marți, 4 mai 2010

Prieteni si pretexte

Be careful what you wish for - uite, asta mi se pare un dicton prost daca iti doresti numai lucruri frumoase. :)

De cateva zile, de exemplu, imi doresc sa le multumesc tuturor prietenilor mei. Daca sunteti suficient de norocosi si aveti prieteni ca ai mei, n-o sa ma intrebati pentru ce. :) E pur si simplu o stare de preaplin sufletesc.

M-am tot gandit cum sa fac: sa ii scot in oras, sa ii sun, sa le trimit mailuri, sa le trimit dm sau sms-uri? Sa fac o combinatie intre toate astea? Call it wishful thinking daca vreti, dar o parte din dorinta mea se va materializa in curand.

Sub pretextul unui articol despre prieteni ca o a doua familie, o sa fac un portret a 4 dintre cei mai buni prieteni ai mei si a relatiilor dintre noi in Tabu de iunie. O sa ii vedeti de altfel si la fata, pentru ca joi avem si o mica sedinta foto. :)

Din articol o sa lipseasca, din pacate, cativa prieteni si prietene foarte dragi, cu care formez, in schimb, alte familii. In viata mea sunt 11 oameni (da, i-am numarat pe degete :) ) care au trecut testul lui "Suna-ma la orice ora si, cu o viteza direct proportionala cu disperarea din vocea ta, las totul si vin". :) Le promit celor 7 (se stiu ei ) ce nu vor aparea in paginile glossy ca o sa gasesc o cale sa le spun "Ce bine ca esti!". Dupa cum v-am spus, sunt o fata foarte norocoasa. :)

7 comentarii:

Anca spunea...

Esti norocoasa cu atatia prieteni buni! Eu mai mult de 5 nu am si nu sunt convinsa ca toti m-ar ajuta in orice moment. Chiar mi se pare ca in ultimul timp ne-am indepartat, ca majoritatea lucreaza si nimeni nu are timp de nimic. Prietena mea cea mai buna a nascut, deci sta numai cu bebele deocamdata. Totusi sunt multumita ca ii am si nu ma mai plang, ca nici eu nu sunt perfecta.

Abia astept nr. nou din Tabu!

Ina spunea...

Anca,

Si noi am trecut prin momente grele cand ne-am angajat. Dintr-o data, din studenti care ne vedeam oricand aveam chef am devenit oameni ocupati, care trebuiau sa-si programeze in agenda iesirile. Dar am scos-o cumva la capat. E si asta un test.

Asa ca rabdare, sunt convinsa ca imediat ce bebe mai creste putin, o sa va vedeti din nou cu regularitate. :)

Cat despre Tabu, si eu abia astept sa vad rezultatul final. Recunosc ca am mari emotii cu textul, pentru ca o sa fie destul de personal, dar sper sa iasa bine. :)

ambre spunea...

11 oameni pe care-i poţi suna oricând?!!! Atunci, corect e: " sunt foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, o mie de foarte norocoasă." :)

Ina spunea...

ambre,

Sa stii ca da. :)

Unknown spunea...

inoi, ma numar in aia sapte care vor aparea in numarul din august cand vin in tara? :)) ca asa o sa faci, nu?? nu? nu? :D

Ina spunea...

Adinoi,

De cand am dat publish postului astept comment-ul tau! :)) See, this is one of the many reasons I love you - you're so predictable! :*

Si nu, Adinoi, nu te numeri printre aia 7 din august. Tie iti rezerv un pictorial exclusiv in septembrie. Doar stii si tu ca September is January for the fashion world. ;)

Unknown spunea...

ina, eu? previzibila? why...i never! :)) dar, ce e tiparit ramane :D so, september it'll be, mu ha ha! pana atunci voi fi inca si mai realizata, sa ai cu ce sa ma lauzi :)) :* :*