marți, 6 aprilie 2010

The coolest job. Ever.

Pana nu demult, credeam ca cel mai misto job ever e acela de degustator de ciocolata. Sau de purtator de tricou publicitar. Sau de vanzator de marijuana medicinala. :)

Azi insa, am descoperit jobul pentru care s-a inventat sintagma „the dream job”. Jobul perfect, pentru care unii (myself included) ar face orice.

Sunteti gata? Ei bine, este vorba despre „Honeymoon Tester”. Ce presupune? O sumedenie de corvoade: sa calatoresti cu jumatatea ta in jurul lumii in cele mai exotice destinatii de vacanta, sa testati serviciile hotelurilor de cinci stele, sa mancati cele mai obscen de delicioase preparate culinare, sa atarnati cu multa gratie intr-un hamac spanzurat intre doi cocotieri si sa scrieti de cateva ori pe saptamana pe blog despre experientele voastre. A, si la sfarsitul a 6 luni de „job” mai primiti si 20.000 de euro pentru efortul depus.

Jobul este oferit de compania irlandeza de turism Runaway Bride and Groom si, din pacate, mai primeste aplicatii numai pana maine, 7 aprilie. Daca sunteti rapizi, inca aveti timp sa inregistrati un filmulet de 80 de secunde in care sa motivati de ce sunteti voi candidatii ideali pentru job si de ce Irlanda este grozava (nu, nu glumesc, este o cerinta obligatorie). :) Aici puteti vedea care sunt principalii vostri contracandidati, respectiv aplicantii de top.

Stiu ca mi-am ratat sansa in acest caz, dar nu disper. Astept sa fie scos din nou la concurs jobul de ingrijitor de insula in Australia. :) Gonna make you proud, mum, you just wait and see! :D

2 comentarii:

Mira spunea...

Yummi!
Pe unde circula astfel de anunturi?

Ina spunea...

Mira,

Eu am aflat despre job de la o prietena care mi-a propus sa fiu her fake lesbian girlfriend si sa aplicam impreuna. :) Inca sunt de parere ca am fi avut mari sanse de castig. :))