miercuri, 31 august 2011

Poveste cu final la alegere

Later Edit: Dragelor si dragilor, zarurile au fost aruncate, baiatul a fost contactat, iar intalnirea a fost stabilita pentru deseara. Va multumesc pentru participarea la love poll-ul nostru (chiar si celor 2 care ati spus sa lase baiatul in pace :P). Cupid out! :-)

Pentru ca stiu ca va roade curiozitatea sa aflati deznodamantul povestii din postul anterior, iata cum stau lucrurile:

- baiatul de pe Facebook caruia i s-a dat Add as a Friend cu atata ardoare ieri nu era Cristi* al nostru**, dupa cum au demonstrat pozele respectivului. (*numele este in continuare modificat pentru a proteja identitatea protagonistilor ** adjectivul posesiv marcheaza atasamentul meu evident fata de eroul acestei povesti si sper sa-mi fie scuzat de colega in cauza)
- colega mi-a marturisit astazi ca se afla intr-un impas si nu stie cum sa actioneze in continuare: sa sune iar la firma de design, sa ceara legatura direct cu Cristi si sa-l confrunte (pe principiul "Ai fost sambata seara in Control, yay or nay?"), sa-i trimita un mail (varianta mai usoara, dar mai neplacuta din cauza feedback-ului intarziat din partea lui) sau sa lase lucrurile asa cum sunt si sa nu-l mai caute? Din cate mi-a spus ea, ultima varianta e practic absurda, pentru ca aplicand-o, risca sa ajunga la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, ca prima victima ucisa de curiozitate.

I-am promis fetei ca apelez la voi, prietenii mei virtuali de nadejde si romantici incurabili pe deasupra pentru a o ajuta sa se decida. In sensul asta, gasiti in dreapta un sondaj cu 3 intrebari mari si late, la care sunteti rugati sa raspundeti pana maine seara. Inainte sa dati click, va rog sa va ganditi ca soarta unei potentiale idile este (si) in mainile voastre. 

Fie ca Cupidon sa va inspire! 

PS: In cazul putin probabil, dar posibil, in care printre voi se afla si *Cristi, care s-a recunoscut in pofida schimbarii de identitate suferite, te rog fa-ne tuturor un mare bine si suna maine la redactie! Iti fac eu direct legatura cu cine trebuie. :-)

4 comentarii:

Tomata cu scufita spunea...

Sa-l sune. :)
Si tu sa ne tii la curent. :)

Ina spunea...

Aye, aye, Ma'am! :)

x spunea...

ma vad cu el in seara asta :)

Curiosity killed the cat spunea...

no, cum fu tu?
asa obisnuieste sa intrebe colega din vest ;)