joi, 7 februarie 2008

Naucitor

Singura melodie care, de fiecare data cand o ascult, ma amuteste.

12 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=zvz3i0FZuao

varianta pentru ei :)

Ina spunea...

nu inteleg.

Ina spunea...

tipa are voce buna, dar, in ceea ce ma priveste, strica o capodopera.

Anonim spunea...

Nu pot sa cred !!! Avem aceeasi mica obsesie :D O ascult de cateva ori pe zi. Daca nu, mi se face dor. Povestesc despre piesa asta prietenilor, si ma supar pe cei care spun ca "Hmm... Mda, e ok".
Numai ca eu amutesc la varianta originala, pusa in scena, care mi se pare cea mai buna...
http://www.youtube.com/watch?v=Dj6LhJ3iteI
Mi-am sacrificat demnitatea rugandu-mi sefii din Franta sa-mi faca rost de dvd. Evident ca sunt ultima lor grija :) Dar daca cumva se va intrezari o minima sansa de realizare, promit sa te anunt si sa share-uiesc piesa de teatru.

Mai e un videoclip care-mi da fluturasi, puseuri de tensiune si alte de-astea. Un don'sor frumos foc, cu o prezenta scenica de miliarde, si cu o voce de te da jos de pe scaun. Dar Belle e atat de geniala incat merita sa fie singura piesa pomenita intr-un post. Asa ca lasam don'sorul pe alta data!

Pupici

Unknown spunea...

daaaaaaaaaaaa.si pentru mine...

imi concentreaza viata intr-o partitura, simt ca de cat ori o ascult reprimesc in mine tot ce af fost vreodata si tot ce am sa fie!!

Unknown spunea...

in fine, tot ce am fost si am sa fiu minus greselile de ortografie...
scuze, e tarziu, mai ascult o data si ma culc...noapte buna:)

Jen spunea...

de acord cu andreea, si mie varianta din spectacol mi se pare mult mai misto... parca toti canta mai cu sentiment cand sunt in pielea personajului.

eu am vazut spectacolul intai pe caseta video, la o prietena, si am zis 'mda, ok, dragut'. la un an dupa aia m-a apucat ca eu vreau neaparat sa-l revad si am facut rost de el cu chiu cu vai. dupa care... well, sa zicem doar ca-l stiu pe dinafara :))

Ina spunea...

andra si jen,

perfect de acord cu voi. varianta din spectacol e mult mai pasional interpretata, dar am ales-o pe asta pentru "chimia" dintre ei si pentru faptul ca Daniel si Patric isi fac aparitia dupa Garou, ceea ce creeaza o asteptare foarte placuta :)

Anonim spunea...

girls are dumb

Jen spunea...

si patrick arata mai bine in versiunea asta :D

GLAMOUR ROMANIA spunea...

multumesc:)

Ina spunea...

cu placere! ;)