marți, 16 octombrie 2007

Mamaie si tehnologia

Weekendul asta i-am lasat bani bunicii mele, cu indicatia precisa sa-si ia un mobil si sa-si faca un abonament. De alaltaieri si pana azi, nici un semn.

Azi, in timp ce stau si lucrez la birou, suna mobilul.

-Buna ziua, de la Orange va deranjez!

Moment de panica. Iar o fi uitat tata sa-mi plateasca factura si astia ma anunta ca imi suspenda telefonul pe o perioada nelimitata?

-Orange Sighisoara, continua tanti si ma linisteste. A fost azi bunica dvs pe la noi si mi-a cerut sa va transmit numarul ei de telefon.

Buni are telefon mobil. A intrat si ea in anul 2000 alaturi de Etiopia (care a intrat oficial in anul 2000 pe 11 septembrie 2007, conform calendarului lor).

Am tot sunat-o de atunci, dar buni nu stie sa raspunda la telefon inca. Insa simplul fapt ca are telefon ma linisteste. Parca o vad, mica si mioapa cum e ea, holbandu-se intensiv la aparatul care scoate lumini si sunete. Hang on there, granny! Intr-o buna zi, de la celalat capat al receptorului o sa auzi vocea mea. Pana atunci, eu o sa sun in continuare, tu o sa astepti in continuare sa te sun. Si impreuna, o sa cucerim lumea asta rece si rea a tehnologiei.

4 comentarii:

Anonim spunea...

:)) si eu i-am luat bunicii mele un mobil acum cateva saptamani, cu prepaid.. e foarte simpatica atunci cand imi povesteste cum are ea grija sa il incarce la doua liniute de baterie sau cum cheama vecinii sa o ajute sa formeze numarul meu :) oricum, se bucura foarte tare cand o sun, si se minuneaza de fiecare data :)

Ina spunea...

miki,

nu e cam greu pentru bunici cu prepaid? noi de-asta am ales abonamentul, ca ni s-a parut mai simplu.

anyways, aseara s-a produs minunea. m-a sunat, in sfarsit. doar ca nu si-a dat seama ca a facut-o. :)

Anonim spunea...

nu, e mai ok cu prepaid, ca oricum e ingrijorata ca o sa plateasca prea mult, desi i-am explicat ca e deja platit :)

vio spunea...

na, că iară m-ai emoţionat... :)