vineri, 12 noiembrie 2010

No country for single men

A fost o vreme in care luam pranzul la cantina de la Drept, in care sambata noaptea ne gasea in B52 (si mai apoi in Mojo), si in care nu era nevoie de un Excel pentru a aduna cinci prieteni in acelasi loc si la aceeasi ora. 

Apoi oamenii au inceput sa faca credite, sa faca sex neprotejat (si botezuri), sa se casatoreasca, sa se casatoreasca si sa faca sex neprotejat (si botezuri) and every-fucking-thing changed. Nu spun ca ar fi ceva rau cu creditele sau casatoria (cu sexul neprotejat e alta discutie :-)), dar simt ca toata lumea prea se grabeste. Mai e timp. Mai e timp suficient. Si pentru credite, si pentru nunti si pentru sex neprotejat si pentru botezuri.

Uneori, oamenii astia ma fac sa ma simt ca un dinozaur, ultima relicva a unei lumi pe cale de disparitie. Sau ca batranii din satele pierdute din Muntii Apuseni, care inca mai cred ca Iliescu este presedinte.

7 comentarii:

Paul spunea...

:-)) Mijteaux aia cu Ilici presedinte.

Da ce-ai fata cu aia care fac credite? Tu nu stii ca iesim din criza economica doar daca repornim consumul? Roaga-te ca din ce in ce mai multi prieteni de-ai tai sa se ofere bancilor si, indirect, si tie-ti va fi bine.

In rest... mijteaux aia cu Ilici :-D

Ina spunea...

Musiu Paulie, dar nu faceam referire la dvs! Desi, now that you've mentioned it... :P Atat timp cat nu faceti niciuna dintre celelalte lucruri interzise din lista, e ok. Pe voi, astia cu credite, va suport mai usor. :)))))))

sunny side up spunea...

i get you, hun. la toate astea se adauga si numarul ridicat de colegi de generala si primara pe care ii descopar pe FB. si descopar ca DEJA sunt casatoriti, au un copil, sau doi, sau trei, sau un clan intreg, ffs!

Andreea spunea...

ultimul paragraf e beton. ahahahahaha. nu stiu cu cine tai tu frunza la caini, dar printre prietenii mei doar una s-a casatorit si va avea copil. restul sunt liber cugetatori si foarte free spirits.

ah, si stai linistita, relicva din Apuseni, ca life is not in one way or another. :)

Anonim spunea...

as kind of "love u" for the good morning vibe u gave me almost every day. we are not alone...even if http://www.youtube.com/watch?v=zmvOQNBkCxA&feature=player_embedded#!

Have a super nice day !!

on/off

Zany spunea...

ai mei nu se prea casatoresc... dar mai sarbatoresc 3, 4, 5 ani de relatii fericite si frumoase.
petreceri la care ajung mereu singur.. bueah!

Ina spunea...

Catalina, la mine niciunul n-are inca 2 copii, dar ma astept la orice din partea unora. :)))))

Andreea, si eu mai am liberi cugetatori in gasca. De fapt, si printre astia cu nuntile si creditele sunt liberi cugetatori. :) Dar eu tot zic ca prea se grabesc.

Anonim, mulumesc! Ma bucur sa aud asta. :)

Zany, eu nu sunt impotriva relatiilor de lunga durata. Dar sunt impotriva pierderii spontaneitatii.