miercuri, 29 octombrie 2008

Hollywood blogs & twitters


Cu alte cuvinte, acest post găzduieşte o listă a starurilor americane care scriu de zor pe bloguri sau pe conturile lor Twitter, totul de dragul Măriei Sale, Marketingul de Brand. Asta ca să vă ţin ocupaţi până revin eu :D


Twitterii:


Barack Obama are cont pe Twitter, şi de ce are 100 şi ceva de mii de oameni care îl urmăresc, nu pot să pricep şi pace. E clar că nu scrie el personal acolo şi toate însemnările sunt doar referiri la discursuri sau vizite pe care le face în cadrul campaniei, majoritatea însoţite de îndemnul „Watch it live at...!”


Concluzie: Prefer să tricotez.


therealbritney, aşa cum a ajuns biata Britney Spears să-şi spună pe Twitter, probabil din cauza unor puştoaice isterice care şi-au însuşit her real name, e un cont mai simpatic decât al lui Obama. Măcar ţi se spune verde în faţă (pentru the real creduli, that is), că Britney scrie pe-acolo doar din când în când, şi că în restul timpului, contul e butonat de Team Britney.


Concluzie: Twitter a devenit noul Dero Surf al scoaterii petelor din trecutul personal.


Foarte pimped, pagina lui Snoop Dog de Twitter urlă din toţi pixelii un singur lucru: „Cumpăraţi-mi albumeleeeeeeeee!”, sau, în exprimarea lui Snoop, ininteligibilă mie, „tha new CD Ego Trippin is out today go pick that up – ugotz2doit, chuuch!!!”


Concluzie: wtf, bro?!


Bloggerii


Trebuie să începem cu dear old Madge, care, deşi n-a mai pus mâna pe tastatură din iulie, are un blog pe cinste. Madonna povesteşte pe pagina ei personală despre turnee, viaţa cu Guy şi copiii, prietenii ei celebri (într-unul dintre ultimele posturi, de ex, povesteşte cum Chris Martin, solistul de la Coldaplay şi soţul bunei ei prietene, Gwyneth Paltrow, făcea paradă că ultimul lui album se vinde mai bine decât al ei, la care Madonna îi spune că nu se compară pentru că profitul Coldplay se împarte la patru. Goooo, Madge! :) )


Concluzie: Dacă chiar ea e cea care scrie, e simpatic. Dacă nu, nu.


Jeff Bridges are un blog to die for!!! Toate posturile sunt pictate (de mânuţa lui, zică-se), iar informaţiile suplimentare le găseşti dând click pe picturile (uneori) suprarealiste.


Concluzie: Love it!!!


Britney Spears şi-a tras şi blog pe site-ul personal, în aceeaşi încercare disperată de comeback de care pomeneam şi mai sus.


Concluzie: Numai dacă vă iau foc toate ziarele Libertatea şi rămâneţi fără material de citit.


David Hasselhoff nu numai că încă mai trăieşte, dar şi bloghează după cum se vede. Nu ştiu de ce, dar tonul prostuţ al postărilor, exprimarea simplă, poveştile despre American Idol etc. mă fac să-i compar blogul cu al Andreei Raicu. No offence, honey. :) Diferenţa ar fi că the Hoff postează catralioane de filmuleţe şi organizeată concursuri pentru fanii care îi poartă tricourile pe Taj Mahal şi Macchu Pichu (că pentru Marele Zid are deja câştigători).


Concluzie: Doar de dragul vremurilor când îşi sălta pectoralii în Baywatch :)


Donald Trump are şi el blog, ca tot miliardarul. Din câte am frunzărit eu, mult bla bla despre real estate şi câteva sfaturi care n-au mai încăput în cartea sa Cum să devii triliardar ca mine.


Concluzie: Doar dacă aţi pierdut The Apprentice.


Jamie Lee Curtis mi-a plăcut în câteva comedioare, dar nu pot să spun că mă dau în vânt după blogul ei de pe huffingtonpost. Câte un post despre economie, unul despre Obama, unul despre terorism, ceva chestii sociale, ceva ecologie...


Concluzie: Mai degrabă pierdeţi timpul cu „A fish called Wanda”.


Tot pe huffingtonpost are blog şi John Cusack. Foarte anti-Obama şi foarte militant şi politically-aware.


Concluzie: Dacă v-a plăcut în „Say Anything” sau „Serendipity”, better don’t.


Kanye West are şi el blog, dar nu cu bling blinguri, ci cu poze artistice, poze cu invenţii trăznite, poze cu gadgeturi, poze cu pantofi sport, şi ăăă..în general şi mai multe poze.


Concluzie: Ar putea să renunţe la rap şi să devină fotograf. Nu ştiu câţi i-ar simţi lipsa.


Kate Perry (aia de se pupă cu fete în melodia ei) are un blog drăguţ, cu poze şi filmuleţe cu ea plus alte chestii drăguţe, scris pe un ton cât se poate de normal. Pe alocuri chiar cute. Acolo unde nu exagerează cu marketingul, ofcors.


Concluzie: Cutish but not-ish.


Kylie se laudă că are blog, dar însemnările respective sunt de fapt „ştiri” postate de PR-iştii ei.


Concluzie: ’Ai măi, Kylie, zău aşa!


MC Hammer are şi el un blog. Vă mai amintiţi de el din epoca „Can’t touch this?” I surely do, încă mai ascult melodia la căscuţe şi bâţâi din picioare în metrou. :D Revenind la blog, însă. Hammer e creştin, fan Beyonce (sau Sasha Fierce cum îşi zice fata mai nou), fan Obama (d’oh) şi alte alea.


Concluzie: Mai bine ascultaţi „Can’t touch this!”. Seriously.


Michael Moore e şi el blogger, în stilul lui propriu şi personal. Ubercutish, îşi numeşte posturile „Letters” pe care le începe invariabil cu „Friends” şi le încheie cu „Yours, Michael Moore”.


Concluzie: If a fan, than it’s a must!


Moby bloghează şi el cu drag şi spor amestecând însemnări personale cu (tot mai desele şi mai consistentele) însemnări politice. Îl iert numai pentru că îmi place muzica lui.


Concluzie: Ce-au toţi artiştii ăştia cu activismul politic, frate?!


Blogul Pamelei Anderson seamănă şi mai tare cu cel al Andreei Raicu. No offence again, sweetey. :) Singura diferenţă? Una e blondă. Ahahahaha.


Concluzie: Altă dată.


Unul dintre blogurile mele favorite de vedetă aparţine Asiei Carerra. [ Notă pentru fete: ex-actriţă americană porno] Pentru cei care nu ştiu, povestea Asiei e foarte tristă. În 2003, tipa s-a căsătorit cu un nutriţionist, pentru care a renunţat la “carieră” şi a vrut să fie soţia perfectă. În 2005 au avut o fiică împreună iar în 2006, tocmai când Asia scria pe blog cât e de fericită, şi însărcinată cu al doilea copil în luna a opta, soţul ei, Don, murea într-un accident de maşină. Toată durerea ei în lunile care au urmat morţii lui Don e expusă cu multă sinceritate pe blog. În ultimele posturi puteţi citi mici crâmpeie din viaţa unei femei care e forţată să le amintească copiilor ei de tatăl lor prin înregistrările de pe robotul telefonic, sau care are “accidente” cu cenuşa soţului ei.


Concluzie: De o sinceritate brută, te coboară puţin cu picioarele pe pământ. Asta dacă treci peste fontul verde electric.

3 comentarii:

Ligia spunea...

slightly offtopic. say anything imi scapase, deci m-a prins 2 jumate uitandu-ma la el. maine dimineata la 7 o sa imi amintesc de cusack in his teens :P teeeeeeeeeeeeencs >:D<

Ina spunea...

slightly on topic: da'de blog ce zici? :P

Ligia spunea...

call me shallow, care care blog? :P give me john cusack movies anytime :D