin eu si zic, nu mai bine economisim gloante si te punem pe tine sa-i operezi pe toti? :))))))

my north shadow spunea...

>:( eu sunt dedicat si pasionat de ceea ce fac si glumele astea nu le gust, nici macar daca mi-ai ajunge pe mana (ceea ce nu-ti doresc, nu din motive profesionale, ci asa, din lipsa dorintei de a-mi complica viata). Din fericire sunt printre cei mai buni (dupa spusele altora, si asumate, cu o gratie fantastica de mine) , si te inteleg...., si mie vremea asta imi da o stare, cel putin speciala. see you later (aligator?!)! on the blog.

Ina spunea...

mie vremea asta nu-mi da nicio stare, pur si simplu imi umple pantofii de noroi. spune-mi, rogu-te, ca glumeai cu commentu anterior. nu de alta, dar ma sperii.

my north shadow spunea...

pai, cu ce sa glumesc? n-am glumit - deci nu-ti doresc sa ajungi prin spitale (poate doar cu chestii marunte, asa, mai un bacsis, mai un zambet), iar treaba mi-o fac foarte serios, cu pasiune. Nu-mi dau seama la ce te refereai cu glumitul?!

Ina spunea...

Ma refeream la faza cu "glumele astea nu le gust". Si eu imi fac treaba cu pasiune si cred in ceea ce fac, chiar daca nu salvez vieti (cum poate faci tu). Dar pot sa ma amuz la o gluma simpatica facuta pe seama mea, oricand. Nu inteleg oamenii care se iau in serios tot timpul si sper sa nu fi unul dintre ei.

my north shadow spunea...

"Dar pot sa ma amuz la o gluma simpatica facuta pe seama mea, oricand "- uita-te tu in ochii unui tanar care te intreaba daca maica-sa va mai putea sa-l recunoasca macar, si apoi ne punem si pe bacuri. Chiar daca tu nu salvezi pe nimeni, munca ta nu are decat maxim repercursiuni de natura personala, cand ai si responsabilitatea vietii/starii altuia si cand stii ca de tine depinde daca familia aluia il va spala la cur 15 ani de acum inainte sau nu, parca nu-ti mai vine sa glumesti despre asta cu unii care "nu salveaza vieti". In rest ma amuz oricand despre felul in care e scris, conceput, ba una ba alta.....

...nu-si are rostul....
Ariciul bestial.

Ina spunea...

forget it!

Ina spunea...

no, on second thought, don't forget it! stii care-i faza? eu ti-am acceptat gluma cu "mai bine ii impuscam ca e mai ieftin" si am dezvoltat-o. ce te faceai daca am avut un unchi care a murit impuscat pe vre-un front din Irak sau Afghanistan sau vreo ruda ucisa in timpul Revolutiei din '89? ti-as fi raspuns poate: ba, esti nebun, faci glume din astea tampite cu mine?!"

stiu prea bine ca oamenii mor cu miile in fiecare ora de mizerie, de inanitie sau cad victime ale genocidelor (a se vedea Darfurul, in plin secol XXI). bunicul meu a murit absolut inutil intr-un nenorocit de spital pentru ca medicii nu si-ai facut timp de el. si? vrei sa ma gandesc de acum non-stop numai la asta, vrei sa nu mai reactionez ca un om normal la o gluma?!

asa ca, las-o balta! serios!

my north shadow spunea...

forget it. Impuscatul are ca tinta directa omorarea fostului om viu, un act chirurgical, NU! pai poate nu mai avea sanse, nu ca nu si-au facut timp de el...asta e, spune-i lu' Nicolaescu :)

chiar nu-si are rost discutia, dar vad ca pui "comments" in continuare, so be it!

urmatoarea tema: de ce greste graul iarna cu extensia de ce trece puiul strada, ok?

Ina spunea...

just for the record, pentru ca in rest nu-mi mai bat capul sa-ti explic nimic: "omorarea fostului om viu" e o absurditate. daca e "fost om viu", e clar ca e mort. si sa OMORI un MORT...nu prea e logic, nu-i asa? ;)

my north shadow spunea...

yap, voiam numai sa ma incadrez in maniera ta de a vedea lucrurile si mi-am batut capul sa scot o absurditate observabila. Totusi ideea e mai nuantata decat sistemul logic aplicat de tine. :) asata asa, just for the record, pentru ca in rest nu-mi mai bat capul sa-ti explic nimic. Si eu care credeam ca nu e o bataie de cap sa scrii 3 randuri intr-un commment.

http://draculiberdracu.blogspot.com

. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
. spunea...

inna,
de doua ori, pina acum, m-a mincat undeva sa-i povestesc sotiei despre postarile tale. despre castelul lu' peste din italia, unde ai avut ocazia sa mergi singura si ai refuzat, si despre opi...ai si tu grija ce-ti mai trece prin cap, te rog eu...;)

Ina spunea...

.

will do. :) nu vrem dispute conjugale pe fond inozzic ;)

. spunea...

cica, daca tot dau din casa, sa nu uit sa te intreb daca se cojeste unghia? sau cam asa ceva...si e nevoie sa dea mai multe straturi, cum face cu ojele de pe aici, sau e chiar asa de buna? he,he..

Ina spunea...

.

nu, unghia nu se cojeste, si da, e suficient un singur strat :D daaar, in total ar trebui sa fie 3 straturi, asta e un tip profesionist pe care l-am invatat de la beauty directorul revistei la care am lucrat: primul strat trebuie sa fie de intaritor, apoi oja, si apoi over-coatul. daca nu, risti ca in timp unghiile sa se "coloreze" de la oja si sa devina mult mai slabe.

astept rezultatele! :)

Anonim spunea...

"Poate nu sunt ce par a fi,dar probabil nu sunt nici altceva." Bine plsat, ce pot sa spun? Am citit o parte din blogurile tale si mi-a ramas un oarecare iz de snobism.Oricum,nu te ingrijora ai si blog-uri destul de bune!
O zi placuta!