luni, 14 februarie 2011

Cum voi petrece Valentine's Day

Daca ma intrebati acum un an cum imi voi petrece Valentine's Day 2011, v-as fi raspuns ca-l voi "sarbatori" cu aceeasi indiferenta nonsalanta ca in fiecare an.

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut atunci ca voi celebra Ziua Indragostitilor alaturi de partenera mea, intr-un cazino luxos, band sampanie Mumm Cordon Rouge, mancand caracatita cu mousse de anghinare si ascultandu-l pe Keo cum se zbate in chinurile dragostei. 

Dar pentru ca, vorba aia, n-aduce anul ce-aduce Valentine's Day-ul, asta-seara voi fi la Casino Palace, alaturi de jumatatea mea Tabu, mancand sofistichetenii (yes, I would envy us, too :P)  ascultandu-l pe "Si din nou iar apari"-guy (iar asta este, evident, pedeapsa pentru ca m-am laudat mai sus :-))) ).

Cunoscand-o pe Andreea si pentru ca tot este anul "Black Swan" si "The Kids Are Allright", probabil n-o sa ratam ocazia to put on a gay couple act. :P Ea a scris deja si mi-a trimis scenariul serii in first draft, dupa cum urmeaza "eu ma aventurez la pacanele sa-mi incerc norocul. si am sa fac asta cu tine langa in timp ce urli 'u go honeeeey' si-ti torni sampanie-n decolteu sa ma motivezi :)))))". 

Vegas, you'll better have that red carpet rolling, 'cause here we come, baby! :-) ))


Sursa foto.

5 comentarii:

Alina Constantinescu spunea...

Daca luati Jackpotul nu va mai chem :P Suna a complicitate, iti dai seama :))

Andreea spunea...

ahahaha. mda, cu 10 bani poti avea lumea la picioare.

Ina spunea...

Sa-nteleg deci ca mai venim. :)))))

Mihai spunea...

Si cum a fost, nu am gasit nicio parere dupa eveniment? :)

Ina spunea...

Mihai,

A fost foarte, foarte fun. Probabil cea mai entertaining seara de Valentine's pe care am avut-o vreodata. Am ajuns pana si sa primesc bezele de la Alexandra Ungureanu pentru ca am cantat piesa ei impreuna cu ea (nu ma intreba cum de mai tin minte versurile dupa atatia ani!). :))