duminică, 4 mai 2008

Genial

“A te căsători are ceva din gestul de a da cu deodorant sub braţ fără să te speli. Vrei să cunoşti viaţa în doi înainte de a te cunoaşte pe tine însuţi.”

6 comentarii:

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

ok, cine a grait asa intelept?...ca-mi cam pute ce zice :))

iulia spunea...

cine a spus-o? :)) E oarecum reala ...

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

e?! ok, nu ca as fi super pro marriage, dar depinde de varsta la care te casatoresti, ca nimeni nu se mai arunca acum la 20 ani la nunta. Plus ca 25 de ani e deja mai putin de o patrime din anii de viata ... cam cati ne trebuie sa ne tot cunoastem pe noi insine? daca o luam asa...o viata :) si nu putem face asta si cu cineva langa noi? cam cand te cunosti suficient de bine incat sa spui "now i'm really ready!"?Cred ca e un anumit farmec si in a te casatori fara atata ratiune la mijloc. Where goes the passion? deja am scris cam mult :p si nu, nu planuiesc vreo nunta prea curand, dar toata chestia asta cu "cah, marriage!"mi se pare cam ... sunt o gramada de lucruri care ne fac fericiti in viata, dar pe multe le amanam prea mult sau le evitam pentru ca le gandim de n ori in loc sa le traim. Nu spun ca e bine sa te casatoresti neaparat sau ca trebuie graba in asta dar afirmatia din post mi se pare cam superficiala. Nu toate casatoriile sunt ca o lipsa de igiena si nici foarte multa autocunoastere nu mi se pare grozava, suna a narcisims. Toate sunt bune, dar pana la un punct.Gata, ca vad ca m-am ambalat cam tare :))

Ina spunea...

iulia,

habar n-am de unde am cules-o, stiu doar ca era un blog de poezie. am dat mai apoi un google search sa o (re)gasesc si primul rezultat era citatul de pe blogul meu :)) o sa mai caut...

adinoi,

te-ai grabit ca fata mare la maritis! :P mi-a placut cum a sunat, mi s-a parut misto pe moment, nu zic ca o iau ca motto in viata! daca prince charming apare maine si vineri it still feels right, sambata esti invitata la o private party! ;)

Anonim spunea...

Vrei să cunoşti viaţa în doi înainte de a te cunoaşte pe tine însuţi a spus-o fara indoiala o muiere, iele vor a spune ca viata in doi implica o casatorie, sau a spus-o o el si doreste a spune ca nu e momentul pentru casatorie, sa lasam pe mai incolo, dupa ce se cunoaste pe el insusi.
Mie mi se pare ca nu te poti cunoaste singur, dar tot nu inteleg ce legatura are casatoria in aceasta chestiune.

Ina spunea...

next,

a spus-o un el. but nevermind, nu vroiam sa starnesc ditamai dezbaterea :)