vineri, 27 martie 2009

Shiznit 2

Adio free LastFm. Se pare că, începând de luni, 30 martie, trebuie să plătești 3 euro pe lună dacă vrei să asculți în continuare radiourile de pe LastFm. Comunicat oficial și detalii aici. Acum vin și eu și întreb: Why fix it if it's not broken?

See through house. După invenția bluzelor și genților transparente (the latest Chanel IT bag aici), niște arhitecți portughezi au creat the see through house. Pe numele ei Casa no Geres, clădirea care practic nu are pereți arată fascinant, dar pare și gata să se rostogolească în râul de dedesubt în orice clipă. O singură întrebare: proprietarii merg la băiță pe întuneric? :P

Invitație la film. Dacă n-ați aflat deja, ediția a V-a a Festivalului Internațional de Film B-Est se desfășoară zilele astea la București (mă rog, a început pe 23, mai ține până pe 30). Detalii despre programul filmelor de la Cinema Studio pe site-ul oficial. Cadou de la mine: link către un review scurt dar la obiect al filmelor din festival pe Rekino.

Wii Breakfast. Un filmuleț foarte simpatic, creat probabil de o tipă exasperată de pasiunea iubitului ei pentru jocurile virtuale. Apărut, de altfel, pe Shiny Shiny, site adorabil care se auto-intitulează A girl's guide to gadgets. :)

Vino în dulap! Noua campanie amuzantă a suedezilor de la Ikea. Poți face personajele din camerele virtuale să danseze în rimul unei melodii alese de tine, a modului în care bați tastele, sau a celui în care cânți în microfon. Îmi place să mă joc în dressingul majoretei și în dormitorul cu super-eroi, dar n-am reușit încă să-l ridic pe cel în pantaloni albaștri de pe pat prin tastare. Încă încerc. Revin cu detalii. :D

Pentru BD-iștii amatori. Craig Frazier, designerul grafic ale cărui lucrări au apărut în Time și The Wall Street Journal îți propune un joc simpatic: el desenează o bandă desenată pe săptămână la DraWords, tu îl ajuți cu replicile. Ai timp până la 5 pm în fiecare vineri, deci din păcate azi ți-ai ratat șansa la glorie. :P Nu renunța însă. Peste un an Frazier va publica o carte cu lucrările sale, așa că ai șansa să-ți vezi cuvintele imortalizate pe veci. May the funnies caption win!

Niciun comentariu: