miercuri, 23 ianuarie 2008

Ladies, pick your knicker!

Fetelor, sa ridice mana cele care n-au avut niciodata probleme cu shoppingul de lenjerie online! Daca e cineva acolo care are o mana ridicata, felicitari!

Pentru mine, a cumpara lenjerie online s-a dovedit un fel de a cumpara “matza in sac”. Asta daca prin “matza” intelegem masuri gresite, culori all wrong, modele care intr-un fel aratau pe site si altfel cand le aveam in fata and many more heartbreaking experiences. Ultima patanie a sfarsit chiar tragic. Comandasem un set incredibil de la o respectabila firma franceza si cand mi-am primit “marfa” am izbucnit in lacrimi de crocodil. E suficient sa va spun ca bunica mi-a spus ca daca nu vreau sa le port, ii plac ei…Singura problema era ca masura era putin cam mica pentru ea, ca-n rest, modelul i se parea frumos. Now, is it just me, or when grandma wants to wear your undies something is terrily wroooooooooooong?!

M-am certat cu reprezentantii firmei respective, si-au cerut scuze pentru confuzie, m-au asigurat ca e o greseala la mijloc si scurta noastra relatie s-a incheiat aici. De atunci, prefer sa cumpar numai chestii pe care am pus ochii (eventual si mana) in prealabil, pentru a nu ajunge sa o concurez pe bunica mea de 78 de ani.

Asta pana recent, cand am descoperit cea mai utila (si, de ce nu, amuzanta) inventie de la sutienul cu bretele transparente incoace: Knicker Picker, sau, cum isi spun ei, the world’s first online video dressing room.

Pe scurt: website-ul acesta de lenjerie iti pune la dispozitie trei modele in flesh and bones, cam cate una pentru fiecare constitutie de femeie, pe care le poti imbraca in lenjeria pe care vrei sa o cumperi si cu care poti sa "interactionezi".

Pasii sunt simpli: iti alegi fata care seamana cel mai bine la corp cu tine (in cazul meu, a treia), iti alegi lenjeria care iti place si prin drag & drop imbraci fata si vezi cum ii sade ei/ cum ti-ar sta tie. But the fun doesn’t end here! Poti pune modelul sa se intoarca cu spatele, pentru a nu avea surprize neplacute cu “reversul medaliei” la undies ;) Mai poti sa o faci sa vina inspre tine, ca intr-o defilare pe catwalk si sa o pui sa se roteasca inca odata (just to be safe). Si, nu in ultimul rand, poti proba acelasi model si pe celelalte fete.

Recunosc, poate deveni addictive! E, daca vreti, o experienta similara cu imbracatul si dezbracatul papusilor Barbie pe la 9 ani.

Site-ul primeste puncte in plus din partea mea pentru sectiunea de Boy’s Buying Guide la care am ras cu pofta. Baietilor li se spune ca nu e bine sa porneasca la cumparaturi cu ideea ca marimea sutienului prietenei poate fi aflata: “holding up your hands and guessing “about this big?”. De aceea li se recomanda cateva modalitati de a afla dimensiunile fetei, cu promisiunea ca, daca nu fac mare branza cu investigatiile, pot sa “drop us a line and we’ll see if we can help”.

Preturile sunt ok, desi sunt in lire sterline, iar fetele zambesc foarte dragut atunci cand le pui sa probeze doar chilotei. What are you waiting for? Happy Knicker-picking!:)

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ha,uite un post care imi place :D

Ina spunea...

oare de ce?! :))

Anonim spunea...

Ce sa zic Ina, te citesc demuuult, dar asta cu "gagica ce probeaza" e prea faina sa n-o comentam :)))))))
Mersi de portia de ras si pe ziua de azi...sper ca ai ras la fel de tare chiar daca site-ul e util in felul lui la muuulte ;) (chiar daca ai fericirea pe presul de la usa si nu-ti trebuiesc portii de ras :P)

Desene Animate spunea...

wow , thanks for the tip. recomand tuturor masculilor optiunea "come closer", urmata de "turn around". se aplica foarte bine pe blonda din mijloc. Succes!

Ina spunea...

andrada,

dupa cum a demonstrat si domnul cu desenele animate, site-ul e, intr-adevar, util la multe ;)

iar faptul ca sunt fericita nu inseamna ca nu apreciez o portie buna de ras, dimpotriva

desene animate,

da, da, am vazut :)) you're welcome!

Anonim spunea...

Da daaaaa, cum sa nu ... nici nu se punea problema altfel :)))

Katy spunea...

;)) intr-adevar e util... l-am recomandat prietenului meu, poate imi face o surpriza d v`day :P... 10x for the tip si sa ne mai dai si alta data informatii de genul. :*:*

ChriSmilla spunea...

genial; am dat moarte in baietii de la serviciu =))