miercuri, 16 februarie 2011

Experiment: guest writer @ Inozza

Stiti bancul ala cu o veste buna si una rea? Ei bine, vestea rea este ca saptamana viitoare n-o sa scriu pe blog. Vestea buna, in schimb, e c-o sa am un guest writer care o sa va tina entertained in absenta mea. :-)

Vestea si mai buna este ca voi o sa alegeti persoana care are aceasta sarcina. Mai jos aveti cele patru fete care se intrec pentru titlul de guest writer Inozza. Numele, ca si pozele fetelor sunt fictive, dar va vor ajuta sa va faceti o parere despre stilul fiecareia.

In dreapta aveti un sondaj unde va puteti alege favorita. Votul se inchide sambata noaptea la ora 00:00. Duminica voi anunta castigatoarea, precum si o surpriza ;-) iar de luni veti putea citi pe blog aventurile fetei alese de voi.

This will be so much fun! :-) 

Sophie


E pasionata de fashion, design interior, new wave pop si filmele lui Audrey Hepburn.

Se trezeste diminetile ascultand Florence & The Machine si isi incepe ziua cu o cana mare de ceai verde si exercitii Pilates. Rasfoieste apoi ultimul numar din Vogue si isi compune cu multa grija tinuta pentru job. Dupa-amiaza rascoleste boutique-urile chic in cautare de accesorii sau iese la ceai. Iar serile si le petrece gatind alaturi de prieteni, pictand sau vizionand filme din anii ’50.

Silvia


E pasionata de literatura rusa, muzica simfonica, fotografiile lui Brassai si cafeaua columbiana.

Se trezeste diminetile pe acorduri de Ceaikovsky sau Beethoven. Rasfoieste apoi Dilema Veche si isi alege costumul pentru birou. Serile si le petrece citind literatura din secolul XIX, mergand la concerte de muzica simfonica la Ateneu, la expozitii de fotografie sau la concerte de jazz.

Simo


E pasionata de imprimeurile cu leopard, Black Eyed Peas, reality show-uri si revista Cosmo.

Se trezeste dimineata cu Kiss FM si deschide apoi site-urile Libertatea si Click si, pentru mondenitati internationale, perezhilton.com si dailymail.co.uk Nu-si petrece prea mult timp la job, asa ca dupa-amiaza da o raita prin malluri, in cautare de hainute noi sau la salon, unde-si reface manichiura french. Serile si le incheie cu un film la mall sau o iesire in club.

Sandra


E pasionata de jogging, diete, neo soul si sitcom-ul Modern Family.

Se trezeste dimineata cu sunetul alarmei si isi incepe ziua cu o tura de jogging in parc. Acasa face un dus si bea un pahar mare de suc de grapefruit proaspat stors. La job mananca intotdeauna o salata si bea cel putin 2 litri de apa. Seara face o ora de aerobic si apoi o jumatate de ora de stretching. In functie de cat de obosita e, se uita la un sitcom sau iese sa danseze cu fetele.

Sursa foto.

30 de comentarii:

Florin spunea...

clișee mai mari n-ai gasit? :))

bapecti spunea...

~ Sandra ~
(we will be missing you. I prepared something new for you, maybe Sandra will do the delete thing..)
we'll wait for you
have a safe and interesting week next week!
( b.r.i.n.g. p.h.o.t.o.s.)
(S.H.A.R.E. W.I.T.H. U.S.!)
(w.E. a.R.e. W.a.T.c.H.i.N.g. U.)

Anonim spunea...

chiar, ce clisee :))

mhm.. Sandra it is :)

Anonim spunea...

p.s.: sa aduci poze!

Andreea spunea...

unde pleci, femeie? cui ma lasi? :p

andreeame spunea...

Silvia!

Andreea spunea...

ah, zic sa masluiesti poll-ul. pana acum conduce fata care se trezeste pe muzica clasica si rasfuieste dilema...like, seriously? bleah.

Anca spunea...

Silvia e prea serioasa si probabil ar alege subiecte prea greoaie. Simo e superficiala, iar Sandra prea obsedata. Sophie imi place.

Ambasadoarea spunea...

Sophie.

Cristina spunea...

Draga mea Ina,
Iti doresc have fun and be wild :D oriunde te-ai duce si cu oricine te-ai intalni :P
Eu...o votez...pe...Simo :))

Oana spunea...

Ai făcut tu 4 descrieri stereotipice ca să vezi care-i nivelul aşteptărilor celor care te citesc? Logic, lumea va zice Sophie că e cea mai cea, hipsteriţa hipsteriţelor. Nu prea înţeleg scopul acestui experiement, dar aştept cu interes să-l aflu :)

andreeame spunea...

@Andreea

a, pai daca vii cu sugestii de-astea marsave, atunci pot sa-i rog si eu pe toti prietenii sa voteze silvia! :)

Unknown spunea...

Am un feeling ca oricare ar fi tipa aleasa, esti tot tu in spatele numelor si etc. Si ca vei scrie in perioada de "absenta" avand un alt stil. Am I right? :D

Alex spunea...

Fiecare e cate o fateta a ta din ce imi dau seama... Interesant experiment ;)

Alina spunea...

Votez cu Sophie :) Mie imi seamana cu prietena ta Adina (fashion, pictura, gatit).

Totusi, mi se pare si mie plauzibil ca cele patru fete sa fie de fapt 4 fatete ale personalitatii tale ;)

andreeame spunea...

cred ca unii oameni sunt confuzi datorita faptului ca ai folosit pseudonime: acest lucru ar fi putut fi evitat daca ne spuneai care sunt potentialii guest writeri (numele lor sau al blogului lor, I mean). in ceea ce ma priveste, nu cred ca e cazul sa speculam ca in cadrul experimentului vei fi tot, abordand un stil diferit.

inca o chestie: mi-ar fi placut ca votul sa fie la vedere, sa ne declinam fiecare identitatea de cititor al inozzei si optiunea pt saptamana viitoare!:)

Ina spunea...

@Florin: There is a point behind it all, you shall see. Si nu-mi jigni fetele, da? :P

@bapecti: O.k.a.i. :)

@dobrecatalin: O sa fac poze. :)

@Andreea: Silvia e insultata, just so you know. :P

@Anca: Cred ca oricare dintre ele ar avea niste povesti interesante. Change is good. :)

@Cristina: Bold choice. :))

@Oana: duminica vin cu detalii. :D

@Adina: Repede tu cu comploturile! Daca am fi trait in perioada de trista amintire, tu si suspiciunile tale mi-ati fi asigurat cazarea intr-un beci! :)))

@Alex: N-am nimic in comun cu Silvia sau Sandra. :P

@Alina: Cred ca orgoliul Adinei se urca acum pe pereti. :)) Cum am spus si mai sus, cu doua dintre tipe nu am absolut nimic in comun si cu celelalte doua impart doar vag niste pasiuni. Este vorba de 4 stiluri de viata si personalitati total diferite de ale mele.

@andreeame: Tu si alti cativa oameni ati facut asta in comentarii, dar altii au preferat doar sa voteze. Pana la urma ramane la latitudinea fiecaruia.

O sa ai insa sansa duminica sa-ti exprimi deschis o alta optiune, mult mai fun. ;)

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Da, orgoliul meu se simte clar periat, scarpinat si urcat undeva, pe o perna pufoasa. Nu m-as fi gandit ca fashion+pictura+cooking duc cu gandul la mine. Could it be? devin faimoasa? :)) Alina, sa stii ca in realitate sunt super modesta si de treaba, acum doar ma alint (noot!) Inutz, da, recunosc, my sceptical side ar fi dus la arderi pe rug sau aruncari in inchisoare =)) Oriunde gasesc ceva putred :p

Mihai spunea...

In mod cert dorim ca Sophie sa ne scrie pe blog. Eu asa am votat :D

mariamirabela spunea...

Sunt singura care vrea doua fete sa scrie? Eu le vreau si ep Sophie si pe Silvia, ce ma fac? Eu de ce nu am varianta asta de vot?

chloebeavin spunea...

eu am aleas-o pe simo (macar sa rad cand povesteste ea ceva :P) pentru ca celelalte clisee mi se pare mult mai mega dezgustatoare. :-??

MissRhzne spunea...

Nu ştiu de ce Simo e pe ultimul loc, mie mi s-ar părea interesant să văd ce-ar povesti ea, că de celelalte clişee e plină blogosfera oricum (mai ales de Sophies... fără supărare pentru nimeni spre care ar duce cu gândul caracteristicile ei).

Ina spunea...

@mariamirabela,

Pe cine ai salva de pe un vapor care se scufunda? Aceasta este intrebarea. :P

@chloebeavin,

Perfect de acord cu tine, mai putin la partea cu "dezgustatoare". :P

@MissRhezne,

Si eu cred ca Simo ar fi o gura de aer proaspat. :)

andreeame spunea...

m-am intristat cand am vazut comentariu lui chloe cu "dezgustatoare"; oare ea nu s-a uitat niciodata cu placere la vreun episod din sex and the city? ca daca a facut-o, n-ar fi tb sa arunce piatra.
apoi mi-am zis ca totusi da, descrierile sunt niste clisee...
si apoi m-am gandit ca mi-ar fi placut, in locul descrierilor, sa avem cate o mostra de scriitura de la fiecare. adica, nu cred ca fata care "se trezeste pe muzica clasica si rasfoieste dilema" ar scrie niste posturi neaparat greoaie sau plictisitoare. depinde de cum stie ea sa se joace cu cuvintele. oare n-ar fi fost mai relevant, fiind vb de un blog, sa votam scriitura?
asa ca eu o sa urmaresc curioasa posturile de saptamana viitoare, no matter who wins!
si subscriu, blogosfera e plina de sophies.
Q: aflam la final cine au fost fetele? nu de alta, dar cred ca mi-ar placea sa o urmaresc pe silvia, daca scrie pe vreun blog (desi, u'll always be my no. 1! :P)).

Ina spunea...

@andreeame,

Duminica veti afla toate detaliile. ;)

andreeame spunea...

mor de curiozitate:)))
bag seama ca silvia-i pasionala rau de tot, daca empatizeaza cu de-alde raskolnikov si anna karenna!:))

chloepecanapea spunea...

bine,bine, recunosc ca am exagerat un pic cu ¨dezgustatoare¨. adevarul e ca de curand am o broken heart si as fi vrut sa rad putin su simona, nu sa le citesc pe...intelectuale :P

andreeame spunea...

imi pare rau de chloe ca sufera de broken heart. i-as recomanda niste site-uri pamflet care-mi plac mie, dar, din pacate, nu stiu ce tip de umor prefera, asa ca ma bazez pe gazda inozza sa asigure doza necesara de entertainment!:)

Ina spunea...

@chloepecanapea: Big hug, darling! Aparent sunt 10 best cures for a broken heart, zic baietii de la The Independent. Io zic din propria experienta ca sunt 3: Tequila, ciocolata & a new man. ;)

Cristina spunea...

Eu am votat cu Sophie şi abia aştept să văd cum va decurge "experimentul". :)