vineri, 1 august 2008

Moving on, but not moving out


Postul asta nu va avea prea mare consistenta si logica, caci asa se cuvine atunci cand traiesti (si scrii) printre cutii si genti.


De azi-dimineata muncesc pe branci la impachetat, sigilat, impaturit si sortat haine, carti, globuri de sticla cu ninsoare, creioane colorate, aparate foto, brose si, in general, tot ce constituise mica mea avutie. Mi-am comandat pana si o dubita si cativa indivizi 4x4 sa-mi transporte gentile. Fosta mea colega de apartament s-a si mutat deja, asa ca nu mai ramaneam decat eu sa sting lumina si sa inchid usa. Dar, misterioase sunt caile Domnului, se pare ca pana la urma nu ma mai mut si raman aici. Stiu, e un soc si pentru mine. :) Putin suparati au fost si baietii cu mobila, si viitorul proprietar, dar intr-un final totul s-a terminat cu bine. Cu banii dati pentru chiria ex-viitorului apartament imi voi cumpara un adorabil covoras oval, o saltea, un tapet fistichiu, un pled mexican si orice altceva imi va obloji oboseala cu acest non-mutat.


Am fost azi cu Lorin la gradina Capitol, un loc de chill-uit foarte (hm) diferit, cu iepurasi care alearga printre pietre si liane de iedera (imi suna in cap “Come wander with me” in timp ce urcam scarile amfiteatrului). Sper sa nu devina prea repede un loc trendi. Am inteles ca duminica se petrece acolo Grandma’s Yard, un targ cu chestii dragute (poate si pleduri mexicane? :D). Mai multe detalii la Lorin.


Si daca tot m-am scuzat deja ca postul asta e deslanat, am uitat sa va spun ca am descoperit la mare, in timp ce rasfoiam numarul din iulie al “Elle”, ca Alex Leo Serban si-a adus aminte de mine :D :D :D Intr-un review cu muuult mai incitant si mai ritmat al festivalului de la Cannes decat cel de anul trecut, a pomenit (intr-o paranteza, fireste) si de “duduile alea cu bloguri care ma acuza ca sunt blazat” sau ceva de genu’. Stiu doar ca am tras un mic tipat de mirare de am speriat fetele si i-am facut pe vecinii nostri de cearsaf sa se intrebe daca nu am stat prea mult la soare. V-as da citatul integral, fireste, dar “Elle”-ul cu pricina e undeva sub un vraf de alte reviste, care sunt intr-un vraf de alte carti, care sunt intr-o geanta de voiaj, dar nu mai stiu care e sau unde am pus-o.


Ma duc sa ma imbrac si sa ma fac pretty ca in seara asta avem party. O sa beau de suparare ca nu m-am mutat in noul apartament, dar si de bucurie ca am ramas in asta. Adica oricum ai pune-o, tot o sa beau. Pentru ca dupa o zi ca asta, vorba Garnier, meritam! :D

13 comentarii:

Anonim spunea...

nu era vorba L'oreal?

Ina spunea...

ba da, asa e :) dar si vorba garnier, "ai grija de tine", se potrivea in context :D

Anonim spunea...

L'oreal, Garnier, Urzica... Ce conteaza? Bautura sa curga :))

PS: Revenire placuta (desi nu ai fost practic plecata) :P

Ina spunea...

jorjel,

urzica :)))) cand eram mica bunica avea la baie un sampon urzica, ca si un demachiant doina. ce vremuri!

cat despre revenire, cea mai buna formulare apartine unui prieten: "bine ai revenit in vechea ta casa!" :)

A-30-something spunea...

Hey, cel putin te-ai scutit de de toata tevatura cu mutatul! Enjoy yur old appartment!

Ina spunea...

mersi! :) desi, dupa ce termin cu el, o sa fie my new old appartment :D

james crissilv spunea...

tot raul spre bine si orice reclama este binevenita.
o zi minunata iti doresc

iulia spunea...

Ar trebui sa dam pe cineva disparut? :D

Anonim spunea...

Pustoaico, ai transformat orele la birou intr-o plictiseala fara margini. Nici cafeaua nu mai are acelasi gust fara Inozza. Imi lipsesti. Ti-o zic sincer.

james crissilv spunea...

La Multi Ani de Sfanta Maria!
o zi minunata iti doresc

AlinaP spunea...

Come back, Ina!

Anonim spunea...

Unde esti? De ce nu mai scrii? :(

Ina spunea...

everybody,

va multumesc mult de tot pentru gandurile bune si ingrijorare, but I'm really fine :D se numeste vacanta si se pare ca-mi prieste ;)

ceea ce va doresc si voua. :*