duminică, 25 mai 2008

Premiere

Ieri am mancat pentru prima data inghetata de trandafiri la Targul de Inghetata si Ciocolata de la Romexpo. Tot ieri am platit prima amenda din viata mea, era sa fiu calcata de o masina si am fost lovita dureros de o minge de fotbal. How much bad karma is too much bad karma? :(

7 comentarii:

A-30-something spunea...

:( sorry!

A propos de karma, iti recomand un serial, se numeste "My name is Earl" si il poti downloada de pe unde il gasesti. E vorba de un semi-infractor care dupa ce a castigat 100.000 $ la Loto a fost calcat de o masina si a ajuns el la concluzia ca totul i se intampla because of bad karma. Asa ca face o lista cu toate lucrurile rele pe care le-a facut de-a lungul vietii si incearca sa le repare. E chiar amuzant, mie imi place mult!

Anonim spunea...

Inteleg ca inghetata de trandafiri e la bad Karma. Ca altminteri inghetatata nu e niciodata too much, no matter what, or how much :-)

Anonim spunea...

Ce fel de amenda? Eu am primit doua - in calitate de soferita-, insa una am contestat-o.

Ina spunea...

leah lusch,

pare foarte interesant "My name is Earl" :) daca ar fi sa preiau ideea si sa o implementez, mi-as petrece urmatorii 2-3 ani doar scriind la lista :))

madelin,

duminica am mancat 2 inghetate mici si 2 torturi de inghetata si am ajuns la concluzia absolut ciudata ca se poate spune "enough is enough" chiar si cand e vorba de sacra inghetata

alina,

una tot de trafic :)

Cherry Blossom spunea...

impresii despre inghetata...?

waiting 4 a match...

Anonim spunea...

OMG,"2 inghetate mici si 2 torturi de inghetata"? Pai eu daca mananc una de aia mica am si racit. Anul asta am mancat una singura, si ma mir ca nu m-a durut gatul a doua zi. Poate pt ca era super cald afara :)

Ina spunea...

i am...bubu...,

foarte buna. avea chiar si petale in ea. :) din pacate n-am apucat sa o compar cu aia de liliac, ca era coada prea mare acolo :)

alina,

de unde se vede ca iti lipseste practica :))