marți, 30 octombrie 2007

"The Hoff" :))

Ah, mi-am inceput martea cu o plimbare pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Victoriei pana la Piata Charles de Gaulle. Frunze galbene, aer - aproape - curat, doar eu si geanta mea mare si bej pe tot trotuarul.

Si, ca sa va mearga si voua bine toata ziua, va recomand cu caldura "Jump in my Car" al lui David "The Hoff" Hasselhoff. Cred ca Hoffee da noi sensuri ideii de auto-ironie. I just luuuve cum spune el "Ah, c'mon!" si how he shakes the boody. Adorabil!

5 comentarii:

Ina spunea...

ups! imi cer scuze ca am sters commenturile. sunt o mare varza azi. :)

my north shadow spunea...

dar cu plug-in-ul ala ciudat de sub filmuletz ce era? stii sa pui commntul din memorie?

Ina spunea...

uf,peste ce carcotas am dat! :)

plug-in-ul ciudat era de fapt video-ul de la youtube, care nu se incarcase si pe care nu il vedeam de pe computerul de la serviciu. abia acasa l-am descoperit. de ce nu mi-a zis nimeni nimic?!

cat despre commentul meu, suna cam asa: "suficient cat sa fie (fill in the blanks)" :) nu mai stiu la ce se referea, dar stiu ca ai zis tu ceva de o motocicleta si de hoffee ca e libidinos, which I totally agree :)

my north shadow spunea...

pai videoul de la youtube se vedea dar mai aparea o ciudatenie.

aha, nici eu mu-mi mai aminteam ce-mi raspunsesei, parca era ceva cu s in primul cuvat, vag imi aduc aminte, dar acum parca mi-ai amintit. :)) :))

Anonim spunea...

curat libidinos. dar surprinzator de simpatic. de fapt nu chiar asa surprinzator, mai are accidente asemanatoare antecedente.