luni, 15 ianuarie 2007

A big mess

Sunt acuzata ca intru prea rar pe omiprezentul, omnipotentul si omniscientul mess. Si pe buna dreptate! De fiecare data cand intru, o fac la fel cum mergeam cand eram mica la biserica. Dau login, si, odata intrata, imi fac grabita cateva cruci si caut cel mai apropiat buton de iesire.

Mess-ul ma amuza. Mess-ul ma irita. Dar, cel mai adesea, mess-ul ma intristeaza. N-are rost sa va prezint motivele mele bine-intemeiate, o sa le descoperiti din cele cateva categorii de status-uri pe care le vad cat e ziua de lunga.

Categoria: "Ma plang, deci exist"

"Sunt la redactie...scriu...imi plesneste capul...ma dor ochii-n orbite...sunt mort de foame. feriti-va din calea mea!!!"
"n-am dormit de 3 zile, sunt varza de nervi am deadline in 2 ore...I hate my life"

Sfat: Quit your day job! E clar ca o chestie care te transforma intr-un stresoman suferind de inanitie, care isi va ataca seful intr-o buna zi cu un capsator, nu va avea alta finalitate decat un scaun de psihiatru.

Categoria: "E trendy sa fii bizi"

"Dau cu aspiratorul. Nu ma deranjati decat daca arde ceva. Sunt prea ocupata"
"Studying hard. DNFD unless emergency. Buzz or smth"
"Nu-s. Invat la educatie civica. Daca vreti ceva, astia din categoria familie, puteti sa dati buzz. Daca esti Diana, ai permisiunea mea sa ma deranjezi."

Ultima replica apartine surorii mele de 10 ani, care a intrat, ca un copil precoce ce se afla, in acest mare curent, si isi anunta pe aceasta cale vecina de 8 ani ca are timp sa iasa la joaca.

Sfat: Ultimele studii de la Harvard University au demonstrat ca e ok sa inchizi mess-ul, macar cat aspiri un nenorocit de covor sau cat citesti 3 randuri pentru scoala. Comunitatea mondiala a doctoranzilor in efectul log off-ului de pe messenger a descoperit ca sansele ca monitorul sa fie mistuit de flacari in urma acestui act de mare implicatie sunt minime. Indrazniti, deci!

Categoria: "Pierdut obiect valoros. Forma: oval-alungita. Reprezenta terminatia gatului, in partea superioara. Il declar nul."

"Plss!!! Help!!! Ce referat avem pe maine la SSC?"
"Cine stie unde avem examenul luni? Va rog!!!! lasati-mi off-line-uri, orice!!!"

Sfat: Cumparati-va o agenda si un pix. Va asigur ca investitia va fi amortizata in timp. O data din perspectiva numarului de neuroni morti pe campul de lupta al isteriei voastre, a doua oara din perspectiva oamenilor pe care n-o sa-i mai stresati inutil.

Categoria: "Frate-miu"

"daca vezi o stea cazatoare..."
"si se izbesc in carnea mea drezine/si caii au atac de cord"
"scriu cu sangele indiferentei pe ziduri si pe amintirea ta"(sau ceva de genu'; radeam prea tare sa-mi amintesc)

No comments here. :) Apreciem originalitatea si precizam ca nu e major inca. Din multe puncte de vedere.



7 comentarii:

Anonim spunea...

HI FROM PORTUGAL
GREAT BLOG
VISIT ME ON MY BLOG TOO
BEST REGARDS

Alishor spunea...

Loool!
Statusul cu SSC ... e o materie din Poli, Calculatoare mai exact. Inseamna ca ai prieteni peste tot. :)

Ina spunea...

alishor,

m-am interesat( la prietenii de la poli ;) )in legatura cu SSC-ul si se pare ca ai perfecta dreptate. Statusul pe care il pomeneam eu, de fapt, se referea la Structuri Sociale ale Comunicarii.Au si FJSC-istii piticii lor :)

Anonim spunea...

hei, partea asta
"si se izbesc in carnea mea drezine/si caii au atac de cord"
e din Marin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni...lasi sa se inteleaga ca ar fi a fratelui tau...:)

Ina spunea...

anonymous,

stiu prea bine de unde e partea aia. fragmentul complet, daca imi amintesc bine,suna asa:

"Iubito, ma gandesc la tine ca un borfas la ceasul unui lord/Si se izbesc in carnea mea drezine/Si caii au atac de cord".

N-am precizat de unde provin versurile pentru ca mi s-a parut de bun simt ca oricine a trecut printr-un liceu cu predare in limba romana sa stie. Dar...ma mai pripesc si eu. Mersi ca mi-ai atras atentia!

Anonim spunea...

That's not funny...nu am trimis,postat(sau orice altceva) niciodata asa ceva:| ...

Ina spunea...

frate-miu,

nu pe ultima. recunosc ca pe aia m-am caznit s-o reinventez. dar primele doua...c'mon! admit it! am martori! :))