joi, 2 decembrie 2010

Cadoul meu de Mos Nicolae pentru voi

Stiu ca e inca devreme si mai stiu ca afara ploua, nu ninge, dar eu am intrat deja in spiritul Sarbatorilor si am de gand sa va tarasc si pe voi dupa mine. :-))))

Asa ca va invit maine seara la avanpremiera Tabu a unui film de animatie emotionant despre magie si prietenie: IluzionistulUn film pe care un critic de la The Guardian l-a numit "One of the most purely satisfying pictures I've seen all year."

Filmul "reda povestea unui batran scamator fortat sa hoinareasca prin lume in cautarea unui public care sa-i aprecieze numerele de magie. Intr-un sat izolat din vestul Scotiei, acesta o intalneste pe Alice, o fetita convinsa de puterile lui supranaturale, si incearca cu disperare sa o tina departe de adevarul despre magie, tocmai pentru a nu o dezamagi".

Am 5 invitatii duble pentru voi si tot ce trebuie sa faceti pentru a primi una e sa-mi lasati un comentariu pana maine la ora 12, in care sa-mi descrieti un moment de magie pe care l-ati trait. Pentru ca magia nu poate fi cunatificata, mergem pe sistemul primul venit, primul servit. :-)  

Si iata si trailerul acestei povesti minunate:



 PS: Nu-i asa ca ati inceput sa simtiti si voi spiritul Sarbatorilor? ;-)

15 comentarii:

Maria Alexa spunea...

Unul dintre momentele de magie din viata mea a fost cand aveam 6 ani. In dimineata acelui Craciun alb si pufos am gasit sub brad cadoul mult dorit, plasat cu istetime de Mos, caci doar visasem la asa ceva: prima mea vioara. Pentru ca imi doream nespus sa incerc sa cant la un asa instrument nobil... Apoi a urmat prima lectie muzicala.

Roxana spunea...

Un moment de magie pentru mine este dimineata Craciunului din copilarie - perioada inocentei, fara griji, cand nu-ti mai incapi in piele de nerabdare sa te uiti sub brad si sa vezi ce ti-a adus .. Mos Craciun, cand priveam pe geam si vedeam totul acoperit cu o patura alba, iar fulgii de zapada parca se sfiau sa cada, asa de linistit ningea.

Anonim spunea...

un moment de magie l-am trait acum cateva minute, cand am aflat ca am trecut de prima etapa de selectie pt un job. (iti comentam acum vreo 2 zile pe blog ca am trimis o scrisoare de intentie unui angajator si tu ai zis ca ai trimis odata un pps - voiam sa-ti raspund ca orice angajator si-ar fi dat seama ca pps-ul a fost din greseala si ti-ar fi dat o a doua sansa, insa o scrisoare de intentie trimisa "cu intentie" ce scuza sa mai fi avut?) ei bine, momentul de magie a fost scurt, cand am realizat ca poate am fost selectata doar la misto, angajatorul fiind curios who this chick is. :) lol andreea

chloepecanapea spunea...

Eu nu vreau bilet pentru ca oricum nu locuiesc in Romania, dar vroiam sa spun ca singurul moment de magie adevarata pe care l-am trait (bine, cu exceptia celui din aprilie, cand magicianul italian a facut sa apara din senin un tigru,dar nimeni nu ma crede...)a fost intr-o seara de iunie, cand m-am indragostit de cineva pe care il cunosteam de cativa ani, dar de care nu ma simtisem niciodata atrasa in mod special. A fost un moment: mi-ar placea sa ii pun un nume, de genul 12:34, care sa il fixeze in vesnicie.Minutul ala in care m-a tinut in brate pentru ca imi era frica de paienjeni si a respirat usor pe gatul meu a fost...magie. Magie mai adevarata decat tigri care apar din senin.

Dorina spunea...

Pentru mine momentele de magie le reprezinta zilele de Craciun din copilarie, petrecute la tara, la bunicii mei, cand ma trezeam dimineata devreme sa vad ce am primit de la Mosu, iar apoi mergeam la biserica cu familia si cand veneam ne bucuram cu totii de masa imbelsugata de sarbatori.
Toate astea sunt undeva in urma, dar parca totusi mai simt aroma cozonacilor si frumusetea acelor clipe...
Si astazi Craciunul e special, dar parca nu mai e ca atunci...

Anca spunea...

Momentele de magie pentru mine sunt in fiecare zi. Vad magie in zambetul unui om oarecare pe care l-am ajutat fara sa il cunosc, in autobuz, pe strada, oriunde, in zambetul pe care un copil mi-l impartaseste, in parc, in timp ce trec grabita pe langa, pentru ca apoi sa zambesc si eu larg si sa mai traiesc o data momentele mele de fericire. Mi-e greu sa vorbesc acum de fericire, pentru ca sufar, dar stiu ca magia aduce fericire, si o caut zilnic. Magice erau momentele in care ascultam pink martini, cu cate o cana de ceai in mana, in camera noastra primitoare, acasa, si taceam. Magica, familia.

Tea spunea...

eu am avut acum un moment de magie cand mi-a cazut conexiunea la net in timp ce trimiteam comentariul :))) dar sunt convinsa ca Maria ma va invita la film ;)

Tea spunea...

postul initial era despre bicla, insa.. here's some magic: http://bubblosphere.blogspot.com/2009/03/love-at-first-sight.html

Penelopa spunea...

Pentru mine, magia era cand ma trezeam dimineata si afara era totul alb.

Ina spunea...

Felicitarile mele, Maria, Roxana, Andreea, Dorina si Miki! Va rog mult trimiteti-mi un mail ca sa va trimit invitatia. :)

Ina spunea...

chloepecanapea: Prea frumos. :) Asta a fost si primul meu gand apropo de magie (bine, mai putin partea cu paianjenii :P).

Tea: Minunata poza, lousy internet provider. :))

Penelopa, atunci esti un om nrocos pentru ca te poti bucura de magia asta in fiecare an. :)

Anonim spunea...

draga ina, multumesc pt invitatie. imi doresc mult sa vad filmul, dar jumatatea mea nu e disponibila in seara aceasta. sper ca nu e prea tarziu si poti trimite invitatia altui norocos. multumesc, andreea

Ina spunea...

Andreea, dar ce-ar fi sa vii numai tu singurica? :) Partea cu insotitorul nu e obligatorie si mai apucam sa stam si noi doua la povesti (daca esti Andreea la care ma gandesc acu, nu ne-am mai vazut de prin iunie,nu-i asa?). What do you say? :)

Penelopa spunea...

Din pacate, cand ma trezesc dimineata acum si vad ca e alb afara, nu mi se mai pare deloc un moment magic. Dimpotriva, intru intr-o atmosfera horror - trafic, nisip cu zapada, sosete ude, raceala, aspirine :). Poate mi-ar fi util sa vad filmul :).

Ina spunea...

Penelopa, am inteles aluzia. Da-mi un mail. As in now. :)