duminică, 28 septembrie 2008

He’s Just Not That IntoYou – the sequel


Vă aduceţi aminte de tipul care nu a mai sunat? Ei bine, în seara asta, printr-o alăturare de circumstanţe fericite (bună-dispoziţie şi ieşire în oraş cu fetele), l-am sunat eu. :)


Tipul mi-a răspuns cu „Bună seara, Ina.” (ceea ce m-a surprins puţin, nu credeam că mai are numărul meu). I-am expus dilema mea existenţială iar răspunsul lui mi-a confirmat că am ales bine titlul postului în care v-am povestit despre el. Ce mi-a spus? „Ăăăăăăă...n-am mai apucat”. După care a mai adăugat ceva de ieşit împreună săptămâna viitoare, catching up etc. But you know what? Actually, I’m just not that into him. ;)

8 comentarii:

iulia spunea...

Nimic nu e intamplator in lumea asta :)

Ina spunea...

iulia,

o fi asa cum spui tu, dar nici totul nu e o epifanie :))

Unknown spunea...

Haha! Am mai citit o data pentru ca aveam impresia ca de fapt el te-a sunat dupa 3 luni si nu intelegeam. Dar acum, dupa ce am recitit(!!) am inteles.

Imi place postul tau pentru ca ma face sa rad de mine insami. Am patit si eu sa nu ma sune cineva cu care credeam ca m-am inteles superb si dupa 2 saptamani in care nu daduse nici un semn inca ii mai gaseam scuze. M-am gandit inclusiv ca poate a suferit un accident si si-a pierdut memoria. I am that pathetic! :))))

Good for you! Glad you got it off your chest. Desi, daca ma intrebi pe mine, nu merita nici un bip. :P

Ina spunea...

andressa,

:)))) si eu care credeam ca sunt originala cand m-am gandit ca poate a intrat cu masina intr-un stalp!

si da, ai perfecta dreptate, nu merita nici jumatate de bip. dar daca tot e sa ne curatam in masa pe 21 octombrie, pier cu o dilema in minus :)

vio spunea...

n-am apucat sa citesc decit postul asta si cel initial (referitor la acelasi personaj) si tre sa fiu eu cea care-ti spune ca strategia asta cu imaginatul accidentelor apare si-n filmul cu amelie, cind ea plaseaza un soi de puzzle cu data si locul intilnirii si el nu apare si atunci isi spune 1 ori n-a apucat sa dezlege puzzle-ul, ori 2 l-au rapit niste militanti mujahedini (???) si si-a pierdut memoria si acum e cioban prin nu stiu ce munti, asa ca de ce sa-si mai bata ea capul?

amelie rulz, ina rulz big time:).
ma bucur ca te-am regasit!
>:d<

Ina spunea...

vio,

mi se pare normal faptul ca noi femeile gandim asa. arata ca nu punem cel mai mare rau inainte (gen: a uitat sa vina sau nu ne place) ci suntem optimiste (vezi pierderile de memorie, accidentele sau rapirile de mujahedini) :D

si eu ma bucur ca ne/te-am regasit! >:D<

Anonim spunea...

omg.. nu-ti mai place? las ca vorbim noi saptamana viitoare.. ;)

Ina spunea...

tea,

vorbim cu placere, dar ma indoiesc ca o sa-mi schimb opinia. :)