vineri, 31 octombrie 2008

I Love, Love Fridays!


Azi mă declar oficial spoiled working princess a colegilor mei. Dimineața a început cu Radu care mi-a făcut o dedicație la Kiss Fm cu Inna- Hot, a continuat cu Cornel care mi-a dat telecomanda la Apple-uri să pot da radioul la maxim și să nu mai fredonez fals „Human”:), apoi a urmat Răzvan care mi-a adus o ciocolată fierbinte ca mită pentru un deadline depășit, și deocamdată s-a încheiat cu Doru care mi-a păstrat bucățele de Milka de la o ședință de lucru de azi-noapte.


Dacă știam ce desfătare e să lucrezi într-un birou, cred că mă angajam mai demult :P Să aveți și voi o zi de vineri fabuloasă! ;)


5 comentarii:

Anonim spunea...

Fiind Halloweenul, ai grija ca oamenii astia care par atat de buni si de prietenosi, sa nu fie cumva niste dracusori sub acoperire, cu pofta de sange inozzic. Nu de alta, dar ceva e fishy. 4 tipi ultra simpatici...

Watch out !

:) Pup in graba

Weekend placut!

Ina spunea...

Am si uitat de Halloween! :) Nu, n-a fost nimic fishy, odata la 1.000 de ani am si eu o dimineata minunata, that's all. :D

Weekend placut (si non-scary) si tie!

Ligia spunea...

si noi ne-am indopat azi la birou cu diverse buntatati, inca mai am mar copt pe tastatura (unii nu stie sa mananca :P) deci sa ne traiasca vinerile (mai ales vinerile serile) si colegele care isi fac ziua de nastere la birou :)

omul cu palton gresit

Ina spunea...

...si colegii care ne cumpara ciocolata! :))

Anonim spunea...

Da, asa e, sa traim! Multumim pentru apreciere... :P