marți, 4 martie 2008

Schimbari

O sa incep cu cea mai evidenta: Inozza are casa noua! :D Am primit cadou domeniul inozza.ro inca din vara trecuta, dar abia acum am reusit sa ma mut in el cu catel si fara purcel. Sunt foarte fericita, sper ca in curand sa-i fac rost si de un skin nou, putin mai girlie :D sau macar mai colorat.

Nu stiu daca se face cinste atunci cand te muti intr-o casa virtuala noua, promit insa sa va cinstesc cu o avalansa de posturi care de care mai ne-adormitoare. :)

Alta veste buna e ca mi-am facut in sfarsit blogul tematic pentru laboratorul de “Jurnalism Online”. Tema lui e cresterea, educarea si ingrijirea cainilor chihuahua, cu aplicatii directe pe Lily Allen. Voi incepe in curand sa public primele posturi tehnice, scrise, sper eu, intr-un limbaj simplu si dragut, asa ca Lily. :) Daca vreti sa dati o tura sa-mi spuneti cum va place pana acum, click aici.

Ultima veste buna e ca, datorita Inozza, m-a descoperit o persoana foarte speciala, un fel de royalty in lumea presei feminine si ca s-ar putea sa lucrez in una dintre cele mai tari redactii din tara! *joy! joy! joy!* :D :D :D

Saptamana imi merge bine pana acum, mi-am cumparat azi de la Romana o buburuza in ghiveci si am facut o baie de soare cu trei colege si bune prietene. Simtiti si voi primavara all around? :D

Later edit: Din cauza unor probleme tehnice de neinteles pentru mintea mea roscata, am renuntat la punct ro si m-am intors la blogspot :D

12 comentarii:

Anonim spunea...

Inca nu ti-ai modificat link-ul catre feed din tema. Pune in loc de http://inozza.blogspot.com/atom.xml http://inozza.ro/atom.xml (la fel si pentru rss.xml). If need other help, contact. :)

iulia spunea...

Ma bucur ca ai casuta noua :) si o sa o vizitez la fel de des ca pe cea veche. Imbratisari si poopici pt u si Lily :)

Anonim spunea...

Ma speriasem: ieri nu se incarca pagina si nu stiam ce s-a intamplat.
Sa-ti mearga bine! Casa de piatra!:)

ChriSmilla spunea...

simtim enorm si vedem monstruos, draga Ina :* asa e primavara si e superb!

sa fie intr-un ceas bun desoperirea si sa stii ca "royalty" la "royalty" trage :)

sa auzim de bine!

Superstar- spunea...

salut detin o retea de 20 de siteuri diferite si doresc un link exchange cu blogul dvs. va rog sa ma contactati pe mail sau pe ym la : kay.superstar va multumesc

iulia spunea...

La multi ani de 8 MARTIE!:*:*:*

Anonim spunea...

Salut!


Ma gandeam daca ai vrea sa facem schimb de linkuri:).


fabeto http://fabeto.blogspot.com ( siteul meu nu e optimizat seo) sunt inca la inceput dr voi mai lucra pe la desing.

in rest am 600 views saptamanaaceasta si sunt pe locul 270 ( vezi trafic.ro )

Ina spunea...

stefan,

chiar vb serios la faza cu "if need other help, contact"? :D may I really?

iulia,

deocamdata am casuta noua dar stau in cea veche. cea noua se pare ca n-are scari si acoperis :)) multumesc mult de urari si ti le intorc cu intarziere :D sa ai o primavara minunata!

rrroxana,

mersi! :)

chrismilla,

o mare, mare >:D<

fabeto cel mic care va creste,

"my blog policy", daca o putem numi asa, e: imi placi mult de tot, esti in blogroll, nu, nu. :) nu ma indoiesc ca ai trafic, daca asta iti doresti, sper sa iti creasca intr-o zi cat la altii in 10 :) pentru mine asta nu e important in cazul blogurilor care imi plac. promit insa sa trec pe la tine curand ;)

Anonim spunea...

ce-a patit casa noua?

Anonim spunea...

a fost renovata:))

Anonim spunea...

Hei...dar nu mai scrii nimic?Macar pe celalalt blog daca nu aici,pretty pliz:)

Anonim spunea...

Ce s-a intamplat mai exact cu mutarea pe inozza.ro?