marți, 7 septembrie 2010

Over and out

Asta e ultima mea postare pe saptamana asta. Maine, in timp ce voi cititi aceste randuri, eu si umbrela mea ne vom rataci prin ploioasa Londra. :-)

Va multumesc tuturor pentru recomandari si sugestii (a special thank you catre Chris, Madelin si Corina, care mi-au umplut capul cu locuri care de care mai frumoase). Iata ce experiente londoneze au intrat pe shortlist-ul meu:

- Foyle's si Waterstone's, celebrele librarii de 6 etaje (fiecare) :-)
- minunatul restaurant cu flamingo The Roof Gardens
- Fashion's Night Out organizat miercuri de Vogue (supranumit London's biggest shopping event, evenimentul e o scuza ca designerii, topmodelele si actritele sa se amestece printre cumparatorii magazinelor din West End). O sa-l salut pe Manolo din partea voastra. :P Si da, o sa ma gandesc la voi cand o sa-mi fac my free express manicure la Chanel:D 
 - MUSE :D  :D  :D 
- un musical. Probabil ar trebui sa ma duc la unul cu muzica lui Lloyd Webber sau asa ceva. La cat de superficiala ma stiu, insa, in mod cert o sa ajung la Sister Act sau, mai rau, la Legally Blonde. :-))))
- bineinteles, orice as face, I'll keep an eye open for Wills. O fi el logodit si pe picior de insuratoare,  but it's like they say: it ain't over till it's over. :-))))

Ne recitim luni. ;-)

5 comentarii:

x_choco_z spunea...

Roger that :)

We'll wait here :(

Do you .. Hyde Park?

Jen spunea...

Avenue Q, definitely :D E la Wyndham's Theatre, la 2 pasi de statia de metrou de la Leicester Square. The internet is for porn!

Madelin spunea...

Calatorie frumoasa!
La intoarcere ne putem intalni (tu, io, Chris si Corina) sa impartasim impresii.
Poate la etajul 7? ;-)

Anonim spunea...

have you seen this?

Ina spunea...

x_choco_z,

Stiu ca e super misto, dar n-am mai apucat. Data viitoare, in mod cert.

Jen,

Probabil am trecut prin zona fara sa-mi dau seama. In primele zile m-am ratacit o gramada pe la Leicester Square. Ce e acolo?

Madelin,

Sigur ca da! :) Ce e la etajul 7? :P

anonim,

Super cute. :)