sâmbătă, 12 februarie 2011

4 femei

P. are 44 de ani si a scris 17 carti, dintre care una care a ajuns pe New York Times Best-Seller List. A inspirat sute de mii de femei din intreaga lume cu un text de doar 1 pagina.

R. are 28 de ani si face in fiecare zi fericiti zeci de mii de barbati din intreaga lume, desi nici unul nu ar recunoaste-o daca ar trece pe langa ea pe strada. 

S. are 48 de ani si a lucrat, trait si iubit pe 3 continente. A inspirat unul dintre scriitorii britanici de marca ai secolului trecut, care i-a dedicat ultimul sau volum. Cred ca daca ar scrie o carte autobiografica ar depasi cu mult  "Eat, Pray, Love"-ul lui Elizabeth Gilbert.

I. are 28 de ani si a atras recent atentia Europei intr-un domeniu in care, pana nu demult, in dreptul Romaniei figura o mare gaura neagra. 




Sunt cele 4 femei pe care le-am cunoscut luna asta (pe unele mai bine, pe altele pentru prima oara) si despre care am scris, insumate, 10 pagini pentru Tabu de martie. 
Ca sa vi le creionez mai bine, am vrut sa le compar, initial, cu cvartetul din "Sex & The City". Intr-adevar, una a avut o rubrica intr-o revista glossy americana, precum Carrie. O alta domina barbatii mai ceva ca Samantha. A treia, in ciuda carapacei dure, e o romantica incurabila, cum e si Charlotte. Iar ultima are o puternica latura independenta, la fel ca Miranda. 

Adevarul este insa, ca cele 4 doamne despre care veti citi in urmatorul numar Tabu sunt mult prea complexe si interesante pentru a fi inghesuite in patru categorii stereotipe. Si abia astept sa le cunoasteti! :-) 

Un comentariu:

Andreea spunea...

de-abia astept sa citesc :)