joi, 3 februarie 2011

Inozza la #MissTwitter

Din seria "nu aduce anul ce aduce sedinta foto" :P, am aflat ieri ca baietii baiatul de pe Twitter m-a nominalizat pentru prima editie #MissTwitter.

Am incercat eu sa le explic ca pot fi cel mult #MissBlogulMeu la cat de activa sunt pe Twitter in ultima vreme, dar ei nu vor sa auda si pace. Si nu te poti impotrivi fanilor. :-)

Iata-ma-s, asadar, in cursa catre semifinale. Si, cum ma stiti competitiva din fire, daca tot sunt in cursa, vreau sa ajung la final. Nu in finala, Doamne feri, ca am si eu oglinda acasa :P dar in semifinala tot vreau. Mai ales ca bloggerii din juriu vor pune niste intrebari semifinalistelor si eu mor de curiozitate sa vad ce mi-ar nimeri. Intotdeauna mi-am spus ca daca la Miss Univers ar sari peste partea cu defilarea in costum de baie si rochie de seara si ar ajunge direct la intrebari, as avea sanse serioase la coroana. :-))))))

Asa ca, long story short, va invit sa ma votati pana duminica pe blogul lui Auras. Ok, daca se numara si hateri  printre voi, ei pot sa procedeze ca mine si sa le voteze, in schimb, pe Miruna Sfia si Anca Nelersa. ;-)  Daca una dintre astea doua nu castiga, I call blat.

Daca o sa ma numar printre cele 15 semifinaliste, promit sa va povestesc un episod semi-lame despre prima si ultima data cand am participat la un concurs de Miss. E cam ca "Tocuri cui si minte brici" si "Tocuri cui revolutions", but sweeter. Si e ceva ce n-am mai povestit nimanui. :-)

Acestea fiind spuse, let the games begin & may the prettiest twitter-er win. :-)


13 comentarii:

V de la Veronica spunea...

am si votat deja! tinem pumnii >:D<

Anonim spunea...

Daca e vb doar de validare pe baza de IP si eventual cookie... cate voturi vrei? :-D

Andreea spunea...

ahahahahahaha. go, go, go. p.s.ma amuza logo-ul din final - pussy with a crown. :P

Ina spunea...

V de la Veronica,

Multumesc mult, draguta! :*

Anonim,

All the way to the semifinals, baby! :D

Andreea,

It's actually a birdie. :)))

Andreea spunea...

o fi, dar traducerea ad literam a lui pussy...sa nu insist, u know what i mean =)))

Dorina spunea...

Te-am votat!
Succes si in semifinala!(sunt sigura ca o sa ajungi)

Ionut Bunescu spunea...

"Baietii de pe Twitter" ??? EU te-am propus, deci baiatul, multumesc :))

Ina spunea...

dorina,

Multumeeesc! Da, da, o sa parcurg tot drumul catre semifinale si inapoi. :))

Ionut Bunescu,

Scuzele mele sincere, am corectat. :D

Alina spunea...

You're got my vote!

ChriSmilla spunea...

votat, draga Miss :)

Ina spunea...

Fetelor, n-as vrea sa va curm avantul muncitoresc, dar stiti ca e doar un Miss platforma de micro-blogging, da? :)) Sa le dam si celorlalte Misse o sansa. :P

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Ina, first of all, congrats! second of all, sper sa nu ajunga si chestia asta la bilantul din decembrie 2011 (pentru necunoscatori, cititi link-ul cu tocuri cui si minte brici)si third of all: am crapat de ras recitind ce mari modele eram noi acum 5 ani =)) uitasem complet ca ai scris despre asta! chiar azi am avut o zi mega proasta si macar acum, spre seara, am behait cu lacrimi :*

Ina spunea...

Ce ma bucur, Adinutz! >:D< Miss you, fotomodealo! :*