sâmbătă, 6 noiembrie 2010

I can haz the laziest chihuahua

Deci, care va sa zica, eu am una bucata chihuahua. Daca nu ati vazut dulaul pana acum, click aici pentru un album foto cuprinzator. 

Lily, desi adorabila, este plina de defecte: tremura ca proasta, vine si se strecoara noaptea langa mine in pat oricat de mult as alunga-o, taraste o sfoara odioasa dupa ea prin casa, simuleaza crize epileptice atunci cand o duc la veterinar sa-i taie ghearele, sta langa mine cu puss in boots eyes atunci cand mananc si inghite in gol (facandu-ma sa ma simt ca ultimul om), refuza sa iasa la plimbare atunci cand afara ploua sau e prea frig (dupa termometrul ei interior), rastoarna cosul de gunoi sa vada ce i-a scapat privirii ei de vultur si as putea continua asa la nesfarsit.

Insa de departe cel mai mare defect al lui Lily este lenea. O lene pentru care unele culturi tribale ar venera-o. O lene atat de fascinanta in perfectiunea ei incat, daca ar fi vazut-o Michelangelo, sunt convinsa ca ar fi dat un strat de var peste picturile din Capela Sixtina si ar fi pictat-o pe Lily cum zace in locul lor. O lene care merita un imn (am deja o idee despre cum ar suna) si cel putin o moneda de schimb oficiala. O lene care are potentialul sa schimbe sintagma “dolce far niente” in “dolce far Lily”.

Dar, ca sa va faceti o idee despre dimensiunile lenei patrupedului meu, iata mai jos, in PREMIERA, un filmulet realizat de sora mea, Lia, featuring Lily in timp ce zace, lenesa, sub un vraf de pijamale.

Prepare yourselves for the greatness of Lily’s laziness. :-)))))



12 comentarii:

ChriSmilla spunea...

Imparateasa Lenesa este adorabila in acest filmulet! Felicitari paparazzilor care au surprins-o :))

Anca spunea...

Ce draguta e! Sparky e exact opusul, tot ce vrea este sa mearga la plimbare. Se uita tinta la masuta pe care ii tin hamul si lesa, iar daca vede ca cineva se imbraca, se duce imediat la usa. Cand ramane in casa, are o figura atat de trista, ca mi se rupe sufletul. Cu taiatul ghearelor avem si noi probleme, trebuie sa vorbesc cu el vreo 10 minute ca sa ma lase sa i le tai si tot tremura ca o frunza.

Ina spunea...

@ChriSmilla: O sa le transmit. ;)

@Anca: Si Lily poate fi uneori o bomba de energie. In anotimpul rece, insa, isi prezerva fortele. :)

sunny side up spunea...

:))))))) O, DOAMNE!!!
princess lily este a-do-ra-bi-la!!!

Ina spunea...

Multumiiim, Catalina! :D Dar sa stii ca nu e deloc printesa. De fapt, unul dintre alinturile mele preferate pentru ea e "Caine". :))

sunny side up spunea...

funny thing is, asa imi strig si eu pisica cand ma supara! :))

Ina spunea...

O strigi caine?! :)))

sunny side up spunea...

:)) i totally DO!
mai tii minte ca era filmul ala pentru copii cu papagalul care se credea caine? si latra si se supara mereu cand lumea ii spunea ca de fapt nu e caine, ci e papagal?
well, sunt sigura ca pisica asta crede ca e caine. se comporta ca un caine. maraie ca un caine. se joaca ca un caine. si are comportamentul ala iubitor, complet nespecific unei pisici, de golden retriever bleg meets lipitoare indragostita :))

Ina spunea...

I don't do cats, vorba colegului tau jamaican, dar pisica ta ar putea sa ma faca sa ma razgandesc, daca e asa adorabila cum o descrii tu. :)

sunny side up spunea...

i didn't do cat's either :)) dar totul s-a schimbat de cand this huge fuzzy furball came into my life. uita-te pe FB, sa vezi poze cu ea, and you will understand :)

Ina spunea...

A, vorbim despre Zoe aici? Din ce ai scris tu acolo credeam ca e a unei prietene. :) Oricum, e adorabila!

sunny side up spunea...

da, zoe este my best friend's cat si sta la mine cand stapana ei pleaca din bucuresti. :D i call her my own dar adevarul este ca in curand va trebui sa o dau inapoi - sentimentul e teribil! m-am obisnuit ATAT de mult cu ea langa mine incat o sa am un soc sa ma intorc de la serviciu si sa nu ma mai astepte in prag. oh ze horror! :((