marți, 6 mai 2008

My two beauties

In urmatoarea imagine o veti recunoaste, bineinteles, pe Lily, careia iar i s-a ridicat o ureche, in timp ce cealalta se incapataneaza sa se pleosteasca. :))


Iar mai jos este laptopul meu iubit, pana azi gri si neinteresant. Ca orice fana “Legally Blonde” ce sunt (desi n-o s-o recunosc nici sub tortura!) am visat dintotdeauna un laptop roz, sau, macar cu cativa pui de cristale Swarowsky. Cum n-am avut fondurile necesare pentru cristale, iar laptopurile roz pe care le gasisem nu-si meritau banii (Gosh, am ajuns sa zic ca rozul nu-si merita banii! Maine ce urmeaza, sa spun ca agendele Jordi Labanda sunt neecologice?!), mi-am luat unul simplu, gri.

De azi insa, mi-am cumparat vreo 20 de flubbere roz si rosii, care se lipesc pe tot felul de chestii si mi-am upgradat instrumentul de munca. Isn’t she just lovely? :D



12 comentarii:

Anonim spunea...

Asa cred tot oamenii, ca farmecul lor personal este suficient, nu este.Uneori. Incearca sa-i oferi lui Degetica un pahar mic de vin rosu seara, astfel urechea i va se ridica.

A-30-something spunea...

It is lovely, sa-ti traiasca! Totusi, daca vrei sa-ti clatesti ochii cu niste stickere dragute, am vazut eu ceva pe http://aspoke.com/ Enjoy!

Ina spunea...

next,

n-am prea inteles partea cu farmecul personal...cat despre paharul rosu, alcool numai dupa majorat. acum are abia 4 luni si o saptamana ;)

leah lusch,

absolut adorabile si stylish, ai dreptate! dupa ce termin joaca si combinatiile cu flubberele, o sa trec si pe asa ceva ;)

Anonim spunea...

Omg, cat a crescut Lily Allen! E aproape cat un embrion de ciobanesc german! :))

Cat despre laptop, e foarte dragutz asa cu inimioare roz. De unde le-ai luat? Si eu caut de mult asa ceva.

Anonim spunea...

Am facut si eu ceva asemanator! Imi doream foarte mult un Mac de la Apple, dar am cumpartaun Toshiba pentru ca prima optiune era mult prea scump! Ca sa fiu totusi fericita am lipit logoul (aveam cateva de la ipod) apple peste toshiba:)
kind of sad I know:)

Ina spunea...

andreea,

stikerele sunt de la libraria noi, langa sala dalles. un pachetel e 10 lei. enjoy! :)

sara,

nu mi se pare sad :) daca un lucru marunt cum ar fi inimioarele roz, respectiv logoul apple, ne fac fericite, why not go for it? secretul atunci cand nu ai ce-ti place, e sa-ti placa ce ai. ;)

Anonim spunea...

Eu nu am laptop,asa ca eu zic de prima beauty...cat de dragalasha poate fii:X:X...cred ca as "manca-o" daca ar fi a mea:D:

Anonim spunea...

Eu nu am laptop,asa ca eu zic de prima beauty...cat de dragalasha poate fii:X:X...cred ca as "manca-o" daca ar fi a mea:D:

dee spunea...

Buna Ina, citesc de mult timp blogul tau, nu tin minte sa fi postat vreodata, chiar daca as fi avut multe sa-ti spun :) anyway, vreau sa-ti dau un sfat, cu privire la notebook (din moment ce ai unul la fel ca al meu):
1. daca vrei sa nu se zgarie la suprafata -griul(cand e inchis)se pot comanda online stickere, daca vrei, dar din moment ce ti-ai pus inimioarele banuiesc ca ai renunta cu greu la ele:) so, ai grija ca se zgarie f.usor, de la cea mai mica atingere-mie mi s-a zgariat cam urat de la geanta.
2. dupa mai mult timp iti vor aparea 2 inimioare de toata frumusetea, dupa palmele tale, langa touchpad, deoarece mainile mai si transpira in timp ce scrii, deci va parea uzat. daca vrei sa previi acest fapt poti pastra folia protectoare pe care ai primit-o cu el, e adeziva, transparenta, nu se vede, doar sa nu acopere spatiile de ventilare:) probabil nu ai pastrat-o, deci totusi daca nu vrei sa iti apara acele inimioare naturale, ai putea pune o foita transparenta de plastic, poti fi inventiva:)
3. am inteles ca e bine sa iti protejezi ecranul laptopului cu o folie moale de plastic, pe care o poti gasi si in cutia originala a lui. astfel in timp ce il transporti eviti sa se atinga ecranul de tastatura, cica raman urme pe ecran dupa un timp. si eu am primit sfatul acesta, asa ca ma bucur sa il pot da cuiva:)
So... sa-l folosesti sanatoasa, sper ca ti-au fost folositoare sfaturile mele, daca nu le-ai mai primit si ai muulta grija de Lily, e scumpa foc :)

Ina spunea...

irina,

vaaai, crede-ma ca sufera foarte mult din cauza "iubirii" mele! :)) toata ziua cat sunt acasa o strang in brate, o smotocesc si o pup. cred ca intr-o zi o sa fuga in lume. :))

dee,

mersi mult de sfaturile pentru laptop si nu te abtine sa-mi comunici de acum incolo :)

Anonim spunea...

Ai laptop exact ca al meu. Doar ca mie imi lipsesc inimile alea roz; am in schimb o foca mica si verde :P . E 1501, nu?

Ina spunea...

Da, e 1501.