joi, 1 noiembrie 2007

Very pretty, golden and shinny!

Tocmai am primit Glamour Diary 2008, o minunata agenduta aurie, pe care o veti gasi cadou in numarul din decembrie al publicatiei respective. I consider it a sign from heaven (ca in banda aia desenata in care, atunci cand omuletul sta in mijlocul desertului si urla “God, give me a SIGN!”, din cer cade o imensa firma luminoasa cu neoane, pe care scrie “SIGN”) ca in 2008 trebuie sa-mi explorez mai mult latura mea legally blonde. Cannot resist fate anymore! :)

Cum va spuneam, agenduta asta aurie (care are si o surioara argintie), are la adrese utile Accessorize, Debenhams, Furla &co, precum si cluburi, baruri, cafenele si sali de intretinere, which I find adorable! Tot asa, pe la paginile in care (in agendele absolute boring si comune) sunt distantele in kilometri intre Bucuresti si alte localitati din tara, Glamour diary-ul meu imi arata echivalentul marimilor romanesti de haine in alte tari, de la rochii, costume si sacouri, la camasi pentru barbati si incaltaminte. Foarte, foarte util! :)

Si mai are si pagini de daily planning, monthly planning, notes si un semn de carte galben si shinny. Singurul lucru pe care i l-as putea reprosa vreodata ar fi creionasul roz, soooo not chic. In rest, chiar daca pare putin prea sparkly, este definitely un must-have pentru noul an!

17 comentarii:

Anonim spunea...

inoi, eu aici, tu acolo. Tu poti...eu nu. Daca intelegi aluzia fina, vreau si eu :) iti aduc ceva roz din polonia :) :)

Anonim spunea...

Glamour Diary 2008 = (agenduta aurie + creionas roz) ........ omg......loooooooool.......iu mast bi chiding ..... loooooool

side note: daily planning for him, monthly planning for him ....

Ina spunea...

adinoi,

last time I checked, amenintai sa stai acolo tot anul urmator...la ce ti-ar servi asa ceva pe 2008, daca tu mi te intorci in 2009? :P

alex b.,

daca vrei sa stii, it's every little girl's dream. dar tu, souless creature, nu ai cum sa intelegi sufletul creaturilor sensibile care suntem noi.

extra-side note: who needs him, anyway? no him, no planning for him, no planning for him, more planning for us, more planning for us, happier us, happier us, world peace. capishe? :)

Anonim spunea...

tot incerc sa-mi imaginez cu i-ar sta tipei cu agenduta aurie si creionas roz

Ina spunea...

eu cred ca minunat. ar avea unde sa-si noteze recolta de napi si numarul de oua produs zilnic de zburatoare.

imi place ca esti plastic ;)

Anonim spunea...

You're sooooo no genuine blonde, really :p

Anonim spunea...

Dar Glamour Romania nu are site? Vrioam sa vad si eu minunatia pe care ti-ai cumparat-o.

Ina spunea...

anonymous,

de ce vrei sa sadesti germenii indoileii in sufletu-mi plin de speranta? macar pot sa imi doresc din tot sufletul sa fiu blonda? asa se pune? :D

flo,

nu, nu are site. nu, nu am cumparat-o, am primit-o. o sa vezi agenduta pe piata la sfarsitul acestei luni, e cadoul de decembrie al revistei.

Anonim spunea...

Bine ca ai tu pile :P!!! Vreau si eu :(

Anonim spunea...

Se pune :) go ahead, be blonde, tell me if you like it

Ina spunea...

flo,

n-am pile, lucrez in redactie :) las' ca o sa ai si tu :D

anonymous,

I already dooo! :DD

Anonim spunea...

Ce tare!!! Si de ce nu aveti site? Hai trimite-mi macar o poza pe mail. Pretty, pretty pleaseeee!!! Offf si astept pana in Decembrie? Bravo tie!!! I'm glad that this made your day! :D

Ina spunea...

will send you picture cand ajung acasa (duminica, that is). bai, sper ca nu ti-am creat asteptari prea mari :) agenduta e foarte girlsih and cute, but it's not a jordie labanda, for god's sake! :)

Anonim spunea...

:))...mor de curoizitate, daca ai fost tu impinsa sa scrii un dihai potul despre ea sunt convinsa ca e super tare...;).Adica abia duminica ajungi acasa?!?!?

Ina spunea...

dap. o viata am, si pe aia s-o petrec acasa? ;)

Anonim spunea...

Corect!!! Sper doar sa nu o petreci la job!

Anonim spunea...

Eu mai astept inca poza...:)