vineri, 26 februarie 2010

Ladies Week in Cafepedia

Saptamana viitoare sta, dupa cum bine stim cu totii (mai ales bietii reprezentanti ai sexului care la inceputul lui martie isi goleste pusculita), sub semnul feminitatii, prinsa ca intr-o menghina intre 1 si 8 martie.

Ocazie cu care oamenii din cladirea din spatele blocului meu (a.k.a. Cafepedia Romana) organizeaza o chestie draguta numita „Fashion. Music. Art” – Ladies Week. Pe scurt, in fiecare seara din saptamana 1-8 martie te poti intalni cu tineri designeri care isi vor expune cele mai noi colectii in acorduri de muzica live.

Cine, la ce ora vine si ce aduce cu el/ea puteti vedea mai jos.


Eu m-as aventura pe 1 sa o vad pe Agatha Blanck, pentru ca ma fascineaza conceptul de design floral, mi-a placut povestea ei si pentru ca mai are cateva creatii haioase si chic.

N-as rata-o pe 2 pe Cosmina Nicolescu, detinatoarea fandacsia.ro, cea care ne-a motivat pe mine si pe Ligia sa ne apucam de afaceri. :))

Si as mai merge pe 8 s-o vad pe Coca Zaboloteanu, care face niste pantofi de inspiratie masculina très sympathiques si niste pantofi feminini cool si stylish.

Daca la asta se mai adauga si sunete de pian si saxofon, eu zic ca o sa fie o saptamana destul de frumoasa, fetelor. :)

Niciun comentariu: