joi, 13 martie 2008

This is not goodbye

Dragii mei, vreau sa imi cer scuze pentru pauza din ultima vreme. Adevarul e ca nu prea imi gasesc cuvintele lately.

Mi-e foarte greu sa va explic. La exterior totul e bine. Lucrez, merg la scoala, ma joc cu Lily, ma uit la filme. Ba mi s-au intamplat si cateva chestii dragute in ultima vreme. De exemplu, un prieten m-a invitat sa apar alaturi de Lily intr-un articol despre oameni si animalele lor in mediul urban. Tot asa, mi s-a cerut sa prezidez juriul unui concurs universitar de poezie. Chiar daca in ambele cazuri sunt mai mult “pe langa” (pe Lily o am de prea putin timp pentru a putea vorbi despre o relatie adevarata, iar cat despre poezie…desi o citesc cu deosebita placere, nu stiu daca aparatul meu critic e suficient de solid pentru a o evalua), bineinteles ca m-am entuziasmat foarte (cum fac de obicei) si am acceptat.

Va spuneam ca asta tine de exterior. La interior…la interior cel mai bine ma regasesc in melodia lui Ingrid Michaelson: “Keep Breathing”, pentru ca, efectiv, in fiecare zi fac acest efort: ma conditionez sa respir in continuare. Si o fac.

Am asteptat sa se intample o minune. Sa aiba loc un miracol sa ma vindec. M-am gandit sa fug, sa ma refugiez acasa, in afara tarii, oriunde. Am realizat insa ca, oriunde as fi mers, as fi luat cu mine unicul bagaj de care incercam sa scap: pe mine.

Asa ca am renuntat la a fugi si am cerut ajutor. Nu mi-e rusine sa recunosc ca singura nu reusesc sa ma (re)gasesc, asa ca sper ca ma va ajuta altcineva sa fac acest lucru.

O perioada o sa-mi trag obloanele. Putem sa ne prefacem cu totii ca dorm. Daca va este dor sa mai citit chestii care poarta amprenta mea, treceti pe la Loving Lily. Am scris deja cateva posturi pentru acest proiect scolar, asa ca tot ce-mi ramane de facut e sa le public, cam cate 2 pe saptmana.

Daca nu sunteti interesati de informatii canine, puteti sa luati de la o taraba urmatorul numar Tabu si sa cititi acolo primul meu articol. Ieri am avut sedinta foto pentru ilustratea articolului si a fost o experienta foarte faina. Imaginati-va ca am avut un make-up artist si un fotograf profesionist si asta pentru doar cateva strambaturi! Chiar daca din pozele alea ciudate n-o sa ma recunoasca decat mama (si poate nici ea), pentru cateva ore m-am simtit foarte bine.

Cam atat vroiam sa va spun. Ne-om reciti in curand si, pana atunci, incercati sa nu ma dati prea repede uitarii :-)

20 de comentarii:

Anonim spunea...

nuuu:(((

Anonim spunea...

ufff..... si eu am facut pauza asta si inca o mai fac (chiar daca n-am anuntat-o).
Revenire grabnica Ina si ai grija de tine!

Anonim spunea...

>:d< vreau sa te (re)gasesti si tu asa cum te gasesc eu de fiecare data: puternica, desteapta, frumoasa, haioasa, inimoasa!

abia astept sa iau Tabuuu!! :**

Someone spunea...

Inozza, sper din toată inima că e doar astenia de primăvară care te împinge să scrii aşa ceva. Revino, eu te aştept. Da' să te grăbeşti, auzi?

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

inoi, astept mail.

Anonim spunea...

Buna Ina, sunt o prea batrana cititoare a blogului tau :-) Sa nu lipsesti mult. Esti o fata foarte talentata, ironica, vesela, buna la suflet. Si o bloggeritza de exceptie, chiar meritai domeniul ala punct.ro ;-) dar stim cu totii cae probleme ne fac uneori toate chestiile.ro...:-)
O sa cumpar si eu Tabu ca sa citesc si acolo despre simbioza urbana dintre o fata si her loving Lily.
Te asteptam sa scrii aici.
Ai grija.

Anonim spunea...

Uof, tocmai acum cand am inceput sa catch up cu cititul blogului tau. Abia astept sa ma uit la pozele din Tabu, pozele fiind slabiciunea mea. :)
Sa revii repede, da?

Anonim spunea...

nuuuuuu :(((((((((((

Anonim spunea...

Dear, o sa te ajute sa ceri ajutor. Pe mine m-a ajutat sa aflu ca it only gets worse! :)) And that's ok. It's part of being... old.
Poate tu vei descoperi un elixir al optimismului si al echilibrului. Break a leg and share it with us if you find it!
Cred ca doar pauza in sine te va ajuta foarte mult, chiar si fara o descoperire epocala.

Have fun! :) Hugz and kissez.

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonim spunea...

nu merge site-ul cu .ro:)

Anonim spunea...

Draga noastra Ina,

Iarta-mi egoismul, dar intoarce-te repede :(
You are being missed.

Pupoi

Anonim spunea...

come back:(

iulia spunea...

Deja esti rea ca ne faci sa asteptam atat:P

Diana Adela Martin spunea...

nice anti-botox pics ;)

Anonim spunea...

te-am vazut in tabuuuu :*

Anonim spunea...

Hmm... speram ca acest blog sa fi sucombat: m-as fi bucurat f tare ;P

Anonim spunea...

Ai spus un fel de "la revedere" exact de ziua mea si de atunci tot astept sa te intorci. Poate vei reusi sa-ti revii si sa te reintorci la blog. Imi faceai serile mai frumoase. Toate cele bune si, daca vei continua sa absentezi, sa speram ca e din cauza asteniei de primavara. Pana atunci, iti impartasesc citatul meu preferat: "Daca ceea ce ai de spus nu-i mai frumos decat linistea, mai bine taci" (Michel Tournier), desi tu intotdeauna ai ceva frumos de scris...
Andreea

iulia spunea...

Tot nimic? ...

iulia spunea...

Nu-mi vine sa cred:(