joi, 16 decembrie 2010

Despre cum am incercat un tratament cosmetic in avanpremiera mondiala

Ieri seara am fost rasfatata cu un tratament cosmetic fantastic, care va fi lansat in saloanele si spa-urile din Paris, Beverly Hills, Tokyo sau Milano abia la inceputul anului viitor. Despre cum m-a intinerit cu 23 de ani tratamentul facial Aromatic Visage Skin Care de la Guinot si de ce a ajuns acesta sa aiba avanpremiera in Romania, mai jos.

Cand am primit o invitatie la lansarea unui nou tratament de infrumusetare la Centrul Silhouette, am banuit ca va fi o seara relaxanta. Asteptarile mi-au fost insa depasite. Sampania si piscoturile cu care am fost asteptate in decorul luxos al centrului de infrumusetare, precum si discutiile cu cele 7 fete (redactori de la diferite publicatii glossy tiparite sau online) ar fi fost suficiente sa-mi faca seara frumoasa. Adevarata atractie a serii, insa, a fost tratamentul facial de la Guinot care mi-a redat, pentru cateva ore, tenul pe care l-am avut cand eram bebelus.

In primul rand, tratamentul, bazat pe uleiuri esentiale, e 100% natural si 100% personalizat. Sedinta incepe printr-o consultatie cu esteticiana, in urma careia aceasta prescrie un anumit ulei esential, care corespunde cu tipul tau de ten si, mai ales, cu obiectivul tau de frumusete. Uleiurile esentiale sunt chestiile alea in sticlute mici, obtinute din presarea a tone si tone de diverse plante, cum ar fi lavanda, rozmarinul, musetelul, eucaliptul etc.

In cazul meu, esteticiana a stabilit ca am un ten mixt si a ales o combinatie de uleiuri esentiale pentru echilibru. A urmat apoi un masaj cu uleiurile alese (in timpul caruia cred ca am atipit de cateva ori – aveam o senzatie geniala ca ma scufund intr-o piscina cu apa calda) si, dupa ce acestea au intrat in profunzimea pielii, esteticiana mi-a preparat o masca de fata care trebuia sa faca tenul sa straluceasca instantaneu. Tratamentul s-a incheiat cu un tonic si o masca pentru revitalizarea tenului stresat.


Cand m-am uitat in oglinda, dupa 40 de minute de tratament, aveam impresia ca am inghitit un bec.
Fata imi stralucea, la propriu, singura parte proasta fiind ca, radiatia aceea incredibila facea orice punct negru sau pata rosie minuscula sa para ca un elefant roz intr-o piscina gonflabila. So very there. Partea geniala a fost insa ca pielea mea avea finetea unui fund de bebelus, dar un miros de vreo 10.000 de ori mai bun. :-))) Si acum inca simt senzatia de catifelare ori de cate ori o ating. Sunt curioasa cat timp o sa reziste. :P

Mai fascinant decat tratamentul in sine, insa, a fost de ce a decis colosul Guinot sa lanseze produsul in avanpremiera in Romania? Am vrut sa o intreb asta pe doamna Lili Baaddi, managerul general al Silhouette Romania, dar mi-a fost teama sa nu emit o stupiditate. Nu m-am putut abtine, insa, asa ca mai tarziu in cursul serii intrebam un trainer Silhouette. Doamna mi-a spus ca totul i se datoreaza dnei Baaddi, care colaboreaza cu Guinot de peste 25 de ani si care a adus produsele institutului de frumusete in Romania.

Faptul ca seara trecuta tenul meu a stralucit si a fost mai fin decat l-am stiut vreodata a fost, intr-adevar o chestie foarte faina. Ceea ce mi se pare si mai extraordinar, insa, a fost ca o romanca a reusit, prin networking personal, profesionalism si dedicare, sa convinga sefii unui concern international de lux, prezent in peste 60 de tari de pe 5 continente, sa lanseze in avanpremiera un produs intr-o tara semi-obscura (no offence, ma refer la piata de beauty de aici), in defavoarea unor tari cu piete mult mai dezvoltate (numai Franta are 1.600 de saloane si spa-uri Guinot!).

Imi doresc sa existe mai multe astfel de femei in Romania si ca mai multe business-uri locale sa aiba astfel de premiere, poate chiar mai mult decat ravnesc sa-mi pastrez tenul impecabil de la 2 ani. :-)

Sursa foto.

6 comentarii:

Andreea spunea...

ma asteptam la un review mai sceptic. you know what i mean ;)

Ina spunea...

Dap, I know. N-am avut timp sa fac investigatii in privinta aia. Any luck? :)

Claudia Spridon spunea...

Ina,

I just love the way you write! Comparatia "ca un elefant roz intr-o piscina gonflabila" m-a facut sa rad cu pofta, again! Mi se intampla aproape de fiecare data cand iti citesc blogu'!

Congrats! :-*

Ina spunea...

Awww, Clau, mersi mult! >:D<

Andreea spunea...

o sa fac.

p.s. baga mail cu nr tau de tel ca l-am pierdut in celalalt mobil pls. te mai duci diseara la guerrilla?

Ina spunea...

Acu bag mail. Da, vin la Guerrilla. See you there! :)