miercuri, 5 octombrie 2011

10 lucruri care merita citite in Tabu de octombrie

1. Cover story-ul cu Maia Morgenstern, care in pictorial reediteaza cateva dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Meryl Streep ("Out of Africa", "The Hours", "Doubt", "Julie and Julia" si "The Devil wears Prada"; pe coperta de mai jos o puteti vedea alaturi de Razvan Mazilu, intr-o ipostaza ce aminteste de rolul lui Meryl din comedia romantica "It's Complicated"). 

2. Un articol foarte personal, semnat de actrita Ana Ularu (my favorite!) despre bucuria interioara a jocului.

3. Interviul cu regizorul Adrian Sitaru, a carui pelicula, "Din dragoste cu cele mai bune intentii" a primit in august premiul pentru cea mai buna regie si cel mai bun actor in rol principal la Festivalul de Film de la Locarno (va avea premiera luna aceasta).

4. Articolul "Noi doi" in care regizorul Claudiu Mitcu vorbeste despre primul documentar care trateaza situatia minoritatilor sexuale din Romania. (am aflat ieri ca filmul, care va fi difuzat in decembrie si ianuarie la HBO, nu este insa primul cu acest subiect - boyfriend a facut un documentar despre situatia persoanelor gay din Romania in 2006 - next on my to watch list! :-)).

5. Interviul cu Tonkins Anderson, creative director si coregraful "X Factor Romania" si fostul antrenor personal al lui Janet Jackson, Cher si Gloria Estefan.

6. Dosarul care prezinta povestile de dragoste din viata reala a trei cupluri de actori: Ioana Blaj si Paul Ipate, Andi Vasluianu si Raluca Aprodu si Alexandru Papadopol si Ioana Ghinghina.

7. Interviul cu Justin Timberlake despre rolul sau din "In Time" (primul thriller/SF pe care vreau sa-l vad in a long time).

8. Interviul pe care designerul Zuhair Murad (favoritul lui Jennifer Lopez, Eva Longoria si Beyonce) l-a acordat in exclusivitate corespondentului nostru, Janina Nectara, care i-a vizitat atelierul din Liban.

9. Jurnalul Janinei de la Paris Fashion Week cu cele mai suculente povesti din culisele Dior, Elie Saab si Giambattista Valli. 

10. Rubricile de Debut si Femeia Tabu, in care vi le prezentam pe actrita Sore Mihalache (Sara din serialul "Pariu cu viata", PRO TV) si, respectiv, pe regizoarea Anca Damian ("Crulic", emotionanta animatie care reda "povestea lui Claudiu Crulic, un roman arestat in Polonia, in 2008, care a murit la 35 de ani, dupa ce a intrat in greva foamei si nimeni nu a intervenit sa il salveze"; vocea lui Claudiu ii apartine actorului Vlad Ivanov).


Niciun comentariu: