miercuri, 18 iunie 2008

A Wedding To Remember

Se apropie anotimpul nuntilor. Asa se explica tot mai frecventele sarmalutze ce ies sambetele pe portile “Lenuta Style”, hair salon-ul din spatele blocului meu.

Mi-am adus aminte tot asa ca, acum vreo luna ma plimbam intr-un weekend prin Gradina Botanica, unde am avut fericirea sa dau peste nu mai putin de 3 cupluri de proaspeti insuratei. Veniti in celebrele haine monocolore si cu un alai de domnisoare de onoare si cameramani, miresele si mirii aveau acelasi scop ce trada o originalitate debordanta: sa-si imortalizeze fericirea in decorul vegetal.

Faptul ca nuntile reprezinta un ritual si au cateva elemente standard este de la sine inteles. Atunci cand mergi la o nunta te astepti la o anumita succesiune de pasi: mersul la biserica, ceremonia religioasa, apoi mersul la petrecere, unde, din nou, totul este impartit in etape. In cazul nuntilor de o plictiseala cutremuratoare, aceste etape sunt simple: inainte de cafea si dupa. Dar, pentru numele Sfantului Sisoe, ritual nu trebuie sa insemne plictiseala de moarte, nu-i asa?

Intotdeauna mi-am spus ca daca va fi sa ma marit vreodata, (if ever :)) as vrea ca nunta mea sa fie una to remember. Dar aici nu vorbesc de aranjamente florale luxuriante, focuri de artificii breathtaking, torturi zgarie-nori, animatori celebri sau meniuri pe baza de fructe de mare.

O nunta to remember este, in viziunea mea, una la care atat mirii, cat si toti invitatii s-au simtit extraordinar. Una la care mancarea a ramas pe mese pentru ca nuntasii n-au parasit cu orele ringul de dans. Una la care oamenii s-au bucurat, au ras din tot sufletul si si-au creat amintiri pentru o viata intreaga si inca trei reincarnari :)

Urmatoarele linkuri (grupate in ordinea preferintelor mele) prezinta trei fragmente din trei nunti care imi sustin perfect viziunea. Sper ca toate cele trei cupluri vor ramane impreuna (cel putin) pana la adanci batraneti si vor creste copii (cel putin) la fel de haiosi si simpatici ca si ei.

Enjoy! :)


Nunta 1: the crazy Brubakers, creatorii trendului :)


Nunta 2: Anthony si Theresa si un breakdance ajuns celebru la “Good Morning America


Nunta 3: Julia& James, Dirty Dancing ;)

14 comentarii:

Anonim spunea...

superb, minunat, mirific! :-)
tocmai mi-ai facut seara mai frumoasa, asa ca se cuvine sa-ti multumesc. deci, multumesc! *puppy eyes and virtual hugs*

Unknown spunea...

thank you so much for sharing the links :)
cum a zis si pisicainbocanci, this made my night :)
mai ales ca ma si duc la o nunta sambata, desi cred ca o sa fie din aia care se-mparte in 2 etape :)
anyway, multumesc pt postul asta si pentru toate celelalte. eu nu prea scriu, dar sunt o cititoare fidela si de multe ori, posturile tale imi fac ziua mai frumoasa.
hugs

Anonim spunea...

Tocmai am ajuns acasa, dupa vreo 5 ore de cautat - cumparat - probat si rasprobat rochitze pentru nunta unui prieten foarte drag, ce va avea loc duminica. Nici nu stii cat de bine pica postul asta!!! :)
Sunt atat de prinsa in subiect, incat mai aveam putin si-mi dadeau lacrimile la clipul nr 3! Ma tot intreb daca mireasa si-a ales mai intai rochita, sau dansul plin de piruete. Merg super bine impreuna!

Desigur, si eu vreau o nunta to remember. Dar cred ca o sa insist mai mult pe locatie decat pe the first dance, pe care il vreau cat mai scurt si mai invizibil.

Multumesc pentru lectura! Acum te las, trebuie sa ma gandesc cum ii explic boyfriendului ca e absolut imperativ sa isi ia pentru duminica o cravata care sa se asorteze discret cu cerceii mei :D
[It's the wedding euphoriaaaaaa!]

Ina spunea...

pisicainbocanci,

ma bucur mult ca ti-a placut! :) *virtual hugs back*

ligia,

distractie placuta la nunta de sambata si chiar sper sa nu fie una de tipul "inainte si dupa cafea" :)

si astept sa mai lasi un comentariu, din cand in cand, mai ales acum ca I know you're out there ;)

andra,

have super-duper-muper fun la nunta prietenului tau!!! :D cat despre asortarea cravatei cu cerceii, asta e chiar o premiera pentru urechile mele. :)) cu rochia, am auzit, cu pantofii, la fel, cu braul rochiei, asijderea, dar cu cerceii?! cred ca tu o sa duci conceptul de "God is in the detail" to the next level :)

iulia spunea...

Sora mea se va casatori in doua luni, asa ca a picat bine postul tau. O sa imi dau tota silinta pentru ca nunta sa nu se imparta in cele doua etape! :)
Apropo de nunta ta, presupun ca ii vei invita si pe cititorii Inozza :P
:*

Anonim spunea...

Nici eu nu as rata nunta mea pentru nimic in lume! :))

Pe langa mult dans, standard si mai putin standard, cred ca o sa fie si multe nebuneli, si nu am sa las nicio traditie sa strice asta. :D

Cat despre primul clip... :))))))))))))))))))))))))))

Baby got back! Genial!

PS: Facem repetitii pentru nuntile noastre? :P

Ina spunea...

iulia,

sunt precisa, vorba marmotei, ca nunta surorii tale o sa fie anything but ordinary ;)

cat despre o potentiala nunta a mea, whenever that would be, normal ca toti prietenii (vechi sau noi) sunt invitati din default :)

jorjel,

si sa stricam elementul de improvizatie, cea mai buna inventie de la painea feliata incoace? no way! :))

Desene Animate spunea...

Se poate si la noi
http://www.youtube.com/watch?v=tF84LQZx1dQ
uita-te merita :)

Ina spunea...

OMG! iti dai seama cate zeci de ore de antrenamente intense? cate mii de pasi exersati, cate nopti pierdute cu elaborarea coregrafiei? :))) f f f dragut. chiar mi-au placut! :)

Desene Animate spunea...

da e o colega e serviciu care s-a pregatit foarte mult pt asta. dar a meritat :)

Anonim spunea...

Super tare! Am râs şi m-am emoţionat. Superbe nunţi! Şi originale. M-ai făcut să mă gândesc ce dans să aleg pt. nunta mea. Că tot facem pregătiri...

*Nu-ţi prea las comment-uri, dar îţi citesc fiecare însemnare. :)

Ina spunea...

raggio,

you're getting married?!? felicitaaaaaaaari!!!! va doresc tot binele din lume tie si norocosului e. :)

sa stii ca desi nici eu nu-ti las commenturi, citesc cu placere crampeie din viata ta. si faptul ca ai facut atatea sacrificii pentru a fi impreuna cu iubitul tau si ca sunteti atat de fericiti ma face foarte, foarte optimista. :)

sper sa aveti o nunta de basm din aia cu "trei zile si trei nopti" si cele mai frumoase amintiri. si, daca alegeti sa va faceti o coregrafie amuzanta, precum cele de sus, sper sa postezi un mic videoclip si pe blog. sa se bucure si altii de voi. :)

Anonim spunea...

Mulţumesc! :) Videoclip numai dacă o să fie reuşit dansul. :))

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=IOiMb_4CwHE

Simplu si frumos :)

Surpriza la nunta