sâmbătă, 5 februarie 2011

Noua faţă a modei

Mai tineti minte clasicul test cu iluzia optica? Va propun ceva asemanator. :-)

Uitati-va cu atentie la poza de mai jos si alegeti varianta corecta.


Fata de mai jos este:

a.    Evident, nepensata.
b.    Putin prea uleioasa pe picioare. In rest, o bunaciune.
c.    Un baiat?!

Daca ati raspuns “c”, felicitari! L-ati identifcat corect pe Andrej Pejic. Stiu ca e putin greu de crezut, dar la cei 19 ani ai sai, tanarul australian de origine bosniaca este emblema noii generatii de modele androgine.

Ma gandesc ca treaba asta e asemanatoare ca cea cu produsele cosmetice 2 in 1. De ce sa iei sampon si balsam, cand poti sa iei sampon si balsam? Si de ce sa book-uiesti un model masculin si unul feminin, cand poti avea unul care sa-ti poarte si bocancii din colectia pentru barbati si rochia din colectia pentru femei?

Marc Jacobs cu siguranta s-a gandit ca e o idee buna, asa ca l-a distribuit pe Andrej in noua sa campanie de primavara-vara 2011, “Marc by Marc Jacob”. Ca sa nu se lase mai prejos, Jean Paul Gaultier nu doar l-a transformat pe Andrej in imaginea campaniei sale de primavara-vara 2011, alaturi de Karolina Kurkova, ci l-a facut si...wait for it...mireasa ultimului sau show de la Paris! Si sa fiu a naibii daca n-as vrea sa arat asa de bine si eu cand voi fi mireasa! :-))))

Va veni o vreme cand, probabil, nu vor mai exista colectii separate in functie de sex, ci o singura colectie, androgina, dupa cum demonstreaza si acest pictorial din Vogue Turcia, in care Pejic pozeaza alaturi de colega sa, Jana. Spuneti si voi cinstit daca in poza de mai jos Jana nu pare Jean si Andrej mai degraba Andreea! :-)))


Pentru ipostaza masculina a lui Andrej (well, sort of :P), va recomand shootingul lui Martyn Bal si articolul “History is gonna change”.

Tineti minte numele lui Andrej Pejic. Conform models.com, este nr. 16 in top 50 de modele masculine si, nu stiu de ce, presimt ca in curand o sa atenteze si la top 50 de modele feminine. :-)))

PS: Multumiri Victoriei de la care am aflat despre acest nou trend in modelling. :-)

8 comentarii:

andreeame (pt dezambiguizare:)) spunea...

da, vazusem si eu poza, e frumos ca un apolo, dar prietena lui cred ca tb sa fie extrem de open minded, sa nu faca infarct vazandu-l imbracat in haine femeiesti. eu n-as rezista in locul ei.:)

Ina spunea...

andreeame,

Eu n-as avea nicio problema sa-mi vad prietenul in fusta daca ar avea picioare misto :P, dar nu cred ca as suporta sa se uite barbatii la el pe strada si sa ma ignore pe mine. :)))

mOntecOre spunea...

disturbing..mi se pare foarte nelalocul lui sa ma uit pe strada si sa salivez dupa ceva...si acel ceva sa fie de sex opus celui la care ma asteptam sa fie. Daaar speram sa se ajunga pana acolo, sa ramana la nivel de haute couture.

mOntecOre spunea...

sa nu se ajunga*(desi este o ora discutabila mi-e o foame de mor, si ma limitez la cuvinte pt moment)

Ina spunea...

mOntecOre,

Cand individul prezinta colectia de primavara-vara pt Marc Jacobs e pret-a-porter toata ziua. Dar ma indoiesc ca va deveni o tendinta generala. O sa vedem in continuare pe podiumuri, ca si pe strazi, baietei si fetite care chiar sunt ceea ce par :))

mOntecOre spunea...

corect, nu am citit cum trebuie, ma scuzi:)) Nu ca in afara de exemplele evidente as stii sa fac prea bine diferenta intre colectiile de hc si pret-a-porter.

Ina spunea...

In mintea mea lucrurile stau in felul urmator: daca poti sa te imbraci cu ea si sa mergi pe strada fara sa ridici sprancene sau sa sucesti capete (in afara de modul admirativ, ofc), haina e pret-a-porter. Daca nu, e haute couture. :)

Anonim spunea...

http://www.libertatea.ro/stire/ea-e-fiul-fostului-actionar-dinamovist-vladimir-cohn-324792.html