joi, 23 decembrie 2010

The Christmas Diaries: my top three worst dates (2)

Pe locul II al podiumului celor mai proaste intalniri se afla The guy next door, un tip care, sincera sa fiu, nu m-as fi asteptat nicio secunda sa intre intr-un astfel de top. In primul rand pentru ca a trecut summa cum laude de primele doua intalniri. Ne-am simtit amandoi foarte bine (dupa cum mi-a confirmat si el) si toate semnalele indicau ca suntem nu pe calea, ci chiar pe autostrada cea buna.

Pentru a treia intalnire a ales el un restaurant foarte fancy. Din ala cu chelneri cu manusi albe si frapiere pe mese. Tin minte ca, in ciuda decorului care ma stanjenea putin, ma simteam in largul meu cu el, si am inceput sa glumesc in legatura cu felurile de mancare ale carora nume nici nu le puteam pronunta bine.

De aperitiv si felul principal am trecut povestind absorbiti si aproape nici n-am remarcat cand am ajuns la desert. Si, in timp ce asteptam perele William in nu stiu ce sos de caramel, tipul ma priveste zambind si-mi marturiseste ca vrea sa se mute si ca si-a gasit un apartament pe Turda (pe vremea aia stateam la intersectia Turda cu 1 Mai).  

“Ce tare!”, ii raspund eu naiva. “O sa stai aproape de mine!” “Stiu”, imi raspunde The guy next door zambind cu subinteles. “Tocmai de-asta ma mut”. Ma pregatesc sa rad, dar nu mai am cand. Pentru ca in secunda doi imi spulbera orice speranta ca ar fi fost o gluma, explicandu-mi cum suntem noi suflete pereche, cum deocamdata vrea sa stea cat mai aproape de mine si cum poate in curand o sa ma mut eu in noul lui apartament sau el la mine.

Say whaaaaaat?! Am luat o gura mare de vin pentru ca brusc in gatul meu se facuse Desertul Gobi. Dupa care am incercat sa-i explic ca poate n-ar trebui sa ne grabim, ca nu ne cunoastem aproape deloc, ca e abia a treia intalnire, ca hai sa vedem cum evolueaza lucrurile etc. etc. Dar indiferent cat de logica si persuasiva credeam eu ca sunt, baiatul nostru stia una si buna. N-a mai intalnit pe nimeni ca mine, this is it, n-avem de ce sa pierdem timpul, planetele s-au aliniat bla bla.

Cand a sosit, in sfarsit, desertul, deja nu mai eram singuri la masa. In jurul nostru se inghesuiau viitorii nostri copii cu jucariile si hainutele lor, bibliotecile, canapelele si draperiile viitorului nostru apartament, bagajele viitoarelor noastre concedii impreuna, rudele mele si ale lui, cartile mele si albumele lui, ficusi, tavi de prajituri si sisteme home cinema, toate intr-o piramida ce aveam impresia ca urma sa se prabuseasca in orice moment pe mine.

M-am scuzat ca trebuie sa merg la baie, m-am ridicat aproape impleticindu-ma si am evitat in ultimul moment coliziunea cu viitoarea noastra masina de spalat vase. Dupa care mi-am petrecut cateva minute in oglinda baii, cu apa rece suvoindu-mi pe incheitura mainii, incercand sa ma conving ca nu visez. Cand m-am intors, am evitat sa privesc spre servetelul lui: eram convinsa ca in absenta mea desenase pe el schita viitoarei noastre case.

Intalnirea cu The guy next door a fost, intr-adevar, freaky, si l-a facut sa-si piarda sufixul “definitely” mai repede decat pot sa-mi scot cardul din portofel atunci cand o rochie care imi place e la reduceri. :-) Cu toate astea, nu se compara nici pe departe cu intalnirea cea mai plina de adrenalina din toata viata mea, cu un campion national la K1, pe care l-am botezat The Karate Guy. Despre asta, insa, in episodul viitor. ;-)

11 comentarii:

chloepecanapea spunea...

foarte punctuale.yey :D

chloeonheelw spunea...

punctuala* :P

Catalin Dobre spunea...

eu cred ca era putin prea entuziasmat :)

Ina spunea...

chloepecanapea, incerc doar sa-mi spal pacatele pentru un serial cu o vcanta la Roma, pe care nu l-am mai continuat niciodata. :D

Catalin, "putin"? Ya think? :))

Andreea spunea...

ohhh:(( oamenii isi pierd cuvintele cand te vad face2face sau se indragostesc iremediabil si isi doresc sa fie cat mai aproape de tine si tu dai bir cu fugitii. why? acuma nu zic ca ar tb. sa mimezi si tu indragosteala doar de dragul povestii, insa cred cu tarie ca n-ar tb. sa refuzi un om doar pt ca s-a indragostit de tine. these things happen: http://www.libertatea.ro/stire/russell-brand-a-cucerit-o-pe-katy-perry-oferindu-i-diamante-negre-la-prima-intalnire-315750.html

de ce nu poti sa privesti cu seninatate faptul ca ei te-au considerat o persoana speciala? ok, e normal sa fii fair play si sa le spui ca tu nu simti inca la fel si ca ai nevoie sa-ti respecte propriul ritm, dar de aici pana la a le da cu flit EXCLUSIV pt. ca s-au indragostit de tine e cale lunga.

Gelu spunea...

Hai mai ca e de inteles tipul, you are a sweetheart :D

Serios, si eu as fi vrut sa ma mut mai aproape de tine dupa prima "intalnire" dar intre timp te-ai mutat in centru si cu chiria pe o luna pe Magheru as fi putut sa-mi iau bielt de avion Bucuresti - Sydney :P

Ina spunea...

Andreea, cred ca ai fi inteles reactia mea doar daca ai fi fost acolo.

Cum sa privesti cu seninatate cand cineva pe care il vezi doar pt a 3-a oara in viata iti spune ca stie sigur ca esti sufletul lui pereche si iti vorbeste de mutat impreuna si copii? Ok, daca treaba e reciproca, e altceva. Dar daca vezi ca persoana din fata ta se simte sufocata si bate in retragere si tu o tii in continuare cu a ta, esti ca in bancul ala cu "Dude, I think you've got a problem." :)

Gelu, :) Ala n-a fost date. :P Si tu ai fost primul si ultimul necunoscut caruia i-am adus tort, greseala pe care n-o s-o repet prea curand. :)

PS: Din cate am citit, esti pe calea cea buna spre tara cangurilor. Mai pastrezi legatura cu tipa din Club A care vine cu tine? :)

Anonim spunea...

oh dear,
your heart is in the right place and it is the most beautiful garden of roses
I feel very close ..to you, but of course it is not for real..
you mean a lot to me.
all the best wishes!

Andreea spunea...

ahahahahahahahaha.

mihai spunea...

unde e locul 1?

mihai spunea...

am gasit, merci