joi, 1 iulie 2010

Cum ar fi oare?

Cum ar fi oare ca intr-o dimineata, la aerobic, sa descoperi ca actuala iubita a fostului tau prieten transpira la trei metri distanta de tine? Cum ar fi daca n-ai avea nici cea mai mica indoiala ca este ea, desi nu ai cunoscut-o, pentru ca arata exact ca in poza de pe Facebook? Ai ignora-o? Ai trage cu coada ochiului sa vezi daca are posteriorul mai bine definit decat al tau, ce echipament poarta, cate abdomene face?

Ti-ai petrece o buna parte din ora imaginandu-ti cum ai aborda-o? Ti-ai imagina ca mergi la ea si o intrebi: "Buna, tu esti cumva Gina? Aha, si pe prietenul tau il cheama Gigi? Gigi Ionescu?" Daca ar raspunde afirmativ la toate intrebarile te-ai prezenta sau, ca intr-o comedie romantica proasta, ai minti ca ai fost colega cu Gigi in liceu si pe ea o stii de pe pagina lui de Facebook?

Ai incerca din rasputeri sa nu te mai uiti la ea si la cele doua prietene ale ei (care acum si ele s-ar uita ciudat la tine)? Si ce-ai face daca treaba asta nu ti-ar reusi pentru ca tipa s-ar fi plasat strategic chiar langa antrenoare, la care trebuie sa te uiti daca vrei sa faci exercitiile corect si sa nu te trezesti ca dezvolti o cocoasa? Ai incepe sa te gandesti ca va trebui sa renunti sa mergi la sala pentru a o evita pe Gina si ca vei ajunge probabil la 500 de kg? Te-ai vizualiza deja devenind clienta fidela a lantului de magazine "Haine pentru grasi si grasuti", abandonata de cunoscuti, posesoare de pisici, cusatoreasa de goblenuri cu modele din LA Ink?

Te-ar enerva forma fizica a Ginei daca ai descoperi ca e mult mai decenta decat a ta? Ti-ai propune sa plusezi orice abdomen al ei cu inca 2 si orice genuflexiune cu inca 3, trezindu-te intr-un final lac de sudoare si cu dureri in locuri in care nici nu stiai ca poate ajunge durerea? 

Si ce-ai face daca, la finalul orei, ai vedea ca se pregateste sa plece? Te-ar opri pe loc barfele iminente care stii ca ar urma intre Gina si prietenele ei la vestiar sau te-ai indrepta catre ea oricum, manata de curiozitatea care a omorat proverbiala pisica?

Si cum te-am simti daca, atunci cand ai flanca-o in fata dulapului cu gantere si ai intreba-o repede-repede, pana nu te razgandesti: "Buna, tu esti cumva Gina?," fata te-ar privi dezorientata si ti-ar raspunde: "Nu, cred ca ma confunzi."?

Ziceam doar sa facem un exercitiu de imaginatie azi. :)))

9 comentarii:

Cristina spunea...

Mie cred ca mi-ar parea rau ca nu pot incepe un dialog cu .... respectiva :)
Si ca sa raspund la intrebare: da, mi-as divulga adevarata identitate :)) pentru o discutie mai picanta :D

Gelu spunea...

Lasa ca o sa apara si Gina la sala :P

Ina spunea...

Cristina,

Nici nu ma indoiam in privinta ta. Ii doresc succes pe aceasta cale Ginei. :))

Gelu,

Bring it on. ;)

Anonim spunea...

Ce ma inerveaza Gina asta!! As bate-o! Parca mi te-as imagina pe tine si pe tiza ta Inna care culmea chiar iti seamana "un poco". Unde sa mai adaug ca nu e frumoasa chiar deloc, nuuuuuuuu! O uscatura photoshopata!
Da' stiu ca faci niste exercitii de imaginatie teribile!

[the extreme hypothesis]
Fosta, o tipa cu atitudine, i-ar spune Ginei: "Gigi a ramas la fel de bun la modulul de oral? Oops, scuza-ma, n-am vrut sa spun asta, te pup! si pe el! pa!"

Vai imaginatie, ce-mi faci!

Ina spunea...

Anonim,

Nu mi se intampla foarte des sa nu inteleg nimic din ce scrie cineva in comentarii, dar uite ca ai reusit performanta asta. :)) Inna?!

ChloeOnHeels spunea...

Daca Gigi a fost jumatatea mea de portocala :D, as fi tare,tare,tare trista (cu lacrimi si toate cele).

Ina spunea...

ChloeOnHeels,

Evident ca Gigi n-a fost jumatatea ta de portocala, atat timp cat acum e cu Gina si cu tine, nu? :)

ChloeOnHeels spunea...

Hihi, atunci e mai simplu: are nasul putin cam mare, varfurile despicate si sigur va fi o sotie naspa. Imi aminteste de melodia ¨Don´t marry her¨ (Beautiful South):D

Ina spunea...

:)) Chiar vorbeam cu o prietena ieri si amandoua am ajuns la concluzia ca, lasand modestia deoparte, we're the best looking girlfriends of our ex-boyfriends. :D

Cat despre partea a doua, nu sunt de acord. Cred ca Ginele sunt programate genetic sa fie neveste excelente. :)