miercuri, 6 octombrie 2010

Tabu Party @ Ordinary People

Maine seara este petrecerea de lansare a Tabu de octombrie (editie speciala dedicata cinematografiei) la Ordinary People, iar eu am doua motive sa fiu bucuroasa.

Primul este ca am reusit sa incropesc o tinuta  la care nu poti sa-ti dai seama daca e fashionable sau totally wrong, ceea ce este, pana la urma, o realizare deloc neglijabila, avand in vedere invitatii evenimentului si faptul ca are loc intr-un atelier de moda. :P

Al doilea motiv de bucurie e ca o sa-mi intalnesc o veche pasiune din liceu, pe actrita Ana Ularu, care, alaturi de Crina Semciuc si Ioana Blaj, este pe coperta Tabu de octombrie (una din cele mai sexy coperte ever, dupa parerea mea). Pe Ana am intalnit-o prin 2004, la un festival de teatru in limba engleza din Timisoara, unde eu participam cu trupa de teatru a liceului, iar ea facea parte din juriu, alaturi de Florin Piersic Jr.

Ma rog, termenul “intalnit” este inexact. “Urmarit-cu-o-abnegatie-de-care-Patrick-Bateman-ar-fi-mandru” ar fi mai aproape de adevar. Dupa ce am participat la un workshop de teatru tinut de ea, am ramas cu convingerea ca nu este doar o femeie frumoasa (una dintre cele mai frumoase actrite din noua generatie, daca nu cea mai frumoasa), ci si extrem de talentata. Asa ca, in calitatea mea de actrita aspiranta, am stalkuit-o din umbra pe toata perioada festivalului si intr-o zi, luandu-mi inima in dinti, m-am dus la ea si am intrebat-o daca ar vrea sa ne fotografiem impreuna. Va dati seama ca biata fata a fost putin socata (acum este destul de cunoscuta publicului cinefil, la vremea respectiva era abia la inceput), dar a fost super amabila si ne-am pozat impreuna.

Probabil as fi tinut poza aia la capul patului daca, printr-un renghi al sortii, nu s-ar fi dovedit mai tarziu (cand m-am dus sa developez fotografiile) ca in aparat nu fusese film nici macar o singura clipa de-a lungul intregului festival. Este inutil sa precizez ca in fata aceluiasi aparat vid de pelicula a zambit cu aplomb si Florin Piersic Jr., alaturi de colegele mele mute de admiratie. Sa moara macar si capra vecinului.  :-)))

Revenind la petrecerea de maine seara. I-as cere Anei sa ne fotografiem impreuna, dar parca as strica o poveste frumoasa. Cred ca o sa ma multumesc s-o admir din umbra, in amintirea vremurilor in care, macar pentru cateva ore, am trait cu senzatia ca suntem colege de breasla. :-)



7 comentarii:

uneori, sunt ioana. spunea...

eu as vrea sa vad foto cu tinuta aleasa pentru ca mi-a placut enorm ce purtai in pozele din cismigiu, la un alt eveniment tabu:)

zapacita spunea...

Am patit si eu astfel de povesti- de fiecare data cu Cristi Minculescu :)) Ambitia a fost mare asa ca dupa renuntarea la aparatul pe film am recuperat.

P.S. Imi place ca postezi in fiecare zi. Revin cu drag.

Ina spunea...

@Ioana, professional Cinderella: Wow, multumesc mult! :D Probabil imaginele de la evenimentul asta o sa apara in Tabu de noiembrie. Oricum, outfitul nu e deloc spectaculos. E, cum spuneam si in post, la foarte mare deruta. :))

zapacita,

Cristi Minculescu? N-as fi banuit! :))

PS: Mersi mult! Ma bucur! :D

Catalina spunea...

oh, yes, si eu am avut povesti asemanatoare tot cu cristi minculescu. i think i'm cursed: inca NU am reusit sa obtin the darn photo! de fiecare data cand ma fotografiam cu el - si au fost incercari peste incercari! - faceam ce faceam si reuseam sa o pierd/sterg/ratacesc in mod misterios. visez la ziua in care o sa fac minunata poza, o sa o inramez si o sa mi-o pun pe semineu :))

PS. dada, si eu sunt foarte curioasa de outfit! :)

uneori, sunt ioana. spunea...

Ina, mie imi place look-ul tau ENORM!! Ah, sa nu uit sa te laud si pentru rochita aia draguta pe care o purtai in Cismigiu, tot pentru un material Tabu. Era by Promod, nu?

En fin, esti foarte feminina de cand te stiu si te admir pentru asta. ( Te stiu din liceu, dar ti-am redescoperit blogul cand am vazut la Cristina pe FB ca vei scrie pentru Tabu- btw, CONGRATS!)

Ina spunea...

@Catalina: Te-ai gandit la Photoshop? :))

@Ioana: *blushing* multumesc foarte mult! Da, rochita din Cismigiu era Promod. Mi-a placut atat de mult incat am luat-o chiar daca era cu o marime prea mare. :))

sunny side up spunea...

hahaha, ina, will do! :D
world fame, here i come!