vineri, 23 decembrie 2011

Lecturi de Sarbatori pentru inima si minte

Stiu ca n-am mai scris in ultima vreme - in apararea mea trebuie sa spun ca pregatesc un text despre un subiect mi-nu-nat dar ca, din cauza unor probleme tehnice (la propriu), n-am reusit inca sa-l scriu.

Nu pot sa va las, insa, sa intrati intr-o vacanta prelungita fara lectura la gura sobei (sau, pentru norocosi, in fata semineului), asa ca v-am pregatit 16 bijuterii de texte, scrise cu mult farmec de doua fete pe care, desi nu le cunosc, le consider foarte speciale. 


Mai tineti minte ca va povesteam acum ceva vreme despre o minunatie de site numit Eroii Romaniei Chic? Ei bine, autoarele lui, cool hunteritzele de la Antz, au demarat acum in prag de Sarbatori un proiect personal de care m-am indragostit la prima citire.

Fetele au iesit in oras cu scopul bine definit de a face fapte bune. Cam greu intr-un oras innorat si gri ca Bucurestiul nostru, nu-i asa? Uneori nu au avut curajul sa le duca pana la capat, alteori le-au reusit din plin. Unele texte m-au emotionat peste masura, altele m-au facut sa rad in hohote.

Desi au fost intampinate cu neincredere din partea oamenilor, s-au distrat copios pe parcurs, cum sunt convinsa ca o sa va distrati si voi citindu-le peripetiile. Mie una mi-au dat multe idei colorate si sper sa va dea si voua. :-)  

Lectura placuta!

















PS: Sa nu ratati si ultimele 3 povesti cand apar, bine? ;-) 

Un comentariu:

Stefanela spunea...

Sunt incredibile fetele astea!
:)
Ma bucur sa stiu ca se petrec astfel de fapte bune peste tot in Bucurestiul meu natal.


Merry Christmas !