vineri, 18 decembrie 2009

Have yourself a Berry Little Christmas!

Citeam zilele trecute un articol simpatic in care un tip incerca sa inteleaga fascinatia femeilor pentru gentile de designer. Concluzia la care ajungea era:

“From what I can tell, luxury handbags from famous designers are for women what things like titanium drivers, custom wheels or big screen TVs are for us. They discuss them endlessly and in great detail. They can make them look and feel good. They can boost morale or even help get a job. They can help them fit in or set themselves apart. And no woman would want to be caught dead with the wrong bag. It's that important. “

Desi incercarea lui de a intelege pasiunea femeilor pentru genti mi se pare una laudabila, mi-e teama ca lucrurile sunt mult mai grave decat ar crede barbatii. :) Una dintre replicile memorabile ale lui Carrie Bradshow indica mult mai realist cum stau lucrurile:

“I'm thinking balls are to men what purses are to women. It's just a little bag, but we feel naked in public without it.”

Iata, asadar, ca atunci cand o prietena m-a anuntat ieri ca a devenit partenera unui magazin online de genti nu am putut decat sa ma bucur. In lumea asta nu exista suficienta dragoste si suficiente genti de designer dragute! :)

Andressa
, caci despre ea este vorba, relanseaza magazinul de genti de lux Berry. E adevarat ca gentile sunt putin cam scumpe (pentru buzunarul meu, ce-i drept), dar merita sa ai o geanta unicat, pentru ca astfel reduci la minimum riscul de coliziune in metrou cu o alta purtatoare de doi cromozomi X, care sa afiseze o poseta identica cu a ta. Situatia asta e mai jenanta decat cea mai penibila infrangere suferita de Napoleon! Si acolo atacatorii lui erau niste iepurasi flamanzi. :))

Revenind la genti, insa. Daca trecem peste minusul cu pretul (care, sa recunoastem, pentru fashionistele adevarate nu e niciun impediment), berry.ro are multe plusuri. In primul rand, faptul ca designerii iti pot crea geanta mult-visata, aia pentru care la Birkin ar trebui sa stai pe o lista de asteptare mai lunga decat inventarul tezaurului pe care ni l-au furat rusii. Asta daca iti permiti sa stai pe o lista de asteptare la Birkin. :)

Un alt mare plus este faptul ca magazinul isi propune sa scoata in evidenta designeri tineri, putin cunoscuti pe piata de fashion (underground, cum le spune Andreea), dar care fac produse originale si de calitate.

Nu in ultimul rand, prin Berry poti achizitiona aceste produse cu un simplu click, ceea ce trebuie sa recunoastem ca este un mare avantaj, mai ales in aceasta perioada a anului.

Personal, am descoperit ca imi plac creatiile designerului Tom Florian (funny name, mi se pare ca aduce a Florin Chilian, nu stiu de ce :) ), in special gentile de mai jos.





Si nici plicul de velur si piele lacuita de la Ivy Bags nu arata rau deloc. Asta daca exista persoane care nu mi-au luat inca un cadou de Craciun si nu se pot decide. :)

La final, vreau sa precizez (cum fac producatorii filmelor cu animale cand spun “No animals were harmed during the making of this movie”) ca “No bag was given or even faintly promised to me for writing this post”. Desi timpul nu e pierdut inca, mai ales acum ca stii ce-mi place, Andreea dearest. :))

Enjoy all the pretty bags and have yourself a berry little Christmas, girls! ;)

2 comentarii:

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Inutz, dar daca iti fac eu una ecologica, hand-made, tot unicat (adica facuta intr-un mod mega unic de mine) sa aduca asa a T.Florian, o primesti? :D eu vazusem una M.Corvin. Dar mi-am pus ochelarii, credeam ca nu am numarat bine cifrele :)) era cu mult peste 2000 RON. Totusi sunt si la pret mai ok cateva, gen 200 RON.

Ina spunea...

Adinutz,

Friend-made bags are like the little LBD, always perfect! :) Poti sa-mi faci si o schita si tot o sa ma bucur de ea. :*