miercuri, 16 ianuarie 2008

Nimicuri

Zilele astea scriu. Fara incetare. Uneori fara sa respir sau fara sa mananc o felie de portocala cu orele. Scriu eseuri, cercetari, chestionare, scenarii, scriu liste, scriu introduceri, dar mai ales concluzii. Ma dor degetele si retinele. Mai am doua zile si nu mai scriu.

In februarie imi iau o fetita chihuahua pe care o sa o botez Lily Allen.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Mai scrie si pe blog! :)

Ina spunea...

crede-ma, daca as avea timpul necesar, as face-o mai mult decat bucuroasa. oricum, nebunia se incheie sambata. dupa asta, revenim la normal ;)

Anonim spunea...

Bafta! :) Cred ca e o perioada mai "sensibila" pentru toata lumea... eu astept sa vina 15 Februarie 8->

ChriSmilla spunea...

Bafta la scrisuri! :)

Anonim spunea...

ma asteptam sa raspunzi la comentariu, nu sa-l stergi-de aia am revenit sa vad raspunsul... ai dreptate, nu esti ce pari a fi - vestea proasta e ca nici macar nu-ti dai seama ce esti cu adevarat, si ca ce "stergi" din viata ta (critica, alte pareri, sau poate un pet sau doi) exista, chiar daca nu mai trebuie sa-l privesti in fata. si acum sterge-l repede si pe asta...

Ina spunea...

chrismilla,

mersi :)

dreamer,

niciodata nu am sters nici un comentariu al altcuiva in afara de al meu, chiar daca unele au fost vulgare sau insultatoare. asadar nu stiu la ce comentariu te referi. daca-mi explici despre ce e vorba, poate o sa pot sa-ti si raspund.

Anonim spunea...

Ciudat, eu l-am vazut postat.
Protestam pentru ca iti iei un nou pet - pentru mine cazul "Minny" nu e nici pe departe uitat sau sorted out. Nu exista pt. mine nici o scuza sa iti asumi raspunderea pt. un pet si pe urma sa-l "mariti" pentru ca... ce? a crecut mare, nu ai timp si o suma de alte lucruri pe care le puteai sti de la inceput, daca te-ar fi interesat cu adevarat si ce se intimpla cu el, nu numai cu propria nevoie de ( insert feeling induced by pet ). Ce ai invatat tu din experienta aia? Nu vad nici motiv rezonabil sa sper ca nu se va intimpla la fel si cu Lily peste citeva saptamini sau luni (in functie de virsta si temperamentul ei).

But then again, who am I to argue. In post-ul precedent ziceam ca nu te mai citesc - acum voi mai reveni sa vad daca ai raspuns (silly me). Goodbye.

Ina spunea...

dreamer,

cred ca daca am avea ocazia sa ne cunoastem am deveni bune prietene. :) si eu am credinte puternice ca si tine, si eu sunt o "believer" si, atunci cand cred cu adevarat in ceva, ma aprind si merg pana in panzele albe pentru a-mi sustine cauza.

Am ras la faza cu "cazul Minny", faci totul sa sune ca o ancheta criminalistica. Vreau sa stii ca Minny e foarte bine cu noua lui familie, e la fel de iubit pe cat era cu mine si are o libertate de miscare la patrat.

Eu nu am nicio obligatie sa-mi motivez actiunile fata de nici unul dintre cititorii mei. Dar, dupa cum ti-am spus, inflacararea ta mi-e draga, asa ca o sa-ti explic cum vad eu lucrurile.

Sa ne imaginam ca sunt intr-o relatie cu un tip. Totul e super, ne iubim la nebunie, decidem sa ne casatorim. O facem, dar, in scurt timp, tipul incepe sa se simta "ingradit", e prizonierul unei relatii care nu-i mai face bine, si eu stiu asta. Asa ca decid sa-l eliberez, divortam, si el isi gaseste pe altcineva pe care sa iubeasca si de cine sa fie iubit. Intrebarea mea este, eu nu am voie sa incep o noua relatie doar pentru ca cea in care am fost nu a fost cea potrivita pentru amandoi? Ar trebui sa stigmatizam toate femeile divortate si sa nu le permitem sa-si refaca viata doar pentru ca nu au reusit din prima sa aiba o casnicie fericita?

Exagerez big time :D :D :D, dar, ideea de baza ramane: doar pentru ca era un chin si pentru mine si pentru Minny faptul ca el trebuia sa stea in cusca, nu am voie sa-mi gasesc un alt animalutz pe care sa il iubesc si pe care sa nu trebuiasca sa-l vad inchis?

M-ai intrebat ce am invatat din experienta asta. Am invatat ca nu voi mai avea niciodata un animal intr-o cusca/acvariu/terariu. Nu suport sa le vad asa, motiv pentru care un zoo e pentru mine un fel de lagar de deportare al animalelor.

De ani de zile vreau un chihuahua. Nu mi-am permis si nu mi-a fost permis. Acum il pot avea si stiu ca relatia noastra va fi una de lunga durata. Oricine ma cunoaste catusi de putin stie ca sunt o persoana extrem de responsabila. Daca vrei sa te convingi cu ochii tai de asta, imi dai un mail, si, dupa ce o primesc pe Lily Allen, te invit la o plimbare cu noi doua. Ca sa vezi ca I'm not a mean girl, after all. ;)

Dar, daca decizi sa nu-mi mai citesti posturile de acum inainte,inteleg si respect acest lucru.

Hugs :)

Anonim spunea...

I see I can't make myself understood for some reason :( reply is widely offtopic, will try to ellaborate via e-mail. cheers.

Katy spunea...

hey girl... astazi se termina nebunia pt tine :P, in sfarsit ;))... te asteptam cu multe posturi pt cititorii tai fideli :P... ne-ai lipsit, sa stii:P :* kisses&take care!